Bobocei de sept-oct 2008 (288)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata! N-am mai plecat niciunde; de fapt am plecat dar ne-am intors de pe drum caci a inceput sa miroasa urat din nou motorul masinii si ne-am temut sa nu ramanem pe drum cu bagaje si copii.Dyaniraofff ce rau imi pare ca v-ati pricopsit cu distractie de-asta cu antibiotic si febra si dureri. Sa treaca repede!
Adanici sotul meu n-are initiativa insa e un bun executant si daca ii spun direct sa faca una sau alta face asa ca eu am incetat sa ma astept sa faca tot felul de chestii doar pentru ca ii spun eu ca ma simt epuizata. Poate functioneaza asta si cu sotul tau: spune-i clar “dragule eu sunt obosita asa ca te rog sa pui de-o parte telecomanda si sa te ocupi de unul dintre copii”. Ieri eu am gradinarit aproape toata ziua caci sunt singura care se pricepe cat de cat si careia ii face placere sa munceasca in gradina asa ca sotul s-a ocupat de cei mici toata ziua: a fost cu ei la cumparaturi, le-a pregatit masa, au mancat, a culcat-o pe Lucia. Initial s-a crizat putin de teama ca o sa-l depaseasca situatia insa l-am incurajat putin si in final s-a descurcat de minune. Stiu ca ideal ar fi sa miste si el un deget fara sa i se spuna exact ce trebuie sa faca insa eu una am obosit sa ma cert pe tema asta asa ca mi-am acceptat rolul de coordonator si parca e mai bine.
Musette tare nasol ce povestesti tu. Din cate stiu eu convulsiile nu se lasa cu sechele daca nu dureaza mult asa ca sti linistita in privinta asta. E de speriat insa, te inteleg. Bine ca ati gasit tratamentul care sa va repuna pe picioare.
Nikolici, Lucia papa seara cate putin din ce mancam noi si apoi mananca iaurt cu cereale. Daca mananca mai multa mancare nu mai papa mult iaurt. De ex. Aseara a mancat vreo 5 tortelloni cu sos si jumatate de iaurt (150ml are iaurtul intreg) cu cereale.

Ma duc acu' la treburi. Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

buna fetelor,

scriu repede pana nu ne inchide capitolul vreun moderator ...

despre apa plata, Bucovina si Dorna sunt in limitele normale, nu stiu mai multe detalii. Asa mi-a transmis mama de la vara-mea ...
Dar la bbexpo m-a apelat un tip cu un fluturas care zice despre filtre 3M, oferta 590 ron si mai asteptam sa ne intre niste bani si cred ca ne bagam si noi lka bucatarie filtru de apa

Musette, Dya, imi pare tare rau si sper sa-si revina repede baietii.
in loc de Biotics puteti da Enterolactis praf.

Conditiile din Medlife sunt super si te costa cam 500 ron/zi, daca ai trimitere de la medicul de familie din ziua internarii toate investigatiile/tratamentul copilului sunt gratuite (le deconteaza Casa).
sa aveti o zi frumoasa! si recuperare rapida puilor bolnavi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Pupici pentru mamici si pitici! Nu am mai scris de destul de mult timp iar acum suntem in pregatiri de calatorie spre Statele Unite, unde vom sta aproape o luna la sora mea care a nascut anul trecut in decembrie. Am inceput sa fac liste peste liste cu ceea ce ar trebui sa luam cu noi si sincer, tot am impresia ca ceva tot am sa uit. Ideea este ca a mea printesa se cam plictiseste de toate jucariile pe care le are si nu am nici cea mai mica idee cam ce as putea lua cu noi pentru a o tine ocupata pe toata perioada calatoriei. Ma puteti ajuta cu ceva idei, va rog?

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui vdrag

Pupici pentru mamici si pitici! Nu am mai scris de destul de mult timp iar acum suntem in pregatiri de calatorie spre Statele Unite, unde vom sta aproape o luna la sora mea care a nascut anul trecut in decembrie. Am inceput sa fac liste peste liste cu ceea ce ar trebui sa luam cu noi si sincer, tot am impresia ca ceva tot am sa uit. Ideea este ca a mea printesa se cam plictiseste de toate jucariile pe care le are si nu am nici cea mai mica idee cam ce as putea lua cu noi pentru a o tine ocupata pe toata perioada calatoriei. Ma puteti ajuta cu ceva idei, va rog?

Tablita magnetica de scris si o carte 3D sunt DE DEPARTE preferatele lui Gruia pana acum, poate chiar mai mult decat ursuletul iTeddy.
Calatorie frumoasa si vacanta asemeni!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui vdrag

Sfatul meu si crede-ma e incercat, noi am zburat 14 ore pe coasta de vest a SUA acum o luna: desene animate puse pe orice puteti voi pune gen laptop, psp, telefon (asta a functionat de minune la noi); pufuleti, ceva dulce; crontanele, carti cu povesti; ceva de desenat, jucariile care ii plac, si ceva nou cumparat si descoperit in avion functioneaza de minune.Noi am avut o valijoara doar cu lucruri de amuzat copilul in avion.
O sa primesti si cate ceva de la compania cu care calatoresti.
Mai greu la noi au fost decolarile si aterizarile cand trebuie sa stea intr-o anumita pozitie copilul prins in centura lui atasata cumva de centura mamei.S-a cam lasat cu plansete atunci.Drum usor si distractie placuta la destinatie.

in 18s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna ziua tuturor... nici noi nu am mai scris de ceva timp... si nu-i frumos din partea noastra sa revenim cand avem ceva de intrebat...

Voiam sa va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat sa faca copilasii infectie urinara cu E. coli... Din pacate Sorinei i-a iesit acum la o analiza de rutina aceasta bacterie... pp ca o sa ne treaca cu antibiotice dar ce am mai citit nu mi s-a parut prea incurajator... Stiti ceva de aceasta infectie??? Intamplarea face ca si eu am facut-o .. acum nu stiu cine de la cine a luat... am citit ca se poate face / lua in diverse moduri...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Multumesc Nerantula si nikolici pentru idei! Deja i-am cumparat o tablita magnetica, o carte de colorat, avem un mini dvd-player pe care am sa-i pun filmulete si inca ma mai gandesc la ce altceva pot sa mai iau cu noi, desi trebuie sa ma limitez la cat mai putine deoarece la plecare voi fi numai eu cu ea, deci nu pot cara foarte multe bagaje. Pentru a ma putea deplasa mai usor prin aeroport(mai ales ca nu avem zbor direct), am renuntat la caruciorul pliabil in favoarea acestui scaunel atasabil la valiza de mana http://comfortfirst.com/p-32436-ride-on-carry-on-chair-luggage-child-seat-for-airport-travel.aspx si voi avea un rucsak cu tot ce am nevoie doar pentru a mea printesa. Asa ca, prea multe jucarioare nu putem lua cu noi iar ea se cam plictiseste destul de repede de ele iar de ascultat povesti nu prea are rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

hello!!
poze proaspete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

www.youtube.com/watch?v=hHxqmVa3OQk&feature=related" target="_blank">de la un prieten ... Pablo Neruda

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Seara buna,
Fetelor va pup, multumesc pt. urari si va doresc si voua aceleasi lucruri minunate!
Noi am aterizat de vreo ora de la munte, am fost intr-o "mini vacanta" de 3 zile, am venit mult mai obositi decat am plecat, insa a meritat! Macar ne-am revazut prietenii cu care nu prea reusim sa ne intalnim, am stat la aer curat si am mancat gratarele.
Acum ma bag la un dus, insa nu inainte de a ura tuturor boboceilor bolnaviori insanatosire grabnica!

Mergi la inceput