Hidrosalpinx 9
Raspunsuri - Pagina 3
jaguar spune:
Lumimar

Iti raspund si aici,eu m-am interesat si m-i s-a spus ca dupa
maxim 2 luni poti incepe protocolul ptr fiv.
Si eu am scos trompa stanga cu hidrosalpinx acum 2 luni,
pe partea dreapta au curat-o, iar acum fac stimulare incerc pe
natural sa vedem daca iese ceva,avand in vedere ca si trompa dreapta
era infundata pana acum....
Si eu as incerca fiv, dar inca nu am toti banutii, insa m-a documentez
mereu si sper sa fac si eu intr-o zi fivul reusit...
Eu chiar am ntrebat la medic, si mi-a zis ca trebuie sa treaca un ciclu complet dupa laparo, ca sa se regleze bine toate functiile si organele,
apoi daca te simti ok fizic go for it!

Multa baftaaa!

lumimar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jaguar Lumimar ![]() ![]() Iti raspund si aici,eu m-am interesat si mi s-a spus ca dupa maxim 2 luni poti incepe protocolul ptr fiv. Si eu am scos trompa stanga cu hidrosalpinx acum 2 luni, pe partea dreapta au curat-o, iar acum fac stimulare incerc pe natural sa vedem daca iese ceva,avand in vedere ca si trompa dreapta era infundata pana acum.... Si eu as incerca fiv, dar inca nu am toti banutii, insa m-a documentez mereu si sper sa fac si eu intr-o zi fivul reusit... Eu chiar am ntrebat la medic, si mi-a zis ca trebuie sa treaca un ciclu complet dupa laparo, ca sa se regleze bine toate functiile si organele, apoi daca te simti ok fizic go for it! ![]() ![]() Multa baftaaa! ![]() ![]() |

pogonici1977 spune:
dragelor mele fete e suflet
bunul dumnezeu si maicuta domnului si toti sfintii au fost cu mine si mau ajutat
acum 3 ore am ajunsa acasa..sunt bine..3 zi de la op
am ramas intradevar fara trompe...a incercat sa vada permebilitatea lor dar nu se mai putea face nimic..ERA DEZASTRU HIDRO ISI FACU DE CAP RAU DE TOT ce sai faca astai viata asa a vrut cel de sus..
eu stau cu pshicu ff bine acum
ma inteapa acolo..dar in rest bine..stau in patut acum..si nu am o pozitie f ok..
am sa va povestesc poate maine..mai indeamanut cum maicuta omnului SI BRAUL MAICII DOMNULUI MA PROTEJAT
sunt asa e dadacida de sotullllllll
miercuri in ziua operatiei am postit....si am luat nafura si un pic aghiazam de la sf nectarie
va pup pe toate
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
jaguar spune:
Pogoniciiiii

Insanatosire grabnica si ai grija fara efort in perioada asta,
cam 2 sapt. E mai bine ptr viitor sa ai grija acum de tine.
Si pe mine ma intepa putin pe inauntru cam 1 sapt, apoi a mai trecut.
Tie ti-a dat antiinflamator sa iei dupa?
Eu am luat 10 zile,si am avut regim nesarattt![]()
Da a fost spre binele meu, acum sunt ca nouaaaa![]()
![]()
![]()
Astept detaliiiii 

Si multa bafta la fiv!!!

xdidi spune:
salutare fetelor
unde a disparut toata lumea, abia amk gasit subiectul......am facut laparo si am iesit victorioasa cu ambele amandoua trompe permeabile, aveam defapt abdomenul plin de aderente de la cealalta operatie si endo grad 4.....trompele aveau aspect normal si la cromoperturbatie au fost permeabile....scriu pt fetele care au la eco hidrosalpinx sau
chiar sactosalpinx(asta a fost diagnosticul de internare la mine)...cautati un medic care sa va faca laparo, ca acolo se vede cu adevart ce este in burtica...va puuup pe toate si bafta la fiv celor care se apuca si la teste pozitive (si celor fara fiv)
didi
pogonici1977 spune:
eu fosta hidro..acum fara trompete..deci.
..

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
xdidi spune:
pogonici n-a fost cu intentie
, dar poate mai intra vreo fata noua si sa dispere, asa cum am facut eu la inceput ca ma si vedeam fara trompe, am fost la 5 ecografi intr-o luna si 4 m-au trimis la plimbare...si nu dau nume dar sunt doctori cat de cat renumiti
imi cer scuze daca supar pe cineva
va puuup pe toate

didi
tamaryllis spune:
Bravo Xdidi! Bine ca nu ai avut hidrosalpinx!
Acum trage tare, ca dupa laparo e o perioada optima pt a ramane gravi. Sau trebuie sa faci diphereline pt endometrioza? Daca nu ti-a recomandat diphe, sa ceri si o alta parere, sa te decizi in cunostinta de cauza!
13+
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
pogonici1977 spune:
of...tamy...oare eu voi fi vreodata graviduta ca tine??????..tare e grea aceasta perioada?? prin aceasta perioada de stres griji..etc ai trecut si tu???
xididi..dar nu mai suparata fata draga
ce tea palit?? de la hormoni ni se trage asa mai zuse ?? sau anestezia inca mai are efect
xdidi spune:
pogonici asta cu hormonii sunt de vina o traiesc de vreo 2 ani si cred ca mi-a devenit mod de viata![]()
tamaryllis diphereline nu vreu eu sa fac, mentionez ca sunt la a doua operatie de endo si la prima am facut inhibatie 5 luni si mi-a revenit menstra dupa 1 an si 3 luni....asa ca ....nu mai vreau menopauza, vreau sa incerc un copilot, am asteptat destul. plus ca m-am operat pt trompe, care sunt bine in prima faza acum mai trebuie sa trec si de HSG luna viitoare si daca tot merge bine avem dezlegare la 

singurele terapii hormonale pe care le mai accept ar fi stimulari si utrogestan in cazul in care ma binecuvinteaza DD cu bebe....crede-ma ca stiu cum miros si ce gust au hormonii la cati am bagat si sunt un caz fericit , adica am bagat putin....
va puuuup
didi