Nu pot dormi din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Xio, joci o batalie pierduta, in "tarile civilizate" pe care le tot pomenesti primaria are reguli cu penalitati cu tot, cum ca nu ai voie sa ai mai mult de doi caini; daca nu respecti regulile dai amenda de nu te vezi (mai ales cand vecinii nu pot sa doarma din cauza ta, ca nu e ca si cand umbla unu din casa in casa sa numere cainii, mai are lumea si bun simt). Tot in tarile alea civilizate lumea ia cainii in casa noaptea. Si-ti zic eu din experienta ca plansul unui copil nu se aude prin termopane. Si nici latratul unui caine ingrijit si hranit, asa ca nu le mai lua apararea posesorilor.
Laura B, pupam bebelina frumoasa si decibeloasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ei , da , sunt si proasta. Ma rog , Essea poate nu s-a gandit ca sunt proasta , probabil i-a trecut prin minte ca s-ar putea sa fiu dislexica , si asa e mai dragut totul.

hai sa-ti spun eu , Dana , ce cred :
-nu imi raspunzi textual pt. ca iti dai seama ca nu ai ce
-dovada ca nu poti purta o discutie fara sa jignesti pe cineva ai facut-o si la topicul respectiv , unde te-ai luat de Ilinca intr-un mod "subtil" , spunandu-i cat e de interesant ca are mai multe poze cu cainele decat are cu copilul. Chapeau pt. ca poti

Daca tie ti se pare ca ce am insirat acolo e penibil...well , deja am zis o data de mentalitate.
Jignirile nu ti le intorc , ca mi-as dezamagi familia .

Llaura , da , stiu. Am scris chestia asta mai sus:

"ca nu este normal sa ai mai multe animale decat poti ingirji
-ca nu este normal sa fie caini pe strazi"

iar referitor la legile respectate , din moment ce nu avem legi pt. protectia animalelor evident ca nu exista legi pt. cate animale ai voie sa tii.

Si special pt. DanaAlex:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Danaalex, subiectul a ajuns la ZZ in special din cauza ta si a stilului tau de a dialoga. Te rog sa discuti LA SUBIECT, nu cu atacuri si ironii folosindu-te de amanunte personale (poze, b-loguri). Ia=o ca pe un avertisment.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Mai Xio, ai luat-o rau pe aratura. Pana pe la pagina 10 imi erai chiar simpatica. Te-am mai urmarit si pe la alte topicuri cum te luptai cu toata lumea, aveai-n-aveai dreptate (mai mult nu aveai), dar pui atata pasiune si te lupti pt cauza ta (sau nu-i a ta, dar e o cauza si rost de contrazis majoritatea) incat ma gandeam ca uite o pustoaica rasfatata numai buna de politician. Gasesti contraargumente la orice, si n ici macar nu-ti pasa daca-s proaste - tu ai ceva de spus si o spui cu patos. Acum: asta-i un forum despre copii si tu ai treaba pe aici cum as avea eu treaba pe un forum de motociclisti. Evident ca as fi libera sa postez, dar imagineaza-ti cat i-ar interesa p-aia opiniile mele. Nu ai copii si nici nu-ti plac - vei creste, vei avea unul si lumea ta se va schimba. Pana atunci, incearca alte distractii - Cosmpolitan, reclama - reclama mascata ....zau, altele mai apropiate de preocuparile tale. Noi suntem parinti, nu ne deranjeaza "urletele copiilor" - recunosc ca ma deranjau vartos cand eram de varsta ta, dar nici nu intram pe aici sa compar puii de om cu puii de caine - ne ingrijoram cand plang pt ca in general nu plang degeaba , avem job-uri de dimineata, copii de dus la gradinita, piata de facut, activitati extrascolare, mancare pt plozi si sot etc etc. Fix sa ma judec cu vecinii pt niste JAVRE am eu timp acum (un proces stii tu cat dureaza? pai am eu nervi sa nu dorm vreun an jumate pana se da verdictul? si urmeaza recursul, inca 2 ani...mor potaile de batranete pana atunci). Vorbesti de tara civilizata - iote ca nu traim intr-o tara civilizata: politia nu se implica, legi care sa masoare latraul cainilor de pe strada nici atat, nr de animale pe care-l poate detine cineva este...pana la cer. Sa dau in judecata pe cineva pt ca-i latra cainii? Te crezi intr-o "tara civilizata"??? Si daca politia nu ne ajuta, justitia nu ne apara, noi ce sa facem? Tu radicalizezi discursul mai ceva ca hannen de la celalalt topic preferat al meu (Tensiuni in lume). Singura impotriva tuturor, doar tu ai dreptate, noi suntem niste macelari, si daca vezi ca nu birui, dupa 10 pagini iti ridici poalele in cap. Rusine! Nici macar nu-ti dai seama ca parasind calea ratiunii, nu le faci decat un deserviciu protejatilor tai. Desi n-as fi spus vreodata ca pot fi in stare, dupa ce te-am citit pe tine, ideea cu chiftelele mi se pare din ce in ce mai apetisanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eseea si Deborah77: daca nu-s legi inseamna ca e vestul salbatic, plus ca ce nu e interzis e permis. Numai aveti grija sa nu dati in altele mai nasoale. Bafta!
Xio, metoda de forta majora este indepartarea animalului(lelor) prin varii metode if you know what I mean, si in nici un caz nu li se recomanda vecinilor ba sa schimbe ferestrele, ba sa-si puna dopuri in urechi. Nu mi s-a parut la topicul asta ca ar fi scris cine stie ce criminali de animale; vina este tot a unor iubitori de caini care nu mai stiu limita si buna masura.
Genul meu favorit sunt cei care hranesc maidanezii zilnic nu spui cine persoana importanta; dar e off-topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Iar cu oamenii...ei bine, cu oamenii, adica vecini deranjanti, daca n-o scoti la capat cu vorba buna, le platesti cu aceeasi moneda. Cand eram fata la mama acasa, aveam unii dedesubt care scoteau casetofonul nu...manele...su ceva, ce era prin anii "90 pe balcon, la max. Am incercat sa discut...degeaba..dupa ce le-am pus si eu 2 ore de Metallica pe balcon, s-au potolit.E drept ca i-am deranjat si pe altii, dar in final tot blocul mi-a multumit. Cu cainii cum sa procedez, ca tot ii compari tu permanen cu oamenii? Daca dupa 5 nopti nedormite ies si eu la geam si latru tare vreo juma de ore, ce zici, cedeaza?

Mergi la inceput

Ei , Deborah , pai si ce vrei acum , sa plec de pe forum?
hai ca elucidez misterul ,a m intrat aici pt. ca erau multe intrebari legate de medicina si m-am gandit sa mai ajut si eu cum pot.
Tare proasta am fost Asta ca sa fiu la unison cu doamnele astea de aici care nu si-au ridicat poalele in cap ca si mine.

Deborah , dupa cum am spus si eu , nu sunt legi pt. protectia animalelor , deci nu prea ai ce sa faci. Decat sa stai de vorba cu semenii tai care ii cresc . Daca nu inteleg mai stai de vorba pana se plictisesc si te asculta. Daca nici asta nu merge chemi politia , mergi , discuti cu cineva mai mare in grad de la politie.
daca vrei sa faci parte din gashca Gheo , faci chiftelele , dar mare girja cine mai pune mana pe ele , ca nu e de joaca.
Dupa ce faci chiftelele fii draguta si lasa-mi adresa ta .

In rest ce sa zic ... da , sunt eu exagerata ca nu mi se pare normala barbaritatea asta si vreau si eu sa fim in rand cu tarile civilizate.
Poate mi se trage de la prostia pomenita de Dana

Ah , imi iubesc pisica tare mult , in fiecare zi o pup, o scarpin , dorm cu ea , dar tot ma deranjeaza cand este in calduri si urla.
cam asta e diferenta aici , ca eu cam pot sa recunosc ceva , tu nu .(asta o spun doar pt. ca tu imi atragi mie atentia ca mi-am pus poalele in cap la un topic la care 2 forumiste m-au facut proasta ).

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Chiftele sau ce mai pica. De 7 ani de cand stau in blocul asta nu m-au deranjat nici copii nici nebunii nici muzica de la vecinul. Un copil nu plange 2 ore in continu cu 9 guri. M-am saturat vara de vara sa stau cu geamul inchis ca-mi tin comunitarii serenade. Nu-mi mai pasa cum dispar, nu ma intereseaza de chiftelute sau alta metoda. Sincera sa fiu nu am inca inima sa le ofer direct niste delicatese dar sa vad ca-i trateaza alt vecin as fi tentata sa-l felicit.
Ia mai lasa-ma domle', pupam javrele in bot ca asa e civilizat. O fi fost civilizat cand erau mai putini nu cand sunt o plaga.
Vrea cineva caine sa-l tina in casa si sa-l pupe pana nu mai poate eu nu platesc taxe ca sa nu pot dormi noaptea. In nici un caz nu vreau sa directionez 2% catre adaposturi de catei cand acei sunt deja mult prea multi, prefer sa fie folositi constructiv .
Inca ceva, nu ma topesc nici dupa copii. Il iubesc pe al meu si atat, nu imi vine sa-i iau la pupat cand ii vad, imi plac in poze dar veci pururi nu o sa pot face egal intre un copil si un maidanez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mai XIO eu nu te-am facut proasta. Vezi ca nu stii sa citesti? eu asta am spus. A nu sti sa citesti nu e echivalent cu prost. Poti sti sa citesti si totusi sa fii prost. e o mare diferenta. Referitor la caini eu nu mai discut cu tine, dar am vrut sa-ti explic ca prost nu e sinonim cu a nu sti citi.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Dupa ce faci chiftelele fii draguta si lasa-mi adresa ta .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

vrei si tu una? vorbesc eu cu vecinii sa pastreze si pt tine.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Iar cu oamenii...ei bine, cu oamenii, adica vecini deranjanti, daca n-o scoti la capat cu vorba buna, le platesti cu aceeasi moneda. Cand eram fata la mama acasa, aveam unii dedesubt care scoteau casetofonul nu...manele...su ceva, ce era prin anii "90 pe balcon, la max. Am incercat sa discut...degeaba..dupa ce le-am pus si eu 2 ore de Metallica pe balcon, s-au potolit.E drept ca i-am deranjat si pe altii, dar in final tot blocul mi-a multumit. Cu cainii cum sa procedez, ca tot ii compari tu permanen cu oamenii? Daca dupa 5 nopti nedormite ies si eu la geam si latru tare vreo juma de ore, ce zici, cedeaza?

Poti sa incerci. Dar mai usor ar fi sa pui muzica tare , sa vezi daca are ceva facut prin curte fara acte , cum se poarta la noi , si ii spui ca daca nu isi ingrijeste cainii si nu ii dreseaza , chemi pe cineva de la primarie sau cine se ocupa cu asta si ii faci probleme.

Llaura , tu esti in strainatate cumva?Mai era o replica faina in filme , dar nu o tin minte bine. Era ceva de genul ca poti scoate fata de nu stiu unde , dar nu poti sa scoti ..in fine , nu mai stiu.
Pai in cazul in care se propovaduieste chestia asta , eu v-as spune sa aveti mare atentie , ca nu stiti cu ce nebun va puneti si ce face ala.
...karma.

In rest ce sa mai zic , aveam niste pretentii , s-au spulberat , aveam niste sperante , s-au cam evaporat , da' e bine totusi ca-i cald afara , m-am bronzat nitel,mi-am facut ordine prin dulap si am cumparat azi niste buchete faine de flori

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput