Sezatoarea canadiana (182)
Raspunsuri - Pagina 11
simi spune:
Buna dimineata la toata lumea! Nu-i ea (dimineata) chiar superba, dar macar buna sa fie!
Multumim mult de poze, fetelor! Le-am savurat aseara cu toata familia. Ce bine a fost la intilnire!
Dragaica sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa, sa-i tii pe bebe-i cit mai mult in burtica. Arati perfect, vremea tine cu tine, gindeste-te cum era sa fie acum vreo 30 de grade, asa, sau mai rau, cum e pe la Delphin... Asa ca e bine!
Fetelor, mi-a parut bine sa va cunosc: Valen cu fetitele scumpe ,Delia cu puiul mic si dulce, Ankacu fetitele, una mare si serioasa, alta micuta si cretulina, Doloress, iar pe restul, mi-a facut deosebita placere sa va revad!
Cge pe tine parca te-as cunoaste de-o viata, nu stiu de ce am acest sentiment. E prima oara cind ne-am vazut ,dar simteam ca suntem vechi prietene
Nelia, copiii tai sunt minunati! Trei si diferiti cum nu se poate! Fetele,doua papusi, iar EL - simpatic foc, cum sa invirtea ca pasha pe-acolo!
Alice a mea a adormit in masina, la un moment dat mi-am dat seama ca vorbesc singura! Acasa mi-a spus ca o iubeste tare pe Agata (cine seamna se-aduna)
Am editat ca sa corectez, ca nu se intelegea mare lucru
nelia spune:
Maru, multumesc, incercam, dar cred ca din toamna incolo, nu-mi vine sa cred ca scap doua luni de gatit, de pachetele, de bagajele mici si mari pentru activitati, cu ciorapei, fustite, patinute si alte maruntisuri... importante. Voi mai face eu ceva din cind in cind, mai ales la ai mei, dar primele trei saptamini la mare, o saptamina la rudele lui Octav si inca una in Bucuresti sigur nu voi gati... ceea ce e suficient sa fie deja vacanta.
Simi, da, si Agata mi-a zis ca ii place mult Alice, cica de mult timp nu a mai intilnit o fata cu care sa se inteleaga atit de bine... la prostii, in capul meu. Sincer, eu credeam ca fetita ta e un ingeras asa ca Tudora, dar e o zvapaiata ca si Agata si am vazut ca nici Eliza Ankai nu e mai prejos... trupa de soc.
Valen, dar eu am mai zis odata ca seamana, in pozele de la muzeul copiilor parca, cind v-ati intilnit voi odata si eu nu am fost, a trebuit sa dau pozele inapoi pentru ca eu stiam ca nu am fost, deci Tudora nici atit! Si sint si cumintele amindoua, de fapt ale tale amindoua sint linistite, cel putin asa par. Si mie imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim, cred ca cel mai putin am vorbit cu tine si cu Pitilache, cu Ana am mai stat un pic la sfirsit... si asta pentru ca m-am mutat tirziu la coltul acela de masa. Pe Simona am prins-o la toaleta, caci altfel nici nu ea nu apucam sa vorbesc. Dar lasa, ca asa de frumos a fost, ca eu zic ca din toamna sa facem macar una pe luna. Pe bune, motive de intilnit se gasesc intodeauna... numai sa vrem. Imi place aparatul tau! Astept pozele!
Doloress, tu esti draguta ca de obicei. Da, un pic mai putin loc daca as ocupa, as fi fericita, asta e lucrul care ma deranjeaza cel mai tare. Si apoi vin celelalte, care sint si ele importante, dar cu alea pot trai...
Am stat toata noaptea, dar am pierdut-o degeaba, nu a mers deloc, am inaintat ca melcul sau mai degraba ca racul: doi pasi inainte si doi inapoi. Of, mare stres pe capul nostru cu scoala in situatia noastra.
Diana, bafta multa la examene! Eu tot numar in gind cursurile ramase si imi zic ca e totusi bine (mai am doua in toamna si doua in iarna - nu am apucat sa terminam discutia -, si apoi doua stagii si cite un seminar de integrare a practicii, adica sase luni, doua sesiuni se practica la propriu). Si dupa... ma va apuca nostalgia si fac precum cu copiii... ma duc la master - chiar vreau inca o diploma ca specializare, dar sa fie in psihologie, in psihoeducatie sau ceva de genul acesta... si in engleza daca s-ar putea.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Podeanu spune:
Eu sunt chiar fericita ca ploua, termin mormanul de calcat si ma apuc de bagaje.
Intr-adevar intilnirea a fost super meseriasa, mie imi pare rau doar ca nu am ajuns in timp sa surprind emotia Andreei. Pe de alta parte ma bucur ca am ajuns ca era sa ramin in pana prostului ptr prima oara in viata mea. Delia, am o girafa haioasa in masina...
Ne-am adunat multe, ne-am simtit tare bine. Imi pare rau ca nu au putut ajunge si restul fetelor, in special Cami care ne-a si comandat tortul Sper ca a fost totul ok si ca doar ai fost ocupata. (vacanta placuta)
Eu nu prea mai am ce adauga ca s-a spus cam tot. Anka, mi-a parut tare bine ca ai ajuns si sper sa te vedem si la restul.Sper ca n-am fost prea galagioase ptr sotul tau.
Dragaica, ai un sot tare afectuos si aratati tare bine/fericiti impreuna. Sa ramineti asa toata viata.
valen, felicitari ptr fin A, dar pe B cine-l boteaza?
Podeanu spune:
am apasat aiurea... mai aveam de zis
Anka, te-am dat pe spate in bine, sau cum?
Ah, si sunt complet indragostita de un colier anume
fug la poze
ankalaura spune:
DELPHIN - apai nu atata din cauza ploii nu iesim din casa, dar eu am avut treaba, asa ca au iesit doar ailalti 3, dar cu masina. Momentan nu avem nici cizme de ploaie, nici pelerine, deci nu prea merge sa iesim in natura ... Urmeaza si astea...
Acum ne apucam de lectii, poate iesim mai pe dupa-amiaza pe ici pe colo...
Am reusit sa sortez juma' din rufe, care s-au uscat ok, le-am "parcat". Cateva de-ale fetelor insa chiar trebe calcate... Phiii, ca n-am nici un chef.... Nici eu nu mai practic sportul asta aici, de cand cu masina de uscat...
DANA - pe spate domne m-ai dat, si de fapt nu numai tu, ca toate erati elegante si frumoase foc!
Noi am fost cam tavaliti, dar recuperam data viitoare... Acum am venit ca de la piata, cu a'mare de la scoala, a'mica in izmene de casa, eu de la examen obosita, prafuita, ....
simi spune:
Aha, colierul acela? Da, frumos, l-am tot admirat!
Din ciclul " Doamne,ce baba sint!":
Am realizat ca Ione e numai cu 10 ani mai batrina ca fiul meu! Adica ea avea 10 anisori cind s-a nascut baiatul meu! Jesus! Si mai ziceti ca nu-s baba!
maru spune:
vazut poze si sunteti superbe!
Diana, a trebuit sa ma uit de doua ori, mama da slaba esti!
Sa nu te mai prind pe la clubul de slabit! am zis!
Da, da cumpar carne tocata, dar ieri a fost de genul: vreau sa cumperi asta, si el vine si zice: pai am cumparat asta ca era in oferta, da tu te descurci, nu-mi fac probleme!
A iesit delicios, am incercats a fac si niste covrigi, care nu au iesit, cred ca cuptorul trebuie sa fie super inchis, iar aluatul cat se poate de tare! Eh, nu gasesc paleta de la masina de paine....
is baba, nu mai stiu ce se zicea pe acilea, asa ca abandonez, ma duc in mall
nelia spune:
Cred ca va referiti la colierul lui Pitilache, eu nu stiu povestea, dar l-am admirat si eu de departe, ca lua ochii. Dar mie mi-a placut muuuult de tot, desi nu am apucat sa spun, ce avea Simona la git. Ceva foarte-foarte interesant lucrat si era si argintiu cum imi place mie. E musai sa-mi spui ce e, de unde, cit... si daca imi dai voie sa-mi iau si eu ceva la fel, daca imi permit, bineinteles. E genul de bijuterii care imi plac si pe care le-as purta. SI mai mirosea cineva foarte bine, da' nu stiu cine. Cred ca Simi... sau Diana... sau poate Roxana. Nu stiu, dar cam in zona aceea. Eu nu gasesc un parfum care sa mi se potriveasca, nici ieftin, nici scump. Am avut Cabotin cind eram tinara de tot si Aspasia cind eram mai putin tinara. Iar acum le tot incerc, am primit si cadouri, mi-am si cumparat doua... nimic, ma dau o data si nu le mai suport. Imi plac parfumurile foarte fresh, dar nu dulci, chiar mai tari un pic. Toate sint dulci pentru mine!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Cred ca va referiti la colierul lui Pitilache, eu nu stiu povestea, dar l-am admirat si eu de departe, ca lua ochii. Dar mie mi-a placut muuuult de tot, desi nu am apucat sa spun, ce avea Simona la git. Ceva foarte-foarte interesant lucrat si era si argintiu cum imi place mie. E musai sa-mi spui ce e, de unde, cit... si daca imi dai voie sa-mi iau si eu ceva la fel, daca imi permit, bineinteles. E genul de bijuterii care imi plac si pe care le-as purta. Tra-la-la... Te-am dus! :) E genul de bijuterii care-mi plac mie, vindute la kil pe 15 dolari :) si care dau impresia ca wow, ce m-am spart in figuri. Drept ca lantul la colier era de la bunica, da' piatra venise in set cu inelul si bratara de la ceva indian, la un tirg in Oka sau Kanawake, nu mai stiu exact, le am de ani de zile si inca imi plac. SI mai mirosea cineva foarte bine, da' nu stiu cine. Cred ca Simi... sau Diana... sau poate Roxana. Nu stiu, dar cam in zona aceea. Eu nu gasesc un parfum care sa mi se potriveasca, nici ieftin, nici scump. Am avut Cabotin cind eram tinara de tot si Aspasia cind eram mai putin tinara. Iar acum le tot incerc, am primit si cadouri, mi-am si cumparat doua... nimic, ma dau o data si nu le mai suport. Imi plac parfumurile foarte fresh, dar nu dulci, chiar mai tari un pic. Toate sint dulci pentru mine! Asta-s out din conversatie, eu n-am parfumuri si nici nu-mi trebuie, singurul care mi-a placut PE MINE vreodata a fost Charlie argintiu si nu se mai face... restul nu pot sa le sufar. Ba, saracu' Radu tre sa se schimbe tot cind vine de la pretenu'so, ca mama aluia are Glade in casa si eu mor, frate! |
delphin spune:
Asa...pana vine posesoarea bijou-ului sa spuna ce si cum, va las sa va delectati si voi. Eu am cazut in amour de ce poate face fatuca asta. Mi-am comandat si eu la ea...sunt si ieftine si scumpe, depinde. Lucreaza si pe aur si pe argint...iar numele creatoarei sigur are sa va spuna ceva
http://lasalsa.canalblog.com/