Poiana

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bem?

La multi ani Doruletz!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

La multi ani Dorulet!
Mihaela, am vazut carticica Silviei, este tare talentata. Asteptam urmatorul best seller:)
Cu profa de romana m-am mai relaxat. M-a sunat saptamanile trecute si din una in alta am inteles ca nu e rau intentionata, doar ca nu e prea profesionista. Asa ca, o las in pace.
In Lund se anunta vreme rece, 3 grade vineri, brrrrrr.
Eu tocmai am venit din China si erau 25 de grade, off! Ma tot gandesc unde sa mergem de revelion/Craciun. Voi ce palnuri aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

La multi ani, doruletz!

as ciocni in must, pe langa niste cocoloase de branza de burduf :))

www.youtube.com/watch?v=VA8Bir3kdSQ" target="_blank"> Hai noroc si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Pai sa bem pentru Doruletz daca e cazul!

Fetelor, am o intrebare intrebatoare si rusinoasa foarte.
Imi cer scuze ca stric sirul de felicitari pentru Doruletz!

Deci, soacra-mea va calatori pentru cateva zile la Paris. Problema este ca are o vezica extrem de sensibila. Se gasesc WC-uri publice prin Paris (imi inchipui ca in statiile de Metro ar trebui sa fie)? Poate intra linistita la un McD sau alt fast food sa foloseasca budele?
Multumesc si scuze inca o data!

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

doruletule,sa ne traiesti multi ani!!Cum te simti la cei 25 de anisori?:))Sper ca ati trecut cu bine de hopul nuntii,sa ne povestesti!pupaturi familionulu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

La multi ani Doruletz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Lol, doru, atentie la telefon, ca ieri seara primii un apel si o casuta postala cu muuult zgomot (freo 5 minute, asa) de pe nr. dvs Reinnoiesc urarile, Acai si tie!!

Pe-aci e vara indiana, asa ceva. Caldut si soare, 16 grade!! Ieri statui toata ziua pe terasa!!

Pupaturi tulmonde; is in drum spre Budapesta si Pécs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci de urari, bineinteles ca bem azi (si poimaine)
Oricum noi trecuram definitiv pe vin (ghiurghiuliu desigur:-) ca p'acilea pe unde ajunseram cica apa de la robinet e "imbogatita" cu arsenic din ungaria, vinu e mai sigur.

lilanda, acu vazui ca a sunat asta, se tot joaca la telefon ca i-l dau ca sa scap de ea; ieri eram la continuarea nuntii d'aia era haramalaia aia, de trei zile numai intr-o nunta o tinem ... asa ca avem pt aca o noua amenintare parinteasca, merge perfect: "daca nu faci cum zic io, mergem la nunta!" Azi ne vazu ca puseram masa ca mai venea unu altu p'aci si ii zisei ca azi vine nunta la noi. atata i-a trebuit, o lua la goana urland, nu stia unde sa se ascunda:)))

roxanuta, sunt wc-uri publice in Paris dar nu in metrou! uite aci un ghid de "pauza de pipi" sub forma de e-book cu hartile pe arondismente, e f util pt vezici sensibile:
http://www.paris.pause-pipi.fr/
si aci pe siteul oficial al parisului
http://www.paris.fr/portail/pratique/Portal.lut?page_id=8938&document_type_id=4&document_id=59613&portlet_id=21141
Sunt si WC-uri de lux pe champs elysées sau pe la louvre:
http://www.pointwc.com/

nu stiu cum ajunsei de la vin la wc-uri de lux cre" ca e cazu sa ma duc sa ma culc:))

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Doruletz!! Ce de informatii!

Multumesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Hej la toata lumea,

Aterizat cu bine in Scandinavia. Ma ocup acum cu integrarea si cumparatul de bicicleta. :-) Vreme frumoasa o saptamana de la sosire.. dar de doua zile incoace a zis ea : destul Ramonel, hai sa facem cunostinta. :-)

Pentru fetele scandinave : care este defapt povestea cu vikarurile ? Cum functioneaza ele ? Eu as avea de exemplu nevoie de un job dupa/inafara orelor de scoala. Care insa nu sunt niciodata intre aceleasi limite orare. Ar fi potrivita o asemenea locatie pentru o incercare de afla un job potrivit.

Pupici din pitoreasca Copenhaga..

Mergi la inceput