Hidrosalpinx 9

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

iana am sunat la gynera si din pacate codreanu nu mai acorda consultatii acolo...

offf... ma batea gandul sa incerc dupa laparoscopie un fiv pe ciclu natural la giulesti... dar nu mai vreau la marinescu si nu stiu catre cine sa ma indrept!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Laura: daca vrei, pot sa aflu unde mai este Codreanu. Am o prietena care a facut fiv cu ea si urmeaza sa nasca marti, tot cu ea.. Pe 10 zici ca te operezi? Bafta multa
Pogonici: bafta pe 14!
Va pupic pe toate.

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

multumesc mult! daca poate sa o intrebe daca e si la vreun cabinet particular ar fi bine! oricum am vb si eu cu o asistenta de la giulesti pe care o cunosc si mi-a spus ca face si garzi la giulesti asa ca daca nu merge si la vreun cabinet merg intr-o seara cand e ea de garda sa vorbesc cu ea a vad daca se baga la un fiv pe ciclu natural!

yep, pe 10 ma operez... cand incepi tu stimularea... si eu iti tin pumnii!

cum te simti dupa operatie? esti ok?

Citat:
citat din mesajul lui cristal1995

Laura: daca vrei, pot sa aflu unde mai este Codreanu. Am o prietena care a facut fiv cu ea si urmeaza sa nasca marti, tot cu ea.. Pe 10 zici ca te operezi? Bafta multa
Pogonici: bafta pe 14!
Va pupic pe toate.

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu pe 14 ma internez si pe 15 ma opereaza
iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Laura: am intrebat si mi-a spus ca, intr-adevar, nu mai lucreaza cu Dracea. Din cate stia prietena mea, martea (cand era de obicei la Gynera) este la Centrul de Planning de la Giulesti. Pup si bafta joi
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

AMR 7 zileeeeeeeeeeeee
uraaaaaaaaaaaaaaaaaa

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Citat:

Laura: am intrebat si mi-a spus ca, intr-adevar, nu mai lucreaza cu Dracea. Din cate stia prietena mea, martea (cand era de obicei la Gynera) este la Centrul de Planning de la Giulesti. Pup si bafta joi

saru'mana mult! o sa merg pe varianta vizitei cand e de garda, cred... oricum acum stau cumintica sa treaca operatia, sa ma refac si abia apoi o vizitez!

Multumesc mult!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
m-am programat la operatie pe 24 iunie, si dr asta nu crede ca am hidrosalpinx bilateral, cica ar fi un chist la una din trompe...acum vedem ce si cum la operatiune.
va puup si bafta

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bogdana_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

Citat:

saru'mana mult! o sa merg pe varianta vizitei cand e de garda, cred... oricum acum stau cumintica sa treaca operatia, sa ma refac si abia apoi o vizitez!

Multumesc mult!

Laura

Buna, fetelor :) La doctorita Codreanu urmeaza sa fac laparoscopie (hidrosalpinx), colaboreaza cu CMU (Centrul Medical Unirea) Sper sa-ti fie utila informatia.

Eu ma pregatesc pentru un prim FIV la Gynera. Succes!

Pupici,

Bogdana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,o intrebare va rog frumos...
Dupa cat timp de la laparoscopie pt hidroxalpinx pe trompa stanga ,se pot incepe procedurile pt fiv.iar trompa dreapta este curata si permeabila
Pupici,

Mergi la inceput