Imi este dor....
Raspunsuri - Pagina 6
anco spune:
draga redai,
sunt intr-o situatie similara tie. deosebirea este ca mie mi-e de 2 ori mai greu:copiii sunt gemeni, au 9 luni acum, tatal lor nu le ia nici macar acele jucarii ieftine, de 6 luni de cand a plecat, de fapt nu le-a dat nimic, refuza sa plateasca ceva, acum cand i-a venit hotararea pentru pensie alimentara cere recalculare, deci inca minim 6 luni de asteptare. eu sunt singura aici, in sensul ca familia mea nu se afla aici.
pe cealalata parte mi-e mai bine decat tie pentru ca sunt o fire puternica. mi-a fost extraordinar de bine in casnicie. n-am avut niciun fel de problema cu sotzul pana cand brusc si-a gasit o domnisoara mult mai tanara care nu era insarcinata ca mine. a lasat totul balta cand copiii aveau 3 luni, imediat dupa craciun.(gandeste-te si ce perioada buna si-a ales!)eu NU VREAU SA SUFAR! si am scris asta cu litere mari pentru ca vreau sa subliniez ca m-am autosugestionat.mi-e greu, mi-a fost si mai greu, dar pentru ca mi-am impus am inceput sa nu mai sufar. mi-a devenit indiferent. ma mai inerveaza indiferenta lui fata de copii si atat. uneori ma mai simt sclava lui, atunci cand nu mai pot, dar apoi, imi spun ca trebuie sa-mi revin, ca am de cresut 2 copii si daca si eu o iau razna ca si tatl lor, ce se intampla cu ei?
in privinta altor relatii...mi-e dor si mie de ceea ce spui tu, cu atat mai mult cu cat, repet, nu am avut probleme in casnicie. dar nu vreau sa a aventurez acum, doar ca sa fie cineva langa mine. asa cum spunea cineva pe aici, sunt convinsa ca exista cineva si pentru tine ca si pentru mine.
eu sunt in plin proces de divort (pe care l-a intentat el).si totusi nu disper. partea materiala e foarte grea, intr-adevar, insa nimeni si nimic nu trebuie sa ne descurajeze. nu se poate sa ne lasam doborate de prostia unor barbati pe care ii doare fix in f..d de noi.eu sunt hotarata sa nu sufar pentru asa ceva. am intr-adevar prietene care ma sustin, ma asculta, toti prietenii comuni au ramas prietenii mei, colegii lui sunt de partea mea, toti. e intr-adevar un lucru important sa stii ca oamenii sunt alaturi de tine.
asa ca, daca te simti singura, eu sunt aici, trimite-mi PM si putem vb pe mess sau la tel.
te pup si iti doresc multa putere
szivarvany spune:
Anco, esti un exemplu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Insider spune:
Suntem multi care am trecut prin situatii similare sau trecem chiar acum. Tot respectul pentru cei/cele care reusesc sa depaseasca momentele grele in timp record
Maine va fi mai bine ... poimaine si mai bine ...
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Anco, esti un exemplu Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
nu stiu daca sunt chiar un exemplu, dar toate ar trebui sa fim la fel. uite, in momentul asta plang. mi-e tare greu financiar. cred ca trebuie sa incui usa apartamentului meu in care ma simt si m-am simtit atat de bine si sa plec la ai mei pentru a reduce din cheltuieli.nu stiu...desi ratiunea spune ca asa trebuie sa fac.
va pup si va imbratisez pe toate
RAMONELLA spune:
Lore tu esti o fata atat de frumoasa!Dintotdeauna te-am admirat!Nu te lasa,nu merita sa suferi!Pentru cine,pentru un barbat???Trebuie sa fii tare pentru David.El are nevoie de o mami sanatoasa!Nu te neglija!Si sunt convinsa ca pana la urma vei avea pe cineva langa tine care sa te asculte,sa te pupe de noapte buna si de buna dimineata,si sa te ia in brate!Esti tanara si frumoasa!Si puternica!Daca ai avut curaj sa divortezi,ESTI PUTERNICA!!!Si poti sa-ti revii!!!
Te pup!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
n/a spune:
Redai, imi pare rau sa vad una dintre surate asa la pamant. Dar, stii ce? Capul sus!!!! Nu o sa-ti ia un an sa treci peste depresie. o sa-ti revi mult mai repede. Stii de ce? Pentru ca mintea umana este un dar de la dumnezeu si increderea in noi insane ne ajuta mai mult decat orice medicament. Intradevar depresia este rezultat al dereglarii chimice. datorita supararii ai consumat o mare cantitate din cele necesare unui echilibru, dar sa stii ca tu trebuie sa-ti vindeci sufletul. Trebuie sa gasesti putere acolo unde credeai ca ea s-a pierdut si nu trebuie sa te lasi prada disperarii.
Sentimentul de singuratate este cel mai mare dusman al omului la greu. Nu mai privi partea goala a paharului si spune-ti tot timpul ce norocoasa esti sa ai posibilitatea sa fi tu la carma vietii tale si a pruncului tau.
Esti mama si asta e cel mai bun dar pe care puteai sa il primesti de la dumnezeu. daca tu nu esti bine , nici copilul tau nu poate fi bine. Impune-ti sa zambesti in fiecare zi cate un pic si ca mama, extrage-ti puterea din vointa de a fi cea mai cea pentru copilul tau.
Opreste-te putin din ceea ce simti tu si priveste-te prin ochii copilului tau. Si ele ste nefericit cand nu gaseste in tine puterea si vitalitatea, veselia si dragostea, caldura, calmul, multumirea.
Daca nu poti pentru tine sa-ti revi, fa-o pentru baietelul tau. Echilibrul lui vine din echilibrul tau. Intoarce-ti, dar, privirea catre el si lupta ca el sa fie fericit. Uita un pic de supararea ta si lupta sa ai pe buze, de fiecare data cand iti vine sa plangi, un suras. Zambeste-ti tie si spune-ti in oglinda cat de minunat este sa fi mama unui copil atat de dulce cum este doar al tau.
redai spune:
Multumesc mult pentru sustinere. Nu am mai scris pentru ca mi-a fost puiul bolnavior, dar am citit in fiecare zi.
Am inceput medicamentele, pot spune ca sunt mai bine, in ideea ca parca nu mai sunt asa afectata, dorm mai bine noaptea...
Acum sunt la munca, incerc diseara sa sru mai multe.
ernestine spune:
E doar o perioada de nesiguranta care va trece cu siguranta.Ai trecut printr o casnicie nereusita.Ti e dor de iubirea si de partenerul pe care nu l ai avut niciodata.Va veni cu siguranta intr o zi.Si tu va trebui sa fi pregatita.Nu te mai ucide cu stilul asta de viata.Ai o minune de copil care are dreptul la o viata normala si fericita.Revino ti pentru el si nu regreta trecutul,pentru ca ti l a data pe el.Asa cum tu ai spus,esti o femeie frumoasa,tanara,si cu o avere nemasurabila,copilul tau.Ai foarte multe.Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi o femeie fericita.Fericirea e in noi.Daca tu crezi ca sedintele la pshihiatru te ajuta,e ok,insa nu astepta totul de la tratamente.Incearca sa te bucuri de ceea ce ai in acest moment si ia ti o pauza in relatia cu un barbat.Regaseste te pe tine,ceea care esti de fapt,las o deoparte pe Redai nefericita in casnicia ei.Draga mea,te pup si sper ca vei constientiza curand ca ,orice a fost greu dar a trecut.Esti mult mai puternica,acum.O sa treaca si sper din toata inima sa intalnesti pe cineva care sa ti aline dorul.
ang3lt0uch spune:
Dupa o vreme uitam tot ce a fost urat, raman numai cele bune in amintire ... cateodata e o binecuvantare, alte dati e un cosmar, sa ajungi sa regreti decizia care ai considerat la timpul respectiv ca ti-a salvat viata.
Mai ales ca esti singura, totul e amplificat. gandesti ca macar atunci aveai un suflet langa tine...cu care sa poti discuta
Ceea ce povesti tu este motivul pentru care eu, avand motivele sa divortez, inca nu stiu ce sa fac.
absoluta spune:
Mda, citesc si nu-mi vine sa cred cand vad cat de puternica este o femeie.
Eu de 13 ani am o casnicie fericita. Iubesc si sunt iubita. Nu pot sa stiu ce simtiti voi , insa va rog sa ma credeti ca aveti toata admiratia mea sa vad ca gasiti solutii sa iesiti invingatoare din aceste greutati.
Hai fetelor, sunteti puternice, o sa fiti fericite cu adevarat , meritati asta !!!!