Bobocei de sept-oct 2008 (288)
Raspunsuri - Pagina 25
elly_16 spune:
Pe ultima suta de metri, urez si eu LA MULTI ANI Andreutac, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!

Am fost si noi sambata la bbexpo si ne-am innoit cu sandalute si papucei pt. plaja (dar sa vedem cum o convingem sa poarte papuceii). Am avut parte de un mare show la bbexpo, Bianca a urlat intruna, n-a vrut cu niciun chip sa-i probam sandalutele... ce mai, circ mare... se uita lumea la noi ca la urs... 

... devine din ce in ce mai dificil de plecat cu ea la cumparaturi
elly_16 spune:
Helloooooooo!!! Nu e nimeni pe aici sa ne ajute cu capitol nou, ca din pacate nu ma pricep ![]()
300 spune:
Hello, nici eu nu ma pricep la capitole; am vent si eu de pe drumuri.
La multi ani, Andreea! Ma bucur ca v-ati simtit bine si va urez multe zile asemenea.
AM disparut ca magarul inc eata, am incercat ieri noapte sa trimit un mesaj dar si la mine picase netul si am renuntat la el pana la ura.
A propos de Anda, ea are toti caninii deci motivele de urlat nu tin de ei. Nu stiu cand i-au aparut, stiu ca i-am vazut pe toti destul de mari intr-o zi cand radea.
Ada, despre Claritine tin minte ca vara-mea se plangea ca e sedativ. Poate confund eu antihistaminicul asta cu un altul. In orice caz sper ca i-a mers lui Dorel. Tin sa spun (cu mana pe inima) ca daca TA era vreun specimen ca TL cred ca spalam pe jos cu el, unul din noi ar fi fost deja in ospiciu pana acum. Una peste alta, voiam sa ajung la faptul sa iti admir sincer stoicismul si dragostea netarmurita care te face in stare sa suporti partile rele ale unui asemenea specimen masculin. Si unt convinsa ca are cel putin o parte buna care compenseaza lucrurile astea. Ii dam noi un sut virtual "undeva" ca sa invete lectia maturizarii si a daruirii / compasiunii fata de nevasta?
ClaudiaH eu imi admir soatza pentru multe motive dar lipsa asta de initiativa stiu ce este, un egoism copilaresc inconstient, si ma calca pe nervi. Cunosc atitudinea de cand eu insami eram copil si nu faceam diverse lucruri (de altfel universal considerate de bun simt) fara sa mi se spuna. Nu tolerez chestia asta de la un om care are aproximativ varsta mea si trebuie sa-mi ofere spijin toata viata. Pe masura ce descopar cate-un adevar de-asta i-l servesc si lui, desi stiu ca nu intelege decat partial si e convins ca el face tot posiblul sa ma multumeasca. Sper ca voi ajunge la etapa mult dorita de doamne in general de a-l face sa priceapa ca nu tins a ma multumeasca facand anumite lucruri si doar sa le faca deoarece trebuie sid eoarece daca nu le face el cineva trebuie sa le faca si mananca timp. Personal am inceput sa nu mai fac anumite lucruri si sa las lucrurile asa pana le face el. Apoi se vaita: vai cat mi-a luat sa spal vasele. Si eu zic doar: atata imi ia si mie cand le spal eu. Dar eu nu zic nimic. Tehnica asta functioneaza o vreme. Dar stiti ce functioneaza mai bine? Faptul ca nu mai trebuie sa spal vase mereu (urasc, dar urasc vasele de spalat si n-am loc de MSV si nici nu mi se pare la fel de eficienta ca un sotz sau o sora mai mica). Asa ca, daca nu am totul confort stas in jurul meu, am castigat un lucru: timp de petrecut pentru mine sau pentru copilul meu. Iar majoritatea acestui timp chiar este pentru copilul meu. Si iesitul pe-afara 3 ore ia cat 3 ore de gatit spre exemplu. SI daca nu ma ajuta coneva sa fac una din treburile astea doua eu ies 3 ore pe-afara cu copilul. In fond sunt in concediu de ingrijire copil nu concediu ingrijire casa, sot sau alte ramuri familiale care-si pot purta de grija fara probleme.
Probabil sunt eu mai lenevoasa dar macar nu mai cad nervos la fel de des ca pe vremea cand incercam sa fiu doamna perfecta si ajungeam doamna in bucatarie, amanta in societate si casnica in pat (sau permutati-le voi cumva numai corect sa nu fie :)) ).