Aspirante cu vechime "medie" (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Neatza gagici!E gata cafeaua...poftiti cu incredere!
Arde multumim de capitol nou...chiar ai facut "curatenie" generala..

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

hello fete dragi

fain ca ati facut curatenie...am unele precizari de facut...daca imi permiteti, bineanteles:
1. Aspiranta la statutul de viitoare mamica este si Anaxena, care mai trece pe aici...mamica de Maria
2 Noname nu mai este aspiranta...este mamica...a nascut prematur 2 fetite gemene...dupa cateva zile una din cele 2 gemene a plecat la ingerasi si acum ne rugam la Doamne Doamne ca fetita ramasa, Mihaela pe numele ei...sa traiasca!

Iepumic felicitari!

Arde imi pare sincer rau ca ai patit-o cu glezna.

Vorbeati de timp...de lipsa lui..mai ales a mamelor..pai stiti cum imi fac eu timp??? cald coar rufele copilului...ale noastre numai daca e musai...in rest am devenit experta in intins rufe...
Mancare..ma ajuta seara sotul..ziua mananc lactate, fructe, legume...
Sincer numai sambata si duminica mai mancam si noi gatit...in rest....ce apucam...
Curatenie fac de obicei duminica...sa ma ajute Pustache..si in rest incerc tot timpul sa o mentin...nu las niciodata ceva nespalat in ghiuveta, ceva aruncat aiurea...ca sa para mai putin cand ne apucam de curatenie...

Cat despre indemnizatie...eu am fost organizator de proteste in Brasov..va spun ca oamenilor nu le pasa...accepta foaret usor orice situatie...
Din pacate mi-am dat seama ca astia au facut foarte rau ca au vrut sa ne ia doar 25% din indemnizatie..trebuia mai mult..ca aveau de unde....credeti-ma!!!

Iar voi dragalaselor...va am la inima, fiecare cu povestea ei...si credeti-ma ca de fiecare data cand intru si vad cateva pagini scrise...sper sa anunte cineva ca este insarcinata!
Sunt aici langa voi pentru ca imi doresc din tot sufletul sa va fiu alaturi in devenirea acestui frumos vis...de a deveni mama...

Va pup...si-mi sunteti toate dragi d enu mai pot!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Camy, eu am trecut in lista toate fetele care mai si scriu pe aici, nu doar sa fie cu numele pe lista.
Pe Anaxena nu am trecut-o, desi era cu noi si la subiectul vechi, pentru ca aproape niciodata nu scrie aici... iar pe Noname nu stiu unde s-o incadrez in alta parte si vreau sa ramana in lista, nu sa dispara de tot.

Lili

Mergi la inceput

Am facut modificarile, ma duc sa imi spal peruca.. Vorbim p`aia!

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[Comic Sans MS]Oana, eu sunt z30 dar nu cred ca scap nici eu de rusi, ca deja incepe sa ma supere burta.
arde, adica ce vrei sa spui cu 30 de ani? pai suntem in plina tinerete.[/Comic Sans MS]

Mergi la inceput

Fata, eu sunt baba rau!!! Nu sunt in stare de nimic... parca am 90...

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Salutare,

Mai dar ce harnice ati fost astazi.

Anca poate ai pacalit rusii totusi.

Arde ce te vaiti fata ca esti baba la 30 de ani. Daca as mai avea eu anii tai ehheeeeeeiiiii.

Ma duc sa ma bag olecuta la odihna ca tocmai am mancat.

Daca mai sunteti mai tarziu mai vorbim.

Puuuup

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neatza,

Poftiti la .

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Neata si de la mine si o saptamana minunata sa aveti!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana esti mai harnica decat mine...cafeaua a fost delicioasa...Sper sa tina toata ziua astazi!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput