Tensiuni in lume (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

adica tu insinuezi aici ca activistii au vrut sa fie impuscati ...

Nu, preferau sa se explodeze singuri, dar au avut ghinion.

Citat:
hai ca asta e cea mai ridicola explicatie auzita pina acum.

Cel mai ridicol lucru de pe acest forum este prezenta unui user care in aproape 7000 de mesaje nu a spus niciodata nimic util.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Guestus,bine le zici!Vorba aia ,gura pacatosului ,adevar graieste!Nici nu stii ce le-ai nimerit!!

Asta cu grija fata de semeni e o caracteristica cu care se identifica si respectivii dar si suporterii.

9. Ideea ca ei insisi sunt niste umanisti.

Nu, aceasta nu este o glums. In ciuda durerii pe care o provoaca vecinilor lor, poporul israelian inca se priveste pe sine drept umanist. Mai mult decat atat, se pare ca imaginea umanista este foarte importanta pentru israelieni. Veti gasi echipe de salvare si corpuri medicale de urgenta in fiecare locatie de dezastru din jurul globului. Din anumite motive, totusi, nu-i vesi gasi niciodata pe acesti cavaleri umanisti israelieni in Gaza sau Jenin.

As presupune ca deghizarea umanista israelian are ceva in comun cu mostenirea marxista universala partial adoptata de “stanga” zionista incipienta. Acestea fiind spuse, trebuie sa ne amintim ca nu exista nimic in filosofia zionista care sa raspunda vreunui cod moral universal de orice fel. Zionismul este o chestie pentru evrei. A fost inventat de evrei si poate fi aplicat doar evreilor. Chemarea la unificarea lumii prometare care apare de ani de zile pe frontispiciul unora dintre ziarele zioniste de stanga era o forma de pretiozitate cu foarte putin fundament. Mai mult, partidele de stanga care chemau la cosmopolitism erau in practica foarte active cand era vorba de jefuirea indigenilor palestinieni.

Vasta majoritate a kibbutimurilor israeliene este localizata pe pamant palestinian confiscat. Furtul de pamanturi palestiniene este nucleul insusi al tuturor filosofiilor zioniste. Cred ca negarea celor mai de baza drepturi ale omului de catre poporul israelian poate fi explicata prin auto-percepaia de rasa superioara. De ce ar trebui Palestina sa apartina evreilor care au parasit-o in urma cu doua milenii si nu palestinienilor care au trait in ea pana in urma cu ceva timp? Probabil pentru ca evreii sunt alesi iar textul lor biblic este superior oricaror alte texte (inclusiv documente legale). Cum poti fi ales si umanist in acelasi timp? Aceasta este o intrebare fundamentala care ar trebui sa fie pusa israelienilor. S-ar vedea atunci ca in noua lume dominata de Evreomerica, ai dreptul sa te privesti ca umanist atata vreme cat ai suficiente arme nucleare la dispozitie ca sa sprijini imaginea pe care ai creat-o singur.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

eu n-am sa inteleg niciodata de ce se insista atata pe efecte si se inchid ochii asupra cauzelor.
Bine, nu a fost interesant de comentat cum si de ce, la cateva ore dupa proclamarea statului Israel, arabii au iesit in strada urland "sa-i macelarim pe evrei". Si au macelarit cati au putut, cu sprijinul britanicilor.
Se vede ca nu e interesant de comentat nici ce au facut palestinienii cu Gaza lor preaiubita dupa plecarea israelienilor.
Nu e interesant nici de comentat ce au tot facut palestinienii teroristi prin Israel.
Nici de ce a fost necesar pana la urma sa fie inchisa granita.

In schimb, e interesant de discutat ce patimesc cei din Gaza din pricina criminalilor hamas (aia care le contruiesc scoli, patriotii, iubitorii de neam si tara ).
Numai ca, tzulplidza, criminalii sunt evreii, de fapt, domle .
Is criminali fiindca nu-s de acord sa fie aruncati in aer si macelariti .

In plus, nici nu stiu cum sa calific faptul ca lumea a ajuns sa nu mai protesteze cand aude ca israelienii sunt, de fapt, teroristii lumii , ca americanii s-au aruncat singuri in aer si, de asemenea, e trist sa vad cum toti bietii oameni care au tot murit in atentate teroriste ale musulmanilor au murit degeaba :(.
Cred ca unica sansa ar mai fi s-o mai puna maestrul Gibson si d-un film cu mult sange si creieri pe pereti intr-un mall. O sa-i scriu, maica .

cred ca dupa tine si altii de aici pot indoctrinatii din israel sa arunce bomba atomica....ca deh...nu ne uitam dupa efecte ci dupa cauze. ..este?

iar o sa vina ingrids cu 3 poze cu teroristi...si uite hamasul...si deci israelul are voie sa faca ce vrea...si turnurile din US...si iar israelul are dreptate...

si pariu ca voi cele de aici cu gura mare si sustinatoarele armatei israeliene sinteti campioane la sectia "nu bateti copii mici" si "grija fata de semeni" .......atita circus este greu de inteles.

Pai eu iti pun poze ca la copii...am vazut ca nu pricepi ce am scris.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana
Cel mai ridicol lucru de pe acest forum este prezenta unui user in aproape 7000 de mesaje nu a spus niciodata nimic util.

Dar ce vezi tu util in postarile celorlalti useri la acest subiect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

cred ca dupa tine si altii de aici pot indoctrinatii din israel sa arunce bomba atomica....ca deh...nu ne uitam dupa efecte ci dupa cauze. ..este?

iar o sa vina ingrids cu 3 poze cu teroristi...si uite hamasul...si deci israelul are voie sa faca ce vrea...si turnurile din US...si iar israelul are dreptate...

si pariu ca voi cele de aici cu gura mare si sustinatoarele armatei israeliene sinteti campioane la sectia "nu bateti copii mici" si "grija fata de semeni" .......atita circus este greu de inteles.

cred ca...
pariu ca...

Guestus, m-ai dezamagit prima data cand ai tinut cu manelistii. Rememeber?
Si acum. Doi la mana .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Cel mai ridicol lucru de pe acest forum este prezenta unui user in aproape 7000 de mesaje nu a spus niciodata nimic util.

Cred ca sunt o gramada de mesaje la obiect si utile din punctul de vedere al acestei dezbateri, asa cum fiind un subiect sensibil sunt din pacate si o gramada de atacuri la persoana.

In ceea ce il priveste strict pe flamerul mentionat, ma refeream la toate mesajele lui, nu doar la cele de la acest subiect.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Citat:

Citat:

Capcaunul -Ar fi fost mult mai elegant si de bun simt sa nu cataloghezi astfel o multime de postari echilibrate.
Insa e induiosator cum va luati intre voi barbatii apararea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Joc logic: intre cele doua imagini sunt 8 mici diferente.

Adica ajungem iar sa comparam:
-X palestinianul are mana taiata
-y israelianul are ´´doar ´´ juma de mana taiata.
Morala: israelienii sunt mult mai agresivi ??

Este desigur, greu de inteles un lucru, anume NU israelienii au inceput sa bombardeze vecinii arabi.
Capcaune, tu stii de unde se trag rachetele cu directia Israel? De pe casele oamenilor din Palestina, case LOCUITE. Apoi vine replica israeliana si pot hamasii face poze cu trupurile sfartecate.

Au ajuns israelienii sa anunte TELEFONIC palestinienii ca urmeaza un atac in cutare zona! Chestiunea asta a fost discutata la un subiect mai vechi, prin decembrie 2008 .

Iar daca israelienii ar dori sa-i termine pe palestinieni, nici o conserva de ajutoare n-ar ajunge in Palestina, nici o picatura de apa, nici n-ar mai fi pacienti palestinieni in spitale israeliene.

Nu poate israelianul nici sa stranute ca toata lumea il arata cu dej´tu. Orice face e rau, oricum actioneaza e criminal. Rusine sa le fie ca nu s-au lasat casapiti de arabi nu? Ce tupeu pe capul lor sa continuie sa existe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:

Joc logic: intre cele doua imagini sunt 8 mici diferente.

Si asta si bancul spus de Hannen duhneste a propaganda palestiniana, da' din aia nerafinata. Uite o chestie mai faina, amicul guestus nu mai suporta pozele, dar pe tine nu te-am vazut sa te plangi:

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput