Puiuti de Randunici 2008!! (418)
Raspunsuri - Pagina 21
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Ce zi urata de ziua copilului!!! ![]() I-a zis Alin LMA Lui Matei de dimineata si el zice:'Si cadoul?" Desi ieri am crezut ca mor: am fost sa vedem niste mobila , am coborat din masina cu Matei, iar Alin a venit sa-i prind marsupiul lui Luca.. Cat timp il legam eu, Mate a disparut... Am crezut ca mor..Si da-i, si striga-l, uita-te dupa el... Si el era la intrarea in magazin deja.. Bine ca o luase pe trotuar, ca nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca o zbughea in strada... ![]() Am pus un filmulet cu Lucutza.. http://www.onetruemedia.com/shared?p=b0cb85361a4111f4e2f22c&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

si mie imi e frica de momentele astea...cand l-am lasat sambata cu sor'mea am sresat-o la maxim ca sa nu-l scape din mana ,sa nu-l lase singur,sa aiba grija de el...offf..2. Luca e un grasan scummmmppp

vorbaretului..am vazut filmuletul cu Andru si a inceput sa zica"mama Matei"RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
numeioana spune:
| citat din mesajul lui Kya Ioana cu catalizatorul e in felul urmator: in primul rand este o piesa care face parte din sistemul de ardere si evacuare a gazelor de esapament, si transforma niste gaze in alte gaze de evacuare (chimie tehnica nu stiu). Are un rol important in reducerea noxelor. Acum, din cauza a mai multor factori (de exemplu calitatea carburantilor) se acumuleaza pe piesele din interiorul catalizatorului niste depuneri de calamina. Care depuneri in timp, se ard singure, se curata singure, DAR pentru asta trebuie, cica, fortat un pic motorul. Adica trebuie sa-i grabesti arderile, ceva de genul asta. Si acele depuneri se ard, se duc, et voila, problema rezolvata. Motor fortat inseamna ca trebuie sa-l turezi din cand in cand la viteza mare! Pe vreo 30-40 de kilometri trebuie intensificata activitatea motorului (turat), pentru a se desprinde acele depuneri si a se curata. Cica chestia asta se intampla mai frecvent cand mergi cu masina in oras, la viteza mica, timp indelungat. Daca mai iesi pe o autostrada si "o arzi" atunci e ok. Mie martorul pe bord mi s-a aprins la ambele masini (nici una Ford, dar nu conteaza, ca tot motor cu ardere interna este). Si de fiecare data dupa o perioada s-a stins. Deci martorul aprins, nu inseamna neaparat catalizator stricat. Acum evident, mai exista si cealalta varianta - ca piesa in sine sa se fi stricat. Asta inseamna, intr-adevar ca trebuie schimbata. Te-ai lamurit? ![]() Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Kya, te intrebam daca e Ford, pt ca am auzit ca este o problema destul de generalizata la marca asta de masini. Mie mi s-a aprins becul, mi-a schimbat ceva pe-acolo, apoi iar s-a aprins, mi-au spalat si curatat sondele alea sau ce-or fi si acum iar s-a aprins. Cica schimbarea catalizatorului m-ar costa vreo 40-50 de milioane si, sincer, nu-mi convine, mai bine vand masina sau merg fara catalizator.
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Cuscra, am citit ce-ai patit! Ai grija de tine, sa-ti revii in forta! Te pupam!
Simo, sanatate puilor bolnaviori!
Mie mi se intampla ceva tare ciudat. Ma simt putin mai bine, nu mai am greata asa tot timpul, dar cadn intru in casa ma apuca rau, icnesc de 4-5 ori si trebuie sa fug in pat sa ma linistesc. O fi ceva in casa? Sau e psihic?
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui VALENTINA C Cat timp il legam eu, Mate a disparut... Am crezut ca mor..Si da-i, si striga-l, uita-te dupa el... Si el era la intrarea in magazin deja.. Bine ca o luase pe trotuar, ca nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca o zbughea in strada... ![]() Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
valentina cred ca ti-a sarit corasonul din loc
bine ca nu s-a intamplat nimic
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui numeioana Cuscra, am citit ce-ai patit! Ai grija de tine, sa-ti revii in forta! Te pupam! Simo, sanatate puilor bolnaviori! Mie mi se intampla ceva tare ciudat. Ma simt putin mai bine, nu mai am greata asa tot timpul, dar cadn intru in casa ma apuca rau, icnesc de 4-5 ori si trebuie sa fug in pat sa ma linistesc. O fi ceva in casa? Sau e psihic? ![]() mami de David si samburica Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Ioana, e posibil sa fie la mirosul casei...cine stie...si eu mai am dinastea ca ma apuca greata si vomit de la te miri ce lucruri

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
mimonix spune:
Un scump Lucuta
Si-un vorbaret
Si-un grasan, da da! 
Eu am avut o noapte urata, am visat aiurea, m-am trezit cu
in sus si am avut o dimineata vai de steaua ei
Acum ma doare o masea, ca o incununare a tuturor relelor
Intai va zic ce circ a fost, apoi ce sentimente am :
Ma scol mai devreme un pic, sa puc sa-mi beau linistita cafeaua. In bucatarie dau peste Mimu si amandoi am fost neplacut surprinsi de intalnire
El obisnuit singur cu gandurile lui, eu , deh, visasem aiurea si n-aveam chef de conversatii. Apoi suna telefonul (vine un coleg sa-l ia de acasa) si i se comunica, ca traficul e blocat si se merge ca naiba din cauza grevei. Buuun, asa ca Mimu il invita la cafea ca sa se mai duca din aglomeratie 
Suntem amici cu baiatul respectiv, amici dar nu prieteni de intampinat in pijamale si cu ochii lipiti. Nici vorba sa ma duc sa ma spal sau imbrac ca sculam copilul
Asadar imi baui o juma de cafea cu musafiri , mi-a stat in gat. Pana la urma le-am zis ca eu cred ca deja s-a mai eliberat
, nu de alta dar trebuia sa se scoale Dudu si sa vina tata si casa e mica totusi
Scap de ei, vine tata, se scoala Dudu, ma duc la baie. Teo dormea. Si suna interfonul, tata intreaba cine e
nu i se raspunde, nu deschide. In timpul asta urla pe hol sa aud din baie (Teo dormea, da?) daca mai astept pe cineva...eu ii zic sa-l ia pe Dudu de la usa baii ca doarme Teo ...si din nou suna interfonul. Iar se duce, iar nu raspunde , iar nu deschide
Dudu vine iar pe hol , de data asta cu masina de tuns iarba care face un zgomot asurzitor. Tata vine dupa el, el incepe sa planga, masina huruia, Teo dormea
Iar suna interfonul, nu mai raspundea nimeni, nu mai auzeam nimic ...DECAT INTERFONUL
Ies din baie nervoasa, strig sa deschida, nu-mi raspunde nimeni...ii caut prin casa, apare Dudu cu masina de tuns iarba
, apas pe butonul interfonului, o voce striga : nu mergeeee, nu mergeee 
Lesne de ghicit cine era , nu?
Apas pe buton si deschid, deschid si usa apartamentului, ies sa vad unde-i tata
El era in capul scarilor cocosat, se uita sa vada cine e la usa blocului fara sa fie vazut
Soacra , eliberata, se repede ca un uliu pe scari in sus mai sa-l darame pe "ginitor" , Dudu iese in pijamale si-n soosete pe holul blocului si toata lumea incepe sa tipe: Eu ca de ce nu deschide, tata ca de ce nu zice cine e, soacra ca ea nu aude si sa ne reparam interfonul ca nu merge, Dudu incepe se planga 

Apoi se calmeaza cat de cat atmosfera, il las pe Dudu cu bunicii si vin la buacatarie sa pregatesc micul dejun. Dudu dupa mine, se impiedica de pantofii lu' soacra-mea, se loveste cu capul de tocul usii, se pune pe plans. Teo dormea, bunicii il injurau pe Boc. Si am tinut-o tot asa pana a plecat soacra (care in ciuda nervilor si a atitudinii mele vadit "contra" a stat o gramada
).Mi-a adus CORCODUSE
BIO
In fine, a plecat...apare Teo razand. Zice: ati crezut ca pot sa dorm in toata nebunia asta? Nooo, dar nici proasta nu eram sa ies pana nu pleca 
Pe mine ma apuca iar nervii, explodez, ma cert cu tata, Dudu nu mai mananca, imi iau o tigare, ies in balcon si regret ca nu locuiesc la ultimul etaj al unui bloc turn 
Sa va mai zic ce simt?
O parere de rau...ca nu locuiesc...la ultimul etaj al ...unui bloc turn
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
mimo un sfat :reciteste mesajul sa vezi ce repede iti revii
BAI si am zis BAI,DA...esti mortala cum povestesti
...ff tare TEO..cat despre soacra ,inca nu te-ai obisnuit cu vizitele astea pe nepusa masa,de acu' sa stii :cand suna intefonul dis de dimineata sa nu mai intrebi cine-i ca soacra-i sigur si tuda si muta![]()
sa-ti treaca supararea
eu am gatit,ca tot a plouat..am facut o ciorbita de aripi de pui,chiftele la cuptor
,varza noua si salata de vinete...
acum imi beau si eu cafeaua linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Olgutzika spune:
Mimo, 

.
Eu intrasem sa va spun cum am pus-o din greseala pe sefa mea sa-mi raporteze urgent, dar n-are niciun farmec pe langa dimineata lu' Mimo 

.
Olga
16+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
ramo_cata spune:
cine croieste un nou capitolash???
hellooo zoze where are you?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
dudurutza spune:
Am intrat sa va povestesc de dimineata mea, dar am palit vazand ce dimineata a avut Mimo
opriti-ma
poate pun inapoi cele 2,3 kg pe care le-am pierdut din greseala ![]()
Vali ai niste pui minunati, dar stii asta deja 

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);