Fetele IB
Raspunsuri - Pagina 7
diplodocus spune:
CAMI- cum a fost la mare, ai scapat de greturi si varsaturi
DIANA- cum a fost la triatlon
AURELIA- trbuie sa cumperi un reportofon sa inregistrezi macar perlele Flaviei
GABRIELA - pe mine nu m-au externat din spital pana nu am dus o adeverinta ca e copilul inscris la medic de familie
ILEANA- ce curaj ai sa calatoresti atat cu burtica si cu 3 nazdravani...
Noi am ajuns in Cluj dupa un zbor de 5 (cinci)ore din Madrid, din cauza grevei controlorilor de trafic aerian din Franta Am zburat prin Anglia, Belgia, Germania, Ungaria, ca sa ajungem
Am agasit aici frig si ploaie, deci deocamdata nu sunt foarte entuziasmata
otilia.anya spune:
Buna,
Sunt oti.Reusesc si eu sa va scriu in cele din urma.Sper sa si ajunga mesjul ca ma chinui de ceva vreme sa va scriu.
Mi-a fost dor de voi.
Felicitari Gabriela pt bebe
Zenobia,sarcina usoara si sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine.
O sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu noile nume si reguli.
La multi ani Sanziana
Oare cine mai e sarbatorit luna asta in afara de noi(Anya) si Sanziana?
Anya e bine.S-a inaltat-ii cumpar haine pt varsta de 5 ani-,s-a domnisorit bine,vorbeste binisor.
E inscrisa la o alta gradinita de 1 luna si ne e tare bine(Doamne ajuta in continuare).E diferenta mare fata de gradinita cealalta,in sensul ca e fff fericita cand merge acolo si nu mai e asa plangacioasa si rautacioasa ca inainte.Cred ca inainte incerca sa caute mai multa alinare acasa.
Am multe sa va povestesc,dar timpul...
Cu casa suntem in urma.am reusit sa ne punem instalatia electrica(fara doze si prize) si instalatia menajera,adica tevile de alimentare,scurgere(fara microstatia de epurarea).Apropo de statia de epurare,voi(Gabriela ,Diana si de ce nu Irinuca) va puneti fose septice sau statii de epurare?Cele din urma sunt mai scumpe ,dar sunt eco si faine.
Mai revin si va sarut cu drag
diplodocus spune:
OTI- bine ca ai reusit sa te inregistrezi
Primele tale mesaje sunt moderate, de aceea nu apar instant, dar tu scrie, ca vor aparea ele
LA MULTI ANI pentru ANYA !!!!!!!!!!!!!!!!!
Apropo, cred ca ar trebui sa fac o lista de sarbatoriti la inceputul capitolului, ca eu nu le tin minte
ML spune:
Fete , tot imi zic sa scriu si nu apuc, promit sa revin.
Deocamdata vreau sa va intreb daca intereseaza pe cineva carti din colectia Aventura sau Enigma (sunt cele cu "cheie" pe cotorul cartii??!). Mama si-a desfiintat o biblioteca, si vrea sa le dea, gratis, nu sunt nici rele, nici bune, asa cum se gaseau pe vremuri. Apoi mai sunt unele din colectia "Popoarele lumii" parca "Aztecii", "Bosimanii", etc., posibil si altele. Eu nu am cum sa le aduc aici, ei ii este greu sa le care la anticariat, s-ar putea sa le ia cineva la tara, sa le doneze bibliotecii scolii din sat, dar am zis sa va intreb si pe voi. Mama sta pe aproape de Piata Progresu, dau detalii pe PM daca este cazul.
La tzara americana (poze)
otilia.anya spune:
Buna dimineata
ML,doresc si eu cateva carti pentru nepotul meu ,ca are ceva de citit in vacanta de vara.Multumim mult pentru oferta.
Cami,am uitat sa-ti urez ieri sarcina usoara si frumoasa.
Cu gradinitele la tara eu zic sa nu va impacientati ca sunt destul de flexibili.
Sunt destul de putini copii la gradinite in provincie.Ii tin parintii mai mult pe acasa.Inainte de scoala ii trimit cativa la pregatitoare.
La Timisoara(de fapt langa Timisoara) erau vreo 10 de toate varstele intro grupa.Sau poate ca era vara erau asa putini?
Diana,Irinuca, spor la gasit case.
Irinuca, cat costa o casa acolo ?Care sunt preturile?
Gabriela,ma intelegi de ce am luat o casa batraneasca cu teren si nu teren simplu?Tre sa stai cu "biciul" pe muncitani.Am schimbat destui oameni pana acum.Doar cei care au pus acoperisul au fost super din toate pct. de vedere(sunt din Bacau,nepretentiosi, mai ieftini ca Bucurestiul si profesionisti).Daca vrei Lindab iti recomand cu placere pe acestia.
Am ajuns la concluzia ca romanii sunt destul de puturosi.Am cautat in sat oameni pt sapat santul la canalizare si abia am gasit unul pe bani frumosi zic eu (sant de sapat in 3 zile -250 lei).Hai sa nu generalizez ca toti romanii ar fi puturosi,dar la mine in zona ...cam sunt.
Vivela spune:
oti, bine ne-am regasit . la multi ani Anyei, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta, norocoasa si sa va umple sufletele de bucurie
da, asa e, multi puturosi in tara asta...noi am dat de unii care preferau sa stea acasa pe nimic si sa-si planga de mila decat sa vina sa munceasca pe bani nu prea putini. din pacate conceptia e una aproape generalizata. era si un banc - care tinde sa fie foarte real:
" - cati oameni muncesc la dvs in firma?
- cu patronul, unsprezece.
- deci fara patron, zece!
- aa, nu, fara patron nu munceste nimeni! "
asa si muncitorii, daca nu stai cu ei, stau la taclale, la tigari, nu misca deloc...sper ca atunci cand ne-om muta acolo sa se schimbe situatia.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
ML spune:
Oti, am sa o sun maine pe mama sa fiu sigura ca le mai are si te caut apoi (nu ai activat PMul, poti sa-l aranjezi?).
Ce gen crezi ca l-ar interesa pe nepotul tau?
La tzara americana (poze)
otilia.anya spune:
ML, am incercat sa-ti trimit pm,dar imi scrie ca nu primesti pm.
Lui ii trebuie in special Mircea Eliade "Memorii"(autobiografia sa),"12000 de capete de vite".
As putea sa vin sa "arunc un ochi" sa vad ce mai are ca stau aproape de P-ta Progresul.
Multumim mult.
Mai,eu de ce m-am albastrit?(numele imi apare albastru)