ati obosit sa fiti mamici?
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramyteo/ramyteo.jpg)
ramyteo spune:
La treburile din casa sa stiti ca si eu fac la fel ii zic sotului , iubi unde vrei sa faci, camere sau la gatit? si cand ii pun intrebarea asta ma scoate din bucatarie numai la curatenie sa nu il pun ca e teroare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cricori spune:
asa este, simti ca te parbusesti, nu mai poti, dar nu trebuie sa uitam sa gandim pozitiv , sa ne autosugestionam, ca pana la urma tot stresul asta te omoara.
am citit cateva remedii contra stresului pe prokid.ro, o sa incerc sa le urmez.
ardeiash spune:
miri; sanatate multa
fetelor.. chiar ma bucur ca mai invat din experiente diferite,,
deci ideea e sa educ soata.... din pacate el are un job foarte stresant si vine foarte tarziu acasa... nu prea are timp.. numai in we , daca-l pot pacali.. si si atunci simte nevoia sa se odihneasca.. iar eu nu stiu ce sa aleg; sa-l las sa se odihneasca sau sa ma ajute pe mine.. care si eu la randul meu mi-s .... cum spuneam ..
insa invat.. e bine tuturor
bunifericita spune:
Solutia e sa te uiti mai superficial la ce trebuie facut si sa te gandesti ca acum cresc cei mici si ca mai bine te bucuri de ei decat sa faci ceva care iti ia timpul .O solutie sunt dresingurile,camarile,debaralele.Sa nu fie lucrurile aruncate prin casa.Si deodata e curatenie.
ardeiash spune:
cred ca ai dreptate... nu prea am unde sa ascund nimic. totul e la vedere, iar al meu sare peste ele daca il impiedica ceva sa treaca mai departe , iar eu intru in depresie cand intru seara si vad casa murdara.. cand e curatenie .. ma simt bine, mi se ridica moralul
in fine.. sper ca va veni vacanta in curand.. se arata cam tulbure.. si sper sa-mi incarc bateriile
la fel de bine tre sa-mi fac si analizele
un lucru e cert ca baietelul meu imi incarca bateriile numai cand ma uit la el.. cand imi spune ca ma iubesc ma topesc pur si simplu.. la fel cand ma imbratiseaza.. insa nu e suficient. imbratisarile lui , zambetul lui.. nu spala vasele si nici nu calca rufele din pacate.. ajuta.. insa nu elimina starea de pierdere a energiei, a puterilor
complicat, nu?
ANISO spune:
Eu nu am obosit sa fiu mamica,e cea mai tare experienta din viata mea.Ma oboseste ...viata in Romania.
ANISO spune:
Daca ar exista o bursa,ceva ,eu as renunta la ceva ani din viata in schimbul posibilitatii de a locui macar cateva luni in fiecare tara din Europa,sa vad tot.Adica sa imi permit,financiar vorbind.Iar in Belgia am vazut pe Travel...e de vis.