Fetele IB

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

IRINA- ce bucurie!
Bine te-am regasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myria spune:

Ce bine ca se largeste grupul :) Bum venit, Irina! Sunt bine printesele :). Am fost la tara de vineri seara, iar Ecaterina a facut o criza de plans inainte sa adoarma, cum nu a mai plans niciodata. Am pus-o pe seama mediului schimbat si a orei tarzii la care s-a culcat... In rest, bine, rade mult (nici unul din ceilalti nu a ras atat cand era asa mic), e cuminte, doarme noaptea, ce mai, ideal. Eu am o mica problema, am facut varsat de vant ... m-a vazut si dr. azi si a confirmat, din cate am inteles or sa faca si copiii... sunt un pic ingrijorata, nu stiu daca vor reusi sa nu se scarpine, ca stiti ca raman cicatrici pe viata .. . Si sunt ingrijorata un pic si pt. Ecaterina, asteptam sa vedem ce o fi, le-om duce pe toate, cu ajutorul Domnului. Un amanunt de mentionat.. Cand eram insarcinata cu Mihail (in primul trimestru) a facut varsat de vant cumnata mea cu care locuiam atunci in acelasi apartament. Doctorii cand au auzit s-au cam speriat, mi-au zis sa ma feresc cat pot, dar dupa ce a trecut perioada critica si au vazut ca nu am facut mi-au zis ca sigur am avut in copilarie pentru ca as fi luat boala fiindca e f. contagioasa si eu aveam imunitatea scazuta in timpul sarcinii. Eu nu mai stiam daca am avut sau nu (stiam ca nu, de fapt), si m-am gandit atunci ca poate asa a vrut Dumnezeu sa nu fac boala, si m-am gandit ca poate o sa o fac mai tarziu, ca sa mi se confirme lucrul asta. Deci.. uite cum un gand trecator se transforma in realitate, atunci cand ma astept mai putin.. Lui Mihail nu i-au aparut inca bubite, dar nu o sa il ducem la gradinita cel putin perioada de incubatie, sa nu imprastie microbul peste tot.. Imi va fi un pic greu sa nu ies 2 saptamni din casa cu 3 nazdravani in jurul meu..

Voi ce mai ziceti?

Ileana, cum te mai simti? Eu in ultima perioada de sarcina abia ma aplecam dupa cate ceva,.. abia ma miscam. Sper sa iti fie mai bine. Am lasa si noi copiii la tara, dar parca nu ma lasa inima, cred ca ar plange de s-ar prapadi cand plecam si nu as rezista psihic. Mi-e frica si ca s-ar departa de noi, poate ma insel..

Irinuca, v-ati gasit casa? Diana, voi?

Gabriela, ce iti fac cavalerii? Cum a reactionat David?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

O, da, sunt ca o bila si am ajuns iar in faza in care nu ma pot incalta decat scrasnind din dinti , in care noaptea trebuie sa ma ridic in fund ca sa ma intors de pe o parte pe alta, iar de aplecat...ce sa mai zic, desi sunt doar cu Maria momentan, am prilejuri nenumarate sa ma aplec. Ieri, de exemplu, a rasturnat (intentionat) castronul cu lapte in bucatarie si aveam lapte cu fulgi pe frigider, faianta, gresie, plus Maria din cap pana in picioare.

Cu dusul la tara nu e deloc o tragedie pt baieti, chiar ei vor Damian oricum e mare, nu se pune problema sa planga dupa noi, dimpotriva Cand era mic, intr-adevar plangea daca il lasam la tara. Cosma a fost diferit, foarte independent si sigur pe el de mic, nu a plans niciodata cand l-am lasat, doar cand mai vorbim la telefon zice "Vreau acasa", dar asa, mai mult razand. Mai mult de 3 saptamani nu l-am lasat niciodata. Acum chiar n-am ce face, el e singurul care ma stoarce de puteri in casa, si sa-l scot afara e o adevarata aventura in clipa de fata.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MYRIA-uf...se complica putin lucrurile la voi...
Dar lasa ca ajuta Doamne Doamne

Noi ne facem bagajele, plecam joi...
Trebuie sa strang si absolut toate lucrurile din casa, ca pe cand venim ne schimbam chiria, sau stam la casuta noastra, depinde cat de rapid avanseaza lucrurile la banca...
Dar suntem bine, am fost la plaja, sa nu ne fie dor pana in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami28 spune:

Va multumesc frumos pentru incurajari si pt toate gandurile voastre bune! Am ajuns in we acasa din tabara, a fost o saptamana super, am venit cam obosita dar bucuroasa, a fost totul bine.
Ieri am fost la ecografia morfologica de 13 saptamani si Ii multumesc lui Dumnezeu ca pana aici, totul e bine. Fibromul nu a mai crescut de cand mi l-au descoperit la inceputul sarcinii, bebita s-a dezvoltat bine pana acum. Mergem mai departe cu speranta si credinta in Dumnezeu.
Dimineata plecam si noi o saptamana la mare la bulgari, mi-e un pic groaza de drumul pana acolo, ca inca nu am scapat de tot de faza cu greturile si varsaturile, dar e bine ca sunt si parintii mei cu noi si se pot ocupa ei de copii.
Va doresc o zi frumoasa si multa sanatate!
Spor la impachetat Irinuca si drum bun sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello, ce mai faceti voi?

Eu maine plec la mare, o sa fac partea de alergare intr-o stafeta de triatlon zilele trecute am iesit seara in parcul Tineretului, am inchiriat o bicicleta si am pedalat o ora ... ce bine ca a venit vara chiar daca azi ploua.

Noutati cu casa nu avem, Alex a avut serbarea de sfarsit de ani - care a iesit excelent.. in rest, nimic nou de la noi.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiteflower spune:

Diana, venim sa te sustinem? Vremea e cam urata pe aici, cu vant si nori, azi dimineata aveam impresia ca e... toamna.

Flavia e racita putin (nu mai racise din decembrie anul trecut), secretii nazale si tuse, dar n-a mai facut febra, sper sa trecem cu bine peste moment, adica fara antibiotic.
Ilinca sta mai bine, oarece secretii nazale, dar gatul e ok.

In rest, ma amuz de 'perlele' si nazdravaniile Flaviei, pe care nu reusesc sa le mai notez.

mamica Flaviei si a Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

si noi suntem in grafic, nu avem prea multe noutati.
acomodarea incepe sa intre in linie dreapta, desi david are tot mai multe crize prin care vrea sa-mi atraga atentia. eu incerc sa nu fac din tantar armasar, ma straduiesc sa-l fac sa inteleaga ca il iubesc la fel de mult ca si inainte de a veni pe lume damian...nu-i usor sa convingi de asta un copil de 2 ani si aproape 10 luni, drept pentru care avem parte de impotriviri, de crize de furie, de crize de agresivitate...tot tacamul, sa nu ne plictisim cumva .

damian e in continuare cumintel, nu cred sa aiba colici, doarme binisor, plange putin...n-am ce sa imi doresc mai mult.

cu casa, nu stiu ce si cum va fi, sotul incearca sa ii dea bice cu un corp de casa (care va avea destinatia finala de magazie/spatiu de depozitare) - dar care va fi folosita intr-un prim moment drept locuinta (va avea toate utilitatile necesare,inclusiv baie si bucatarie). vrem sa ne mutam cat mai repede posibil acolo- ca se pare ca daca nu stam permanent cu muncitorii, lucrurile se fac incet si de mantuiala, ceea ce ne duce la niste cheltuieli inutile.
pe de-o parte ma sperie ideea de a ma muta intr-un loc oarecum izolat cu 2 copii mici, eu neavand inca masina pt mine (s-o iau la pas e cam problematic, e distanta mare pana la primul magazin, de ex.).
mai e si gradinita lui david - la care va trebui sa renuntam daca ne mutam pana in toamna (hehe, si ce fericita eram ca am prins loc!) - si sa cautam cumva o gradi in comuna (Diana, poate o sa fie pustii nostri iarasi colegi - am inteles ca in Moara Vlasiei sunt 3 gradinite, dar eu nu stiu niciuna inca...).

om vedea ce se va mai intampla...pana una alta caut un pediatru-medic de familie pt damian, ca inca nu l-am inscris nicaieri. acum nici nu stiu in ce zona sa caut, ca daca ne mutam, mi-ar fi cam greu sa vin de acolo pana aici...si sa ne tot plimbam din doctor in doctor iar nu-mi prea place...

in fine, cam astea sunt problemele noastre momentan

diana, distractie placuta la mare, ah,ce as mai pleca si eu pe undeva, dar prefer totusi muntele, la mare ma plictisesc repede si imi displace total aglomeratia si zgomotul.

cami, sa va fie de bine distractia din tabara. sa ne povestesti cum a fost la bulgari , noi am fost anul trecut dar nu am fost prea incantata. pup sa treaca greturile mai repede , sanatate multa tie si lui bebita din burtica.

ileana, cand trebuie sa nasti? rabdare multa (si tie, si mie).

myria, cum mai e cu varsatul de vant? of, am inteles ca e foarte pacatoasa boala asta...si eu n-am facut, cel putin maica-mea nu-si aduce aminte sa fi avut.

zenobia, cum sunteti?

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

gabriela, pai...eu sunt zenobia sau eram, ma rog...

o sa plecam si noi la mare peste vreo 2 saptamani, tot la bulgari Sa vedem cum facem fata cu trupa completa si burtoiul mare...Nu stam mult, 3 zile, dar am zis sa nu le luam copiilor bucuria asta.

Acum suntem la Bran, unde e frig si vant, brrr, abia astept sa ma intorc acasa, nu sufar sa imi inghete noaptea mainile. Cred ca la noapte facem focul.

Apropo de raceli, Aurelia, eu am depasit o mare bariera psihologica. Luna trecuta Cosma a facut puroi in gat si febra mare. I-am facut imediat exudat, dar era intr-o marti, rezultatele veneau in urmatoarea luni, asa ca trebuia sa iau o decizie rapida. Antibiotic ii dadusem cu o luna inainte si nu mai vroiam sa aud de asa ceva. M-am dus la homeopat si am zis sa merg pe mana homeopatei.

I-am dat doar remediul lui personal (Sulfur) si tinctura de propolis (plus antitermice cat timp a avut febra - si a avut vreo 5 zile). In lunea in care a iesit exudatul, trecusera si febra si puroiul, nici macar rosu in gat nu mai era! Iar exudatul a fost negativ, deci bine ca nu i-am dat antibiotic.

Si asa am mai depasit o prejudecata - antibioticul care se da dupa 3 zile de febra. Sincer, inca sunt uimita cum am scapat atat de ieftin de o amigdalita pultacee.

sanatate la toti piticii si rabdare la toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

gabriela, este o gradinita chiar la drumul principal, pe partea stanga, dar nu mai stiu exact sa zic cat mergi pana acolo e o cladire mare, daca tin bine minte portocalie, si cu niste desene lipite pe geam n-ai cum sa o ratezi.
noi pana una-alta ne-am oprit la casa din Caciulati, asteptam sa vedem cadastrul finalizat pentru a putea hotari cum mergem mai departe...

Ileana, felicitari pentru amigdalita scapata asa usor! si vacanta placuta la bulgari!

Eu intr-o ora plec spre 2 mai, sper ca nu va ploua maine si ca vom termina ok

, week-end placut!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput