Sezatoarea canadiana (182)
Raspunsuri - Pagina 20
columbiana spune:
Daiopri, de ce esti tu asa departe? te-as invita eu si as gati ceva bun pentru fata frumoasa
Alina, infirmeria (in Quebec nu-s asistente ci se numesc infirmiere si fac munca de asistenta din Ro+parte din ceea ce face un medic in Romania; persoanele care ingrijesc/transporta/schimba bolnavii sunt prepose auxiliaire) se studiaza la universitate, trei ani; daca-ti place meseria, cred ca e o optiune foarte buna (cerere mare, shifturi, sporuri, etc)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Nelia ce-am mai ras.... Multi ani fericiti impreuna in continuare! Si noi avem anul asta 10 ani. Eu am fost harnica la maritat insa relativ lenesa la facut copii. Am crescut amandoi, suntem highschool sweethearts, de la 16-17 impreuna. Si eu am peripetii din ziua nuntii... o-ho. In primul rand ca inainte de a pleca la biserica mi-am varsat o cana de cafea pe rochia mea alba imaculata, ca am cautat-o mult sa fie alba, alba, nu voiam nici o umbra de bej sau de alta culoare. Clorul sa traiasca! Nu va zic cum miroseam a clor ca fugea lumea de mine ceea ce ma aranja cat de cat ca ma saturasem cate sute de oameni pupasem in ziua aia. |
Noi anu asta facem 5 ani de casnicie si 8 de cand suntem impreuna.
Cat despre peripetii in ziua nuntii....ohohoooo......inainte sa plecam la biserica mi-am rupt rochia
Am luat 4 pastile de Calmoplant, toata lumea ma stresa asa ca mai bagam cate o pastila, apoi dupa ciocnit paharul de sampanie cu 100 de invitati (fara sa mananc nimic toata ziua) eram in al 9lea cer la propriu, pluteam
Nelia la cat mai multi ani fericiti impreuna
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
zavalita spune:
mi-am adus aminte ca cineva in urma intreba de emigrare. din pacate dupa ce-am obtinut csq in octombrie s-a schimbat putin grila de selectie. stiu ca am calculat atunci si mare schimbare nu era, doar ca nu se mai puncta munca aplicantului secundar si punctajul per total se diminuase. eu am o schema in word pe care am facut-o pt un cunoscut, nu mai tin minte cine ce zicea, daca mai esti interesata contacteaza-ma pe privat.
nelia spune:
Rideti voi, rideti... dar sa stiti ca daca ati fi aici in zile din astea, ati plinge.
Simona, , nu m-am gindit la tine pentru ca eu sint fara masina, Octav trebuia sa plece, asa ca i-am luat pe cei care lucreaza in Montreal si mai in centru.
Mikiion, avem niste emotii, e unul din posturile trimise de tine, cel despre care ai spus tu ca e foarte bun pentru studenti, iar cind am fost amindoi, ca nu voia sa se duca singur si a depus CV-ul si formularul (ca e de la primarie postul), i-a spus ca daca e la master se poate sa-i gaseasca si altceva, mai bun... Sa vedem, miine dimineata o suna pe doamna respectiva, sa vedem cind ii pune interviul. Ar fi minunat sa intre in domeniu!
Dragaica, Doloress, la noi a continuat nebunia mult dupa dimineata cu pricina... noi am vrut sa facem cununia numai cu martorii si sa invitam prietenii la chef seara fara sa le spunem, nu voiam cadouri, toalete, ci chef din ala de studenti. I-am sunat pe toti si i-am chemat la chef, unii dintre ei s-au prins si ne-au aduc cadouri, altii credeau ca emigram, nu stiu de ce, ca atunci nu aveam de gind si ne-au adus tot felul de cadouri de suflet, eprubete cu inimioare in ele, ancore, clepsidre... le avem pe toate la mama lui, sper ca vom avea vreodata o casa in care sa le aducem si sa le punem la loc de cinste. Ei, si ne-am trezit ca au venit toti, mai, dar toti, si ai mei si ai lui, pe unii nu-i mai vazusem de ani... asa incit ne-am adunat vreo 40 de prieteni, care au devenit comuni in acea seara si unii dintre prieteni si am avut un chef din ala de pomina, cu muzica buna, din aia din 60-70... am baut pina ne-am facut manga toti... am dansat pina ne-a apucat plinsul... pe umarul altuia, stiti cum e sa plingi pe Pink Floyd si Led Zep ca te-ai maritat... si te-ai imbatat de fericire, dar si de necaz? Ce mai, a fost super de super! Cel mai tare chef la care am fost in viata mea... pe la 8 dimineata dormeam toti pe unde am apucat, nu a plecat nimeni... si am luat-o de la capat. Trei zile ca-n povesti, ca doar o data se insoara Octavian si se marita Cornelia si inca si unul cu altul! Mama mea a plecat socata la Vaslui, dar culmea e ca i-a placut, a zis ca asta da viata, cu atitia prieteni si toti nebuni!
Mai vin io... ca acum ma cere poporu'!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
zavalita spune:
super nelia, asa nunta as fi vrut si eu. eu am facut compromisuri muzicale, ca sa danseze neamurile si am suferit ca nu mi-am satisfacut gusturile. dar la nunta de argint nu mai tin cont de nimeni. va tin pumnii pt job!
mikiion spune:
Voi spuneti de peripetii la nunta....eu cu mutatul meu....
Ziceam dimineata ca stau acasa, mi-am luat liber..... ca sa fac curatenie. Seara, casa e cu fundul in sus, mai mizerie decat era inainte...am si spart un pahar Daca continui in ritmul asta ajung departe...