Sezatoarea canadiana (182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

La multi ani delphin!

Felicitari anca pt carnet!

Am ras miki de formularea ta, auzi-cererea de luare in sclavie!

Multam pt ponturile pt joburi, am bagat la cutiuta...incep sa-mi fac cu inpiratie internetista mai multe cv-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Din ciclul una calda, una rece... si toate intr-o dimineata:

- am stat toata noaptea si nu am terminat tema, asta e, o predau joi, cu 0.2 penalizare, pentru prima data. Adica o predau daca o termin.
- cind ne-am luat biletele de avion, ne-am uitat pe pasapoarte (amindoi!!!) sa vedem daca nu sint expirate... cica nu erau. Cind sa completez procurile ca sa pot iesi cu copiii... mi-a stat inima: pasaportul Tudorei a expirat in aprilie 2010! Nu ne intrebati cum ne-am uitat, aduceti direct un bat si bateti-ne!
- dus, luat formulare, facut poze copilului, intrebat daca avem timp - da, avem, completat formulare... nema respondant! Toti prietenii si cunoscutii nostri ori nu sint cetateni, ori au pasaportul expirat, ori pasaportul este acasa si ei la servici.
- intre pauzele de sunat un prieten, suna de la o biblioteca: primul interviu la care este chemat Octav in noul domeniu (post super pentru un student la jumatatea programului, daca il ia)
- cind tocmai renuntasem la pasapoarte, ma suna un prieten... s-a rezolvat, ma duc sa depun hirtiile astazi si sa vedem ce data imi spune, daca e nevoie sa iau in regim de urgenta.

Ah, si am contatat acum citeva minute, completind formularul, ca astazi sintem in 9 iunie!!! Implinim 10 ani de casnicie... si partea si buna si proasta este ca... nu ne-am schimbat deloc!

Acum 10 ani, tot intr-o singura dimineata, mereu una calda si una rece: ma duc la coafor sa-mi fac parul, imi ia respectiva o gramada de bani si ma face ca Irina Loghin, iar eu ii cerusem un coculet tineresc... vin acasa, Octav se supara pe mine ca am stat si dat prea mult... in loc sa plinga cot la cot cu mine ca aratam ca dracu' in cea mai frumoasa zi a vietii mele. Il anunt ca nu ma mai casatoresc, dar constat ca tocmai ce am aruncat un plic cu o suta de dolari la cos in urma cu doua zile, la curatenia generala... caut banii peste tot, incepind din casa si terminind cu tomberoanele de gunoi, impreuna cu omu' de servici (da, da, cu doua ore inainte de cununia civila, eu cautam bani in gunoi!), ii gasesc, vin in casa, ma spal, ma imbrac si... ma marit. Dar nu ma tine mult, vreo 10 minute, pentru ca Octav imi spune... ma rog, iar ceva, iar ma dezbrac, iar nu ma mai marit... maica-mea, care era in vizita, a zis ca nu stia ca sint atit de nebuna! Pina la urma, Octav iese din casa (am crezut ca pleaca de tot, avea si dreptate bietul om) si se intoarce cu un buchet imens si superb de flori, mi-l da si ma intreaba: fa, te mariti cu mine sau nu? Eu stau pe ginduri, dar imi aduc aminte cit am umblat si cita spaga am dat pentru kk-atul ala de act medical care iti trebuie la primarie... si ii spun da, ca eu a doua oara nu ma mai duc sa-l fac! Am ris amindoi, si cei prezenti, care au rasuflat usurati, am plecat la primarie... la ora 13 aveam programarea. Si cind ajung acolo, crezind ca toate au trecut si ma luasera si pe mine emotiile de rigoare... apare ca o floare prietena mea de suflet si de-o viata: fata, ce ti-ai facut, arati ca Irina Loghin!

Dar am facut-o! Si astazi sintem neschimbati, si la rele, dar si la bune. Si avem si trei minuni in viata noastra care inclina la greu balanta spre bine! Asta daca nu punem in partea cealalta cele vreo 45 de kile-n plus, impartite in mod egal, asa, ca intr-o casnicie) Dar ne-a tunat si adunat, vorba soacra-mii!

Pitilache, multa sanatate si multi ani fericiti si voua impreuna!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NELIA scuze dar nu ma pot abtine:
"Fa", tu vrei sa mor aci de ras????

Edit ca am uitat sa spun sa va fie de bine cei 10 ani de bune si ne-bune, si sa fiti sanatosi toti 5, ca tare simpatici mai sunteti asa, neschimbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, m-ai facut sa rid!
La multi ani fericti impreuna!

Pitilache si voua la fel, La multi ani, numai cu bucurii!

Noi anul asta serbam 20 de ani! Eu am fost foarte harnica si la maritat si la facut copii! Mi-era sa nu mi-o ia cineva inainte!

La multi ani copilasilor de iunie!

Mimitete mi-a fost dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb

Buna fetele,

Va rog sa ma ajutati cu informatii, cele care stiti, referitoare la spitalele de copii din Canada, undeva unde poate ajunge un baietel cu leucemie din Bucuresti, pentru tratament. Parintii lui mi-au cerut ajutorul, sunt pur si simplu disperati. Baietelul are 10 ani, anul trecut a facut 2 recaderi, acum, a mai facut una... Medicii de la Budimex au zis ca ei nu mai au ce sa-i mai faca, iar parintii lui, cu care ma cunosc personal, mi-au cerut ajutorul. As vrea sa aflu cum ar putea el sa ajunga in Canada la o clinica, daca exista vreun protocol cu statul nostru, de ce anume ar putea beneficia acolo, cam care ar fi costurile la care s-ar ridica, ar putea avea acces la ceva gratuit, clinici si medici buni la care ar putea ajunge, orice informatie e mai mult decat binevenita.
Astept cu nerabdare raspunsuri si va multumesc in numele parintilor.

Editez ca sa adaug de preferat in Ontario.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

Cauta pe site-ul spitalului de pediatrie: sickkids.ca, au o sectie speciala pentru copii din afara.
din cate stiu eu, exista un fond pentru copii din afara, dar se dea in conditii destul de drastice (trebuie sa fie o operatie fundamentala, unica, care sa duca la insanatosirea totala a copilului).
din pacate, cu leucemie, nu cred ca se aplica...dar merita sa cercetezi site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Nelia ce-am mai ras.... Multi ani fericiti impreuna in continuare! Si noi avem anul asta 10 ani. Eu am fost harnica la maritat insa relativ lenesa la facut copii. Am crescut amandoi, suntem highschool sweethearts, de la 16-17 impreuna. Si eu am peripetii din ziua nuntii... o-ho. In primul rand ca inainte de a pleca la biserica mi-am varsat o cana de cafea pe rochia mea alba imaculata, ca am cautat-o mult sa fie alba, alba, nu voiam nici o umbra de bej sau de alta culoare. Clorul sa traiasca! Nu va zic cum miroseam a clor ca fugea lumea de mine ceea ce ma aranja cat de cat ca ma saturasem cate sute de oameni pupasem in ziua aia.

Alina decizia e tare personala... eu una n-as trai intr-un oras mic, mai ales Quebecul francofon pur-sange, nici sa ma tai. Sora-mea a zis ca daca ar veni in Canada, in Quebec s-ar muta. Ea a trait mereu in orase mici si nu suporta Montrealul delos. Deci... depinde foarte mult de fiecare. E adevarat ca atunci cand ai copii e tare tentant cand ai un job asigurat, insa trebuie sa vezi cum se plateste, daca e la comision, a punctat bine Ana, e destul de greu sa-ti faci o clientela intr-un oras in care lumea e destul de pretentioasa vis-a vis de limba.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Simonna, Addie e o frumusete, dar si o mare mancacioasa! M-a innebunit poza aia in care avea mancare si pe talpite

Sa vezi cind are si-n urechi :)) Ce mai faceti voi? Respirati aer de Timpa anul asta? Pupam domnisoara, ca sint mare fan!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai

buna dimineata doamnelor, long time no show, din partea mea. sint in urma tare cu evenimentele dar recuperez, sper, in saptaminile urmatoare.

cam astea sint noutatile, poze nu pot vedea inca pt ca acasa nu am inca internet iar la serv nu ma lasa pe yahoo.

Da' sa dai telefon te lasa?
S.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Hei, Mihaela, te mai "vede" omul

Zavalita, joburi in domeniu francofon pe jobboom si pe emploiquebec; anglo pe monster sau workopolis; incearca sa ajungi la vreo agentie mai serioasa: ransdat, adeco, ei te-ar putea plasa; eu asa am inceput, cu contracte prin agentie, o luna, apoi doua-trei, etc;
si nu neglija asta (despre care-i povesteam si Roxanei):

http://www.carrieres.gouv.qc.ca/obtenir-un-emploi/recherche-demploi/resultat-de-recherche/index.html?tx_nurrechempl_pi1%5Bsearchtype%5D=category&tx_nurrechempl_pi1%5Bcategory%5D=all

sau la federali:

http://www.cra-arc.gc.ca/apps/careers/external/francais/CATEGORY00-Index.html

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Ana, multumim frumos...

Rox, noi avem astea pe prima pagina?

(NU va'nervati, azi e alta din zilele mele cu reply with quote)

Arturicii, vazut pozicile, e o scumpa! Cind am botezat noi a fost 200 taxa aia.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA sarbatoritilor si de la noi cu intarziereMark, Tony, bb de delphin, si parca era ceva cu simi, da nu mai stiu sigur
Nelia LMA fericiti si nabadaiosi in continuare
Chiar ca e comic cu voi si nu pot sa nu constat ca le ai cu aruncatul banilor la cos. Ar tb sa ma mut pe langa tine
Mersi de indicatii da m-ai zapacit de tot cu artele martiale. Mi-am prins urechile
Simonna vazut si eu domsoara scumpa scumpa
Si am vazut si doamnele frumoase de la bb shower. Dragaica sa va fie de bine si felicitari pt organizare.
Sunteti niste dragute
DanaP daca stateam mai aproape cu tine mergeam la cumparaturi
Simonna, Diana voi unde ati avut copilasii astia ca vaz ca sunteti suple suple.
Nelia au crescut copii tai vai vaiSi tu tot cu zambetul pe buze
Ana cum mai e Tudor?
Anka eu sunt suparata foc pe viataCand gatesti tu atatea bunatati?Macar nu mai scrie pe aici ca te iau la mine acasaSi tu papi din ce faci ca nu se vedeEu daca as gati atat ar fi vai de mine.
maru, piftelele la cuptor le dai prin faina? Si zici ca puse la programul de broil? Cum merge cu fibrele? Ca am luat si eu si am obs ca mancam si masa si am cam renuntat
Noi suntem bine, eu am avut acu 2 sapt op, si cu mintea mea creata credeam ca daca e laparo a doua zi pot sa alerg, si cand colo m-au zapacit de tot
Acusi abia ce m-am mai adunat
Lorelai si khristin felicitari de case. Lorelai sa inteleg ca nu mai veniti pe aici? Eu tot astept sa scada preturile:((
Gata mi-a venit "seful"
Vacante placute!

Numai bine tuturor

Mergi la inceput