Puiuti de Randunici 2008!! (418)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR COPILASILOR!!!
LA MULTI ANI MAMI DE MIHU!
SANATATE MULTA NATY!
SANATATE BOLNAVIORILOR!
CUSCRA,SANATATE PUILOR!UOFFF!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mimo, am ras de m-am cracanat!!! Imi si imaginam nebunia de la tine! Mai bine de mine, ca tin interfonul inchis. Cine vrea sa ma viziteze, trebuie sa ma sune inainte, sa-l deschid. E regula veche, asta din cauza ca sunau mereu distribuitorii de pliante si m-am enervat. pt Teo, ca s-a scos!

Ramo, si patania ta cu Andru, ca si cea a Stelei, m-au amuzat copios.

Kya, ma bucur ca ati trecut ziua cu bine, si tu, si Zana.

Luny, imi pare rau de situatia cu soacra...Dar decat cineva care nu are grija cum trebuie de copil, mai bine lipsa...Cu banii...nici nu ai idee cat te inteleg. Eu nu am mai luat din februarie un salariu intreg...

Simo, sa se faca bine baietii. Si poate il ocoleste pe Sam, de data asta...

Naty, sanatate multa, sa ai putere si sa treci peste toate!!

Cata, ce casa, unde casa, ce fel de bona? Sper sa ma luminez pe parcurs...Daca erai in Bz, aveam eu grija de ai tai, la gramada, ca tot mi-am dorit toata viata gradinita/cresa particulara.

Nico, eu am avut capuse dar sa stii ca nici n-am retinut unde, nici cand. Doar de curand am aflat ca pot fi periculoase, dar nu m-a preocupat prea tare acest aspect. Asta-vara am gasit si pe Thea una, mica si abia prinsa...Prefer sa gandesc pozitiv si sa le consider mai putin periculoase decat se povesteste...

Vali, ce haios e Luca!!! Iar cu Matei, nici nu-mi imaginez ce sperietura ai tras!

Clau, mi-o si imaginez pe Rebe, toata domnisoara si cu caietul dupa ea!

Nu mai vine vacanta aia...of, of, mai mai...

Mergi la inceput

Am vazut pozici mumoase tare (Amira-exotica mandra tare,pui si Tuchitzi,Sophi delicata si visatoare....)
Mimo m-a terminat cu escapadele...
Nu mai am timp de zis ceva,run, Forest, run!
Numai bine.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Radeti, radeti ca aveti si de cine si de ce Sa va mai spun si care era nedumerirea tatei la un moment dat : "cineva totusi i-a deschis, ma intreb cine oare? " Sau sa va povestesc cum am plecat sa fac terapie prin shopping si m-am oprit intr-un Kiabi nou deschis aci langa casa mea , unde Dudu a daramat toate hainele de pe umerase si s-a distrat teribil Nici nu era nevoie sa ma intreb unde o fi, ca vedem cum pica hainele ca la domino , cate un rand o data si-l reperam usor Iar la intoarcere s-a hotarat sa mute cu tractorul o balta din parcare Pana n-a incarcat toata apa in cuva si n-a mutat-o mai alaturi nu s-a lasat Bine , l-a ajutat si o masina care a trecut cu rotile prin balta lui si ne-a improscat din cap pana in picioare, dar ce mai conteaza Tot ma mut eu odata si odata

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Am vazut pozici mumoase tare (Amira-exotica mandra tare,pui si Tuchitzi,Sophi delicata si visatoare....)
Mimo m-a terminat cu escapadele...
Vecinik,m-am gandit la voi...ma bucur ca merge!!asa si trebuie!in curand iti va povesti ce nazdravanii face pe-acolo.
Nu mai am timp de zis ceva,nici atat de facut repejor un capitolash,run, Forest, run!
Numai bine.

mami de TEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mihu LA MULTI ANI MAMEI TALE!!!

mstela datorita mesajului tau mi-am adus aminte de mama Mihutei

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ia sa inchid eu capitolul asta frumos, nu de alta, dar capitol nou habar n-am sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Ia sa inchid eu capitolul asta frumos, nu de alta, dar capitol nou habar n-am sa fac...
si Thea

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am vazut dintii curati de Thea e delicioasa!

Mimo, terapie zici prin shopping! Sa-ti fac o destainuire cand am citit ca o sa conduci vaporul, m-am si gandit la Mimu saracu' ca o sa ai pretentia sa fie si el 'un fel' de Kya, asa priceput si cu multeeeeeeeee si variateeeeeee cunostinte, daca tu esti un 'capitan' de vapoare. Sper ca ai inteles ceva, dar m-a amuzat nitel Se vede ca problemele cu gatul, prelungite m-au afectat am luat-o razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

...nu stiu sa fac capitol nou,ca as face, dar merg sa fac un sufleu de branza dulce, asta stiu

Mergi la inceput