Tensiuni in lume (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Apropo de musulmani, Europa, apoi New York, mi-am salvat un citat din declaratia Secretarului General al Ligii Arabe, Azzam-pasa, de dupa proclamarea statului Israel.
"daca evreii indraznesc sa incerce sa creeze o entitate sionista pe un singur centimetru de pamant arab, arabii o sa-i inece in proppriul sange", iar Orientul Mijlociu o sa vada orori "in comparatie cu care o sa paleasca atrocitatile cuceririlor mongole".

Si acum se mai gandesc arabii dupa ce s-au spalat ei pe bot de sange si au asteptat ceva ani sa iasa Israelul din teritoriile ocupate.

Citat:
Prim ministrul irakian, Muzahim al-Bajaji le-a cerut evreilor dein Palestina "sa-si faca bagajele si sa plece cat mai e vreme", pentru ca arabii au jurat ca dupa victorie o sa-i crute doar pe putinii evrei care traiesc in Palestina dinainte de 1917, si, chiar si acestora, ta naaa, "li se va ingadui doar sa se refugieze sub aripa islamului si vor fi tolerati sub flamura lui, cu conditia sa se treasca din otrava sionismului si sa redevina o comunitate religioasa care isi cunoaste locul sub protectia islamului si traieste dupa legile si obiceiurile islamului" .

Cat de buni si intelegatori sunt islamistii, ii lasau in viata daca se converteau, ai dracu' evrei, n-au vrut sa guste din placerile raiului mahomedan.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ingrid, daca regula pe care a stabilit-o Mohamed cand a creat imperiul islamic, (in numai 7 ani!...) mai era valabila in '47 (vezi declaratiile de mai dinainte), presupun ca e valabila si azi.
In cele din urma nu exista decat 2 alternative: sa fii convertit la islam sau sa fii exterminat (daca ai ghinionul sa te afli la timpul nepotrivit in locul nepotrivit).

Recunoastem sau nu, aceasta civilizatie a creat o lege fundamentala despre teritorii: orice teritoriu care a fost odata sub conducere islamica, nu poate fi de-islamizat. Chiar daca la un moment dat alta putere non-islamica cucereste acel teritoriu, el va ramane pentru totdeauna islamic.
Asta e principalul motiv pentru care in conflictul arabo-israelian auzim intr-una: teritoriu, teritoriu, teritoriu.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cum vad eu lucrurile:in ultima vreme lumea era concentrata pe criza, pe Grecia, pe bursa si alte probleme economice.Nu se mai auzea nimic de Gaza, de Israel de ceva vreme.Trebuia facut ceva sa iasa din nou in evidenta asa cc ca au gasit metoda care va "inmuia" opinia internationala:ajutoare pentru Gaza.Da, oamenii de acolo trebuie ajutati dar nu in acest fel.Ma intreb acesti activisti de ce nu au incercat sa intre prin Egipt?pentru ca stiau f bine care va fi reactia Israelului si au profitat de asta.
La inceputul anului in Africa cateva sute de crestini(majoritatea femei si copii) au fost macelariti de catre islamisti dar nimeni nu prea a scris de ei, nimeni nu a protestat pentru ei cum s-a facut saptamana trecuta prin toate colturile lumii, totul a trecut neobservat.De ce?Pentru ca nu este accelasi interes ca in Gaza.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mi se pare la fel de sinistru sa-l decoreze pe soldatul israelian, la fel cum sirienii, iranienii si altii iesisera in strada sa "salute" atentatele de la Madrid, State si Beslan.

Sa iei ostatici niste copii, mi s-a parut cea mai inumana, gretoasa, nejustificabila fapta, careia eu nu-i gasesc nici o explicatgie, fie ea dragostea de patrie, religie etc etc.

Alta stire despre cat de toleranti suntem unii cu altii..si cum intr-adevar eforturile de pace sunt pe calea cea buna

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010060744399/In-lume/Egiptenii-cu-neveste-israeliene-vor-fi-deposedati-de-cetatenie.html

Deci ambele parti precum si acolitii lor fac eforturi considerabile sa se inteleaga. Ce bine ca sunt atatea state binevoitoare care ii ajuta ba pe unii, ba pe altii ( a se intelege israelieni si palestinieni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

ualelei muica,s-au dezlantuit!de`acu nu le mai opreste decit moderatoru`, care bineinteles ca o sa sesizeze discutiile of topic ,o sa imparta avertismente pe capete,o sa puna filtre de moderare si intr-un final,epuizat ,o sa inchida topicul

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Haide Hannen, doar nu te-ai suparat? Ti-am aratat doar intentiile pasnice ale IHH si Free Gaza, ce Dumnezeu. Stiu ca nu deschizi linkuri, doar ca pretext ca sa nu raspunzi, dar asta merita sa-l deschizi, parol.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-7383439-patru-palestinieni-echipati-scafandri-ucisi-fortele-speciale-israeliene.htm

Se grabesc sa ajunga la Allah, se da ceva gratis? In ritmul asta, israelienii isi vor desfiinta in curand IDF-ul.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

eu suparata,noo,cum asa ?Cind s-a asternut sezatoarea unde fiecare deapana dragalasenii cu asa patos ...ntz,ntz,cum sa ma supar
dar lasa ca ne vine rindul la toti sa vedem ce se da,gratis sau nu

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Dar scafandrii aia ce cautau in Gaza? Ca parca Fatah nu-s inghititi de Hamas.
Sau se-ntrec in revendicari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Cum vad eu lucrurile:in ultima vreme lumea era concentrata pe criza, pe Grecia, pe bursa si alte probleme economice.Nu se mai auzea nimic de Gaza, de Israel de ceva vreme.Trebuia facut ceva sa iasa din nou in evidenta asa cc ca au gasit metoda care va "inmuia" opinia internationala:ajutoare pentru Gaza.Da, oamenii de acolo trebuie ajutati dar nu in acest fel.Ma intreb acesti activisti de ce nu au incercat sa intre prin Egipt?pentru ca stiau f bine care va fi reactia Israelului si au profitat de asta.
La inceputul anului in Africa cateva sute de crestini(majoritatea femei si copii) au fost macelariti de catre islamisti dar nimeni nu prea a scris de ei, nimeni nu a protestat pentru ei cum s-a facut saptamana trecuta prin toate colturile lumii, totul a trecut neobservat.De ce?Pentru ca nu este accelasi interes ca in Gaza.

Cait
http://biomonde.ecosapiens.ro/

adica tu insinuezi aici ca activistii au vrut sa fie impuscati ...ca sa distraga atentia de la criza din gretia.

hai ca asta e cea mai ridicola explicatie auzita pina acum. cred ca nici aia la scoala militara din israel nu au parte de asa explicatii inteligente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

eu n-am sa inteleg niciodata de ce se insista atata pe efecte si se inchid ochii asupra cauzelor.
Bine, nu a fost interesant de comentat cum si de ce, la cateva ore dupa proclamarea statului Israel, arabii au iesit in strada urland "sa-i macelarim pe evrei". Si au macelarit cati au putut, cu sprijinul britanicilor.
Se vede ca nu e interesant de comentat nici ce au facut palestinienii cu Gaza lor preaiubita dupa plecarea israelienilor.
Nu e interesant nici de comentat ce au tot facut palestinienii teroristi prin Israel.
Nici de ce a fost necesar pana la urma sa fie inchisa granita.

In schimb, e interesant de discutat ce patimesc cei din Gaza din pricina criminalilor hamas (aia care le contruiesc scoli, patriotii, iubitorii de neam si tara ).
Numai ca, tzulplidza, criminalii sunt evreii, de fapt, domle .
Is criminali fiindca nu-s de acord sa fie aruncati in aer si macelariti .

In plus, nici nu stiu cum sa calific faptul ca lumea a ajuns sa nu mai protesteze cand aude ca israelienii sunt, de fapt, teroristii lumii , ca americanii s-au aruncat singuri in aer si, de asemenea, e trist sa vad cum toti bietii oameni care au tot murit in atentate teroriste ale musulmanilor au murit degeaba :(.
Cred ca unica sansa ar mai fi s-o mai puna maestrul Gibson si d-un film cu mult sange si creieri pe pereti intr-un mall. O sa-i scriu, maica .

cred ca dupa tine si altii de aici pot indoctrinatii din israel sa arunce bomba atomica....ca deh...nu ne uitam dupa efecte ci dupa cauze. ..este?

iar o sa vina ingrids cu 3 poze cu teroristi...si uite hamasul...si deci israelul are voie sa faca ce vrea...si turnurile din US...si iar israelul are dreptate...

si pariu ca voi cele de aici cu gura mare si sustinatoarele armatei israeliene sinteti campioane la sectia "nu bateti copii mici" si "grija fata de semeni" .......atita circus este greu de inteles.

Mergi la inceput