Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (59)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
pogonici scuza-ma dar nu am apucat sa ma tin de cuvant
poate vineri
ca maine am f multe de rezolvatttttttt
iti explic la telefonica
ramona stiu
am citit de prima data
nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tauuuuuuuuuu
dar nadajduieste
si roaga-te ca Dumnezeu sa iti arate calea catre liniste
si pace sufleteasca
e cel mai important acum
sa incerci sa fii calma
nu rezolvi nimic daca stai si plangi
asa m-a invatat si pe mine georgiana
asa faceam asta vara cu cumnata noastra alina
care are cancer cranian
stateam si plangeam ca era deja operata in tara si in fiecare zi ne ziceau ca moare
pana ea
colega noastra de incercari de bebici
de aici
mi-a zis ca exista o sansa
si atunci am incercat tot ce e omeneste posibil sa facem sa devina realitate o noua operatie in alta parte
datorita careia alina traieste si acum
asa si tu
AI MULTEEEEEEEEEEEEEE SANSE IN FATA
DUMNEZEU TI LE VA DA
ROAGA-L SA TI LE ARATE SI SA TE INDRUME
DAR INCEARCA SA DEPASESTI MOMENTUL
ORICAT DE GREU AR PAREA
si noua ne-a fost nu greu
fenomenal de greu
dar am reusit sa o ajutam pe alina
asa si tu
INCEARCA SA TE AJUTI SINGURA
ESTI SINGURA CARE TE POATE AJUTA
SI CREDINTA
DAR TRE SA MERGI MAI DEPARTE
AM O PRIETENA
care are 1 copil si 4 copii morti
nascuti la termen 3 dintre ei
ultimul oprit din evolutie la 6 luni'
ce sa faca?
sa innebuneasca?
nu
isi poarta crucea cu stoicism
ba
se bucura de viata cat poate
fii puternica
daca nu puteai duce Dumnezeu nu iti dadea
incearca sa fii optimista
incearca sa te gandesti ca maine e o noua zi
va veni un nou CM
O NOUA SARCINA
CU ALTE SANSE DE LA DUMNEZEUUUUUUUUUU
ITI OFER MILIOANEEEEEEEEEEEEEEEE DE IMBRATISARIIIIIIII

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Lili_g spune:
Buna la toate fetele.
Ma bucur mult ca aflu vesti bune de la Nike. Slava Domnului pentru minunile care ni le arata!
Pogonici, vezi ca mai e un pic. Sa-ti ajute Maicuta Domnului sa treaca cu bine si sa te refaci repede, repede.
Cami
toate fetele cu drag.
deeva73 spune:
anadomnica ti-am dat PM.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
ANITA75 spune:
buna fetele!
eu n-am fost pe net cateva zile si cind am intrat si am citit ce-mi vad okii? victorita noastra a nascut? Doamne ce a mai trecut.....sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri enorm de el, cred ca esti in culmea culmilor de fericire

felicitari !!!

anadomnica spune:
Claudia, multumesc de telefon. Am nimerit cu telefonul tocmai cand se externa Victorita. A spus ca spera sa se adune in urmatoarele zile sa poata intra si sa ne scrie mai multe. Domnul sa o ajute, mult ma bucur pentru ea.
Pogonici - cu curaj si cu incredere, suntem alaturi de tine. Nu am reusit sa citesc de mult din urma, dar am vazut ca ai nevoie de sustinere morala caci mergi la medic. Sa te ajute Maicuta Domnului.
Pupici, poate reusesc sa intru mai des sa va citesc de acum caci sper sa-mi iau o bona sa ma ajute cu fata. Pana acum am fost singurica si m-am descurcat cum am putut, sotul e la iasi la munca si vine doar vineri seara si pleaca luni dimineata, iar eu sunt la falticeni cu fata, la casuta noastra. E greu sa fiu singura, nu prea am timp de multe, acum fata nu mai sta deloc in patut singurica, se misca in permanenta si nu ma mai descurc si cu casa si cu Maria...
V-am pupat, noapte linistita, si rugati-va si pt. mine, pacatoasa.
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
Album poze
ramonacopil spune:
cami_antoniaMultumesc mult pt incurajari. Stiu ca ai dreptate. Pana nu demult si eu reuseam sa redau zambetul pe buzele oamenilor. Cunoscutii ziceau ca am o rabdare interminabila cu oricine si pt orice. Se pare insa ca nu pot aplica aceeasi metoda si cu mine. Nu-mi functioneaza "siretlicurile". De aceea va multumesc voua care aveti rabdare cu mine.
Mami de ingeras din ceruri
ramonacopil spune:
Lili_gAm vazut ca mi-ai trimis PM dar nu stiu de ce nu pot deschide. Incerc maine dimineata din nou. Multumesc
Mami de ingeras din ceruri
MaraAnisia spune:
Buna dimineata dragutelor
http://www.crestinortodox.ro/pilde/sa-ne-grabim-a-verdicte-119691.html
Ramonacopil, Maica Domnului sa te ajute sa treci peste aceasta grea incercare
si esti binevenita aici oricand 
Anadomnica, ma bucur ca reintri in cursa 

Anita, tu ce mai faci?
Ma bucur si eu foarte mult de vestile bune despre Nike, aduse, din nou
de draga de Deeva. Nimic nu e intamplator.
Cami_antonia, foarte frumos si adevarat ceea ce ai scris. te pup
Ioanact, f frumoase pozele cu fetitele. sa-ti traiasca si sa fiti mereu cel putin la fel de fericiti ca acum.
Livsy, draga mea, ma bucur tare mult cand ne scrii despre tine. Sa-ti ajute Dumnezeu in tot ce iti doresti
As dori sa va rog sa ne rugam pentru un prieten de-al meu, foarte grav bolnav - Aurel, pentru alinarea suferintei.
Va multumesc din suflet!
va imbratisez si va pup,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
ANITA75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anadomnica Claudia, multumesc de telefon. Am nimerit cu telefonul tocmai cand se externa Victorita. A spus ca spera sa se adune in urmatoarele zile sa poata intra si sa ne scrie mai multe. Domnul sa o ajute, mult ma bucur pentru ea. Pogonici - cu curaj si cu incredere, suntem alaturi de tine. Nu am reusit sa citesc de mult din urma, dar am vazut ca ai nevoie de sustinere morala caci mergi la medic. Sa te ajute Maicuta Domnului. Pupici, poate reusesc sa intru mai des sa va citesc de acum caci sper sa-mi iau o bona sa ma ajute cu fata. Pana acum am fost singurica si m-am descurcat cum am putut, sotul e la iasi la munca si vine doar vineri seara si pleaca luni dimineata, iar eu sunt la falticeni cu fata, la casuta noastra. E greu sa fiu singura, nu prea am timp de multe, acum fata nu mai sta deloc in patut singurica, se misca in permanenta si nu ma mai descurc si cu casa si cu Maria... V-am pupat, noapte linistita, si rugati-va si pt. mine, pacatoasa. Doamne ajuta! Mami de Maria (20.10.2009)Album poze |
off ,anadomnica ,ce n-as da si eu "sa nu ma mai descurc"cu copilul meu,si eu tot singurica sunt si ai dreptate ca e rau ,dar asa avem o ocupatie suntem mandrii ca suntem parinti ,te pup si bunul DD sa te aiba in paza

ANITA75 spune:
MaraAnisia,multumesc de intrebare,ce sa fac bine, nimic nou,va citesc mereu si ma bucur nespus ca am intrat aici cu voi,sa ne spunem of-urile,te pup si weekend placut si racoros la toate fetele