salariu 50K in Londra - ce se poate face cu el?
Am primit o oferta de salariu de minim 50K lire sterline pe an in Londra. Nu am nici cea mai vaga idee daca e mult sau putin, ma lamureste cineva (eu lucrez in IT). Pot sa intretin sot + 2 copii mici cu el (cel putin la inceput), chirie acolo plus ceva rate maricele in Romania?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
cryss_oana spune:
Eu stiu de la un joc,"farm franzy" ca 50K inseamna 50000,poate asta inseamna.Intreaba pe cine ti-a facut oferta.
Andreas-Georgian,comoara mea!!
sirimie spune:
Da, intrebarea mea e despre 50000 lire anual.
Am blog
AB_AC spune:
pai tocmai asta vrea sa afle care-s costurile.
Eu zic sa dai un search cu cost of living in London si sa-ntrebi fetele care traiesc pe acolo.
Uite aici ceva mai detaliat:
http://eiu.enumerate.com/asp/wcol_PriceIndexSample.asp#International%20schools,%20health%20and%20sportsPrices
cristina1974 spune:
£50000 anual e salariul brut. De aici ,dupa toate darile,ramai, probabil, cu vreo £42k, maxim £44. In mod normal, banii astia ar trebui sa iti ofere un trai decent in Londra. Aici ma bazez pe inchirierea unei locuinte, insa nu in zona centrala a capitalei, cumpararea unei masini ca sa-ti faci viata mai usoara , si intretinerea familiei tale, la standarde medii. Acum, daca zici ca ai rate destul de marisoare in Romania, chiar nu stiu ce sa zic. Tot ce ti-am zis e relativ, pentru ca tu stii ce iti doresti, in materie de comfort, stil de viata etc. Ca salariu, nu e in zona inferioara a castigurilor, insa departe de zona superioara.
Sper sa te fi lamurit, cat de cat.
sirimie spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Inseamna ca trebuie sa cer mai mult
Care e un salariu decent de programator senior?
Am blog
ella_64 spune:
Sirimie, eu cred ca in conditiile crizei actuale, cu cresterile de preturi care se intampla, £50,000 in Londra este putin, indiferent de zona in care veti sta.
Eu nu stau in Londra, dar ne-am uitat la pretul vietii in jurul Londrei si cu 50,000 nu faci prea multe.
Au mai fost discutii relativ la pretul vietii in Londra, la subiectul Romani in UK. Daca ai rabdare si cauti cu cateva capitole in urma vei gasi informatii care poate iti vor fi utile.
Uite aici un link in legatura cu salariile in IT. Eu nu ma pricep mai mult; nu este domeniul meu: http://www.itjobswatch.co.uk/
diavolitza spune:
sirimie sigur ca este un salariu bun ...mai ales pe criza asta sa iti ofere lok de munca ...este ceva si poate mai ai si alte facilitati pe langa bani astia asigurare, transport,pe cat timp este contractul ,si mai ales daca ti se ofera sa fii sigura de locul de munca ...nu sa ramai fara ...cel mai bine este la fata locului ...5ok este calculat pe an...si daca mai poti cere mai mult ...cere...dar gandestete ca si sotul tr sa gaseasca ceva de munca ...deci o sa va intre 2 salarii in casa...eu iti doresc multa bafta ...si acepta nu mai sta pe ganduri...
irlandeza spune:
Sirimie ai PM.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
sirimie spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru PM
Am blog