Tensiuni in lume

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

multumesc Beren pentru informatie.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Inaioana, Laura, multumesc pentru raspunsuri.
Ei, acuma se facu lumina total. Daca eu am priceput, sper ca au priceput si restul fetelor.
O zi superba va doresc!

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

oK dar acum ma intreb si eu asa - in era informatiei - cand fiecare nava sau avion are radar, telefon etc ... nu puteau sa discute mai intai? De ce au trebuit sa moara niste oameni?
Intii se impusca si dupa aia se intreaba cine erau si ce faceau?

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

E clar ca nu 's-au inteles" daca au ajuns sa se lupte. Mie mi se pare ca nici unii, nici altii nu sunt chiar neprihaniti.[
In plus, zic ziarele, de ceva vreme Turcia se impaca tare bine cu Iranul, alt stat "linistit" care isi doreste pacea mondiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mirela, presedintele Poloniei si toti care erau in avion cu el au murit printre altele pt ca pilotul din avionul lui si controlorul de trafic nu au reusit sa se inteleaga, ca unul nu vorbea rusa, celalalt nu vorbea poloneza (de engleza pare ca nu auzisera nici unul). Probabil nu au avut chef sa stea de vorba. Israielienii au strigat la ei sa se operasca, astilalti au zis ca nu ... si aici s-a intrerupt comunicarea. E stupid, stiu ...

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

de discutat, au discutat:

Israel Navy: "Mavi Marmara, you are approaching an area of hostilities which is under a naval blockade. The Gaza area coastal region and Gaza harbor are closed to all maritime traffic. The Israeli government supports delivery of humanitarian supplies to the civilian population in the Gaza Strip and invites you to enter the Ashdod port. Delivery of supplies in accordance with the authorities' regulations will be through the formal land crossings and under your observation, after which you can return to your home ports on the vessels on which you have arrived."

Response: "Negative, negative."

http://youtube.com/watch?v=P6jDIQr59Sk

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Cu placere, Mirela; este evident regretabil ca s-a ajuns la pierderi de vieti, si este de asteptat mai mult profesionalism din partea trupelor specializate in verificari si inspectii - care ar trebui sa ia control asupra vasului inspectat evitand pe cat posibil pierderile de ambele parti... Sigur ca au "comunicat", dar s-a ajuns rapid la situatia de abordare si de aici la...

Mergi la inceput

Nu ar fi prima data cand fundamentalistii isi sacrifica oamenii. Ca asta clar sacrificiu a fost.

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

de discutat, au discutat:

Israel Navy: "Mavi Marmara, you are approaching an area of hostilities which is under a naval blockade. The Gaza area coastal region and Gaza harbor are closed to all maritime traffic. The Israeli government supports delivery of humanitarian supplies to the civilian population in the Gaza Strip and invites you to enter the Ashdod port. Delivery of supplies in accordance with the authorities' regulations will be through the formal land crossings and under your observation, after which you can return to your home ports on the vessels on which you have arrived."

Response: "Negative, negative."

http://youtube.com/watch?v=P6jDIQr59Sk

De unde stii ca aia care vb acolo sunt chiar cei care au vb cu turcii? Pot fi si 2 omuleti imbracati militar si spunad frumos textul ca sa fie filmati si sa dea bine.

De ce s=au filmat si s-au pus e youtube?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, nu cred ca ei s-au filmat intentionat. Probabil ca tot ce se intampla in cabina aia e filmat.

Mergi la inceput