Aspirante optimiste > 20 ani (509)
Raspunsuri - Pagina 19
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra mandreeac, imi pare rau pentru urati . Luna viitoare tb sa ramai si vei deschide odiseea de martie-aprilie . Multi pupici sa treaca supararea ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png |
Multumesc Madutza!

Mai cad si eu in depresie, dar ma ridic si imi revin. Maine avem la planuri si nu am niciun chef. Abia astept sa plec cu sotul meu, sa uit de tot.

Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
madutza_bra spune:
mandreeac, mergi in concediu, relaxeaza-te, uita de stres, de munca, de bebe de orice. Rasfata-te, dormi pe rupte, mananca de toate si iubeste-te cu sotul tau. Cand vei veni, vei fi ca noua 
...aaa si nu uita sa faci multe poze ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
camcris spune:
mandreeac deci oficial ne luam de manuta z1 la noi doua sa vezi cum mergem noi luna care vine impreuna la odisee
mada masina era parcata undeva in zona Opera in spate la biserica Elefterie,acolo lucreaza sotul deci este in centru
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui camcris mandreeac deci oficial ne luam de manuta z1 la noi doua sa vezi cum mergem noi luna care vine impreuna la odisee ![]() mada masina era parcata undeva in zona Opera in spate la biserica Elefterie,acolo lucreaza sotul deci este in centru Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Sa te auda Doamne, Doamne!

impotriva uratilor, sa nu mai apara ca eu deja ii urasc si cred ca esti in asentiment cu mine!

Andreea B.
bebelu86 spune:
nu mai stiu cine intreba care e programu la medlife pt recoltari
am aflat luni-sambata 8.00- 16.00

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
camcris spune:
mandreeac eu am avut atata forta incat radeam cand i-am zis sotului ca mi-au venit uratii de saracu a zis ca io ma bucur ca au venit
si in sufletul meu sunt terminata cat de mult i-mi doream un bb
te rog sa te distrezi si pentru noi in vacanta si sa lasi toate problemele deoparte ca sunt multe

mandreeac spune:
Ia sa imi spuneti voi expertele mele cum e cu temperatura bazala. Cand prestez cand e temperatura scazuta? Lamuriti-ma ca nu mai stiu. Luna trecuta asa am facut si nu stiu daca am facut bine!
Andreea B.
lorena_86 spune:
bebelu vreau sa-ti zic ceva dar nu pe forum, spune-mi te rog cum pot sa-ti trimit un mesaj privat ca nu prea stiu.
andreea imi pare foarte rau pt tine dar luna viitoare poate e 
eu mi-am facut si azi o transvaginala si cam nasol, dr a descoperit iar ffffffff mult lichid in douglas in rest totul normal
sunt ceva aspirante aici cu trombofilie, ce simptome aveti si ce analize ati facut, aveti sarcini pierdute???????? va rog ca dr mea ma cam suspecteza de asa ceva

la toate fetele
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui camcris mandreeac eu am avut atata forta incat radeam cand i-am zis sotului ca mi-au venit uratii de saracu a zis ca io ma bucur ca au venit si in sufletul meu sunt terminata cat de mult i-mi doream un bbte rog sa te distrezi si pentru noi in vacanta si sa lasi toate problemele deoparte ca sunt multe ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Asa o sa fac. Azi ce am zi proasta, dar de maine nu o sa mai am timp ca suntem pe ultima suta de metri cu bagajele. O sa facem multe, multe poze si ne luam si camera sa ne filmam. Am mare noroc cu sotul meu ca el este un optimist innascut. Intotdeauna pune binele inainte, nu ca mine. Rar cand cade el in depresie, dar atunci sunt eu pe pozitii. Ne completam reciproc.
Nu ma uitati cu temperatura bazala. Azi cred ca de nebuna mi-am facut testul, ca am vazut ca mi-a scazut temperatura, dar am zis ca poate se insala ea, cand colo eu ma inselasem.
Andreea B.
bebelu86 spune:
lorena vezi k in dreptu meu unde apare mesaje scrie PM cu rosu
dar click pe el si imi scriacolo 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+

. Luna viitoare tb sa ramai si vei deschide odiseea de martie-aprilie
. Multi pupici sa treaca supararea
sa fiu