Nu pot dormi din cauza cainilor

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Nu zic nici eu ca 20 de caini latra cu 2000 de decibeli. Dar siiigur sunt mai mult de 100. Si sunt tot timpul. Pt ca un caine care latra mai face si pauze. 20 in schimb, se acopera unul pe altul in momentele de odihna. De fapt tu ce vrei sa-mi spui? Sa iau un xanax inainte de culcare si sa ma resemnez, ca de fapt problema e la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deborah77

Nu zic nici eu ca 20 de caini latra cu 2000 de decibeli. Dar siiigur sunt mai mult de 100. Si sunt tot timpul. Pt ca un caine care latra mai face si pauze. 20 in schimb, se acopera unul pe altul in momentele de odihna. De fapt tu ce vrei sa-mi spui? Sa iau un xanax inainte de culcare si sa ma resemnez, ca de fapt problema e la mine?

In sfarsit ai realizat ?Nu ti-ai dat seama ca tot tu esti de vina ca deranjezi javrele pentru ca vrei sa dormi?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Doamne nu pot sa cred

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Xio, te-am intrebat ce solutie mi-ai da tu la problema mea. Am apelat la caile legale, inainte de asta la discutii cu proprietarul. vad ca intotdeauna ocolesti raspunsul. Am intrebat, de asemenea : tu ce ai fi facut in locul taticului din parc?

da, intr-adevar, am observat si eu, ca majoritatea celor care "iubesc" n-spe caini fara sa le pese de ceilalti nu au educatie. Si nici bun simt.

Nici eu nu ma asteptam ca un om cu scoala sa aiba ideile tale despre o societate civilizata, in care atat cainii cu stapan cat si cei fara ar trebui sa umble in hoarde pe strazi, sa muste copiii, sa fim ca in jungla. Si, mai ales, sa nu le pese ca pasiunile astea ale lor deranjeaza la extrem pe altii. Si, desi e ilegal sa deranjezi linistea publica ( tu sau animalele tale) vad ca putin iti pasa. Pe tine tot copiii te deranjeaza mai tare.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:

stai linistita ca am luat eu sedatif ( sau sedativ f, nu mai stiu exact cum se cheama) si chiar si diazepam intr-o noapte si degeaba, iti dau o veste proasta : tot ii auzi.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO
Decibelii ...

Octavele se refera la tonalitati. Daca un bariton are o voce joasa, 10 baritoni nu vor genera impreuna o arie de soprana, ci o arie la fel de joasa. Altfel spus rosu + rosu + rosu = rosu.

Decibelii se refera la intensitate. Daca un bariton canta cu 90 decibeli, 10 baritoni vor genera impreuna vreo 100 de decibeli.

3 caini care latra fiecare cu 100 decibeli, vor genera in haita aproape 105 decibeli.

Revenind la topic, zgomotul dintr-o sala de nounascuti este infinit mai placut urechilor decat latraturile unei haite de caini. Indiferent de decibeli! Cand vei ajunge ca pacienta in maternitate vei intelege asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

din pacate , xio, ti-ai gresit ramura de activitate. doctor veterinar e meseria care ti se potriveste cu desavarsire.

e clar ca trebuie sa existe o lege care sa legifereze pastrarea linistei publice de catre caini pe care sa o aplice , bineinteles , stapanii cainilor. si cate animale poate detine o familie. si alte lucruri care mai sunt necesare pentru a nu mai exista frica de a iesi pe strada.
o lege simpla si clara care sa si fie pusa in aplicare si respectata e tot ce trebuie.

mi-e imi e frica de caini, m-a muscat unul cand eram mica si am ramas cu spaima asta. cu toate astea am avut caine , care statea in zgarda lui, in curtea lui.

in suburbia in care locuiesc acum ai voie sa detii 3 animale pe care trebuie sa le inregistrezi la primarie.( se plateste o taxa simbolica dar totusi la cate animale are vecina lui deborah si altii s-ar aduna cativa leuti sa se faca ceva cu ei ). animalele nu au ce cauta pe strada si nici in curte daca latra dupa pasari toata noapte, pentru ca daca deranjeaza linistea publica, adica vecinii din imprejurimi suni politia. sau protectia animalelor , dupa caz.
in consecinta, noaptea , aici,canta numai paserelele ( pe timp de vara ) si plang bebelusii cand le e foame ( daca se naste vreunul ). dar toata lumea se trezeste odihnita dis de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Nu , eu ti-am spus doar ca de vina sunt stapanii cainilor , nu cainii .
Normal este sa plateasca vecinul , nu sa fie omorati cainii asa , de amorul artei.
LauraNicole , atata timp cat eu nu te jignesc pe tine si nu folosesc apelative pt. copii gen "plozi" sau altele , ai bunul simt si abtine-te de la vorbitul asta ca la usa cortului. A mai fost discutia asta pe celelalte topicuri despre caini , in care erati rugati sa vorbiti frumos. Din cate imi amintesc acolo datorita oamenilor care se cred mai superiori zicand "javra" , s-a ajuns la plozi si altele care nu-si au locul.

Essea , eu cred ca tu iti bati joc de mine Unde am scris ca vreau sa vad maidanezi pe strada?
Solutia ti-am dat-o , sa discuti cu proprietarii cainilor.
Asta ai fi facut daca erai intr-o tara civilizata , ca daca vroiai sa apelezi la alte idei te vizita familia la inchisoare.
Asa ca hai sa incercam sa ne civilizam incet incet , e mai usoara tranzitia.

Capcaune , exactamente , deci 3 caini nu genereaza 300 de decibeli sau nu stiu cat, se invart tot pe la 100.
Asta ziceam si eu .
Octavele erau un simplu exemplu .
ma indoiesc de maternitate si zgomot.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christie spune:

Citat:
Essea ,

***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Pai Essea a spus clar ca a discutat cu proprietarii si nu s-a rezolvat nimic. Alte solutii mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christie

Citat:
Essea ,

***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Pai Essea a spus clar ca a discutat cu proprietarii si nu s-a rezolvat nimic. Alte solutii mai ai?

Da , sa ii dea in judecata , sa cheme politia de 100 de ori , dar in nici un caz sa omoare niste suflete nevinovate. Asa cum unii isi iubesc copiii , altii isi iubesc animalele, sunt considerate parte din familie.
A_alinta , nu mi-am gresit deloc vocatia , pot deopotriva sa ajut oamenii si animalele , nu se exclud una pe alta . Nu stiu cum e la altii .
Daca citesti un mesaj pus de mineacum cateva pagini vezi ca au fost evacuate familii pt. ca bebelusul/copiii faceau zgomot.
Deci da , se aud pasarelele la tine , si asa e normal , fiecare sa aiba grija de animalele pe care le are , nu sa le neglijeze.
Asa este civilizat .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput