Sezatoarea canadiana (182)
Raspunsuri - Pagina 14
Donia spune:
Am vazut pozele de la baby shower, foarte frumoasa petrecere!
Dragaica, esti o graviduta tare frumoasa, iar viitorul tatic era tare dragut sustinandu-si burta cu mana Pe cand ii asteptati pe bebelusi?
Simonna, Addie e o frumusete, dar si o mare mancacioasa! M-a innebunit poza aia in care avea mancare si pe talpite
Citat: |
Inca nu s-a scos parfumul in afara legii? Eu asa speram. |
De cate ori ma inteapa mirosul de parfum in nari ma gandesc la tine!
Foarte rar mai tolerez si eu, banuiesc ca sarcina m-a lasat cu oarece sensisbilitate, ca ma inteapa narile si intru brusc in alarma cand simt miros de parfum!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Donia Am vazut pozele de la baby shower, foarte frumoasa petrecere! Dragaica, esti o graviduta tare frumoasa, iar viitorul tatic era tare dragut sustinandu-si burta cu mana Pe cand ii asteptati pe bebelusi? Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
La sfarsitul lunii iulie.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
arturicii spune:
citat din mesajul lui ankalaura ARTURICII - ma bucur mult ca ati gasit acel loc de suflet perfect pentru botezul Sabinei! Cand e botezul? |
11 iulie
editez ca sa va rog sa imi spuneti, daca stiti, cam care este valoarea donatiei ptr Biserica la Botez?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
columbiana spune:
Ioana, nu stiu cit e donatia, dar ma bucur ca ati descoperit Manastirea greceasca; si noua ne place mult acolo;
Fetelor, stiti unde v-ati asigurat parintii pe timpul sederii in Canada, sau si-au facut ei asigurari din Romania? eu i-am promis mamei ca-i fac aici asigurarea, si acum nu gasesc nimic.
voi aveti miine greva scolara, ce faceti cu pustimea? eu mai pap o zi de vacanta...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Pucku spune:
Ana ce greva? de ce? eu nu sunt la curent sau la quebec nu se face
Ioana noi/nasii am platit vreo 160 parca
Dragaica sa-tzi fie de bine dusarea, am vazut lumea in poze, asa m-am simtit si eu aproape de voi....poate vreodata o sa ajung sa fac si eu parte....
Diana felicitari...as vrea sa am si eu vointa ta sa slabesc, dar nu o am, se lipesc de mine toate dulciurile
Nelia, ce rochita frumoasa are Agata, de unde i-ai cumparat-o?
Sa stii ca pana nu atzi zis voi ca langa Andreeea e fetita lui Valen, eu eram convinsa ca e Tudora, chiar voiam sa-tzi zic ca mi se pare altfel, putin schimbata si nu intelegeam de ce
ce se mai aude cu intalnirea interprovinciala, mai facem? cand? ar fii frumos
mie imi plac la nebunie parfumurile, dar cum nu am voie sa port la servici, ma dau f rar, asa ca-mi ajunge o sticluta 10 ani, in Romania studenta era unul care-mi placea mult, dar nu mai stiu numele si tot imi zic sa intreb undeva, dar.....
gata, ma cheama
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
codritu spune:
Am reusit si eu sa vad pozele si ma bucur pentru toti participantii cu mic si mare; toata lumea frumoasa si vesela. Felicitari!
Noi suntem pe picior de plecare spre Romania, dupa 5 ani, am emotii. Nici nu stiu ce sa cumpar si cum sa ma organizez deocamdata.
Va pup.
nelia spune:
Da, e greva! Dupa ce ca sint cu sufletul la gura pe ultima suta de metri ca de obicei, cu o tema... miine dimineata am si copil acasa si eu stiu ce inseamna asta. Nu putea sa fie, dom'le, poimiine? Nu stiu cu asigurarile, stiu ca spuneau fetele pe aici, dar nu am retinut, la mine slabe sperante sa vina vreun parinte.
Arturicii, eu nu stiu cit e donatia, ca la noi nasii au dat si nu ne-au spus cit. Am auzit si eu de acea manastire si tot ne-am propus sa ajungem, dar uite ca nu am facut-o. Sa va iasa un botez de neuitat! Cind ne mai arati si noua poze cu minunile tale, pe Sabina nici nu cred ca am vazut-o. Cum te descurci ca mamica de trei, ai ajutor? Dar tu ai avut gemeni, ai exercitiu. Cum merg baietii cu scoala?
Pucku, rochita Agatei este luata din Winners, am prins o zi in care au bagat multe rochii de anul trecut si cum ea nu mai avea niciuna, pentru ca nu poarta, i-am luat doua. Cealalta e cum ii place ei, bleo si merge cu marea perfect, dar aia e pentru ziua ei.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Codritu, drum bun si sa aveti o vacanta placuta!
Dana, si tie la fel, sa va simtiti bine si sa aveti o vacanta de vis.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
khristin spune:
Am vazut si eu pozele de la baby shower...super bravo fetele
Donia, deci si tu esti mai obosita ca Roxana? Inca 3 saptamani si gataaaaa
Valen, ce nasica frumusica si sexy esti ...nu mai zic de burtica si de celelalte fete, ca pe ele le stiu in mare parte.
Arturicii, sa aveti un botez frumos!
Dana, vacanta placuta sa aveti. Unde mergeti de data asta? Si e in doi sau in patru relaxarea? Aaaaa, ce-as mai pleca si eu....da' ma incurca mutarea
Codritu, drum bun si concediu placut!
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
maru spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe Ioana, nu stiu cit e donatia, dar ma bucur ca ati descoperit Manastirea greceasca; si noua ne place mult acolo; Fetelor, stiti unde v-ati asigurat parintii pe timpul sederii in Canada, sau si-au facut ei asigurari din Romania? eu i-am promis mamei ca-i fac aici asigurarea, si acum nu gasesc nimic. voi aveti miine greva scolara, ce faceti cu pustimea? eu mai pap o zi de vacanta... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana, le-a facut fratele meu in tara asigurari. Aici cu preconditii ma costa 1000 de dolari pe 3 luni, in tara el a platiti 120 de dolari Cdn