Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

sunt cu oaspeti p'afara la gratar, dar n-am rezistat sa nu intru macar sa va

asa ca va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Naty, ar fi dragut sa veniti acolo, e cumva in spatele rondului, cum vii dinspre Unirii, se intra pe bdul Burebista(adica nu faci rondul, faci dreapta, spre Dudesti), apoi faci prima stanga si dreapta si ai ajuns! numai sa ne nimerim, noi mergem acolo mai mult in cursul saptamanii sau cand sunt singura fara sot, ca e mai aproape si mai usor accesibil fata de astea mari. Turele sunt dimineata de pe la 10 si dupa masa dupa 5,30-6, ma rog, in functie si de vreme.Cand pleci la Iasi? tin pumnii!

Somnorica, cine spune ca avem timp?dar ne facem, cand putem.. eu n-am intrat de 2 zile deloc, sunt zile si zile

haha, Kya, tare rau Sanzi! azi l-am mai testat la ceva! l-am lasat sa dea ture in jurul fantanii arteziene, eu stand pe banca, fara sa mai fiu in spatele lui.. se oprea la un moment dat si din departare ma cauta cu privirea, ma vedea pe banca, si termina tura, revenind la mine. Apoi, de la fantana de la intrare a luat-o spre aia mare ce tasneste in sus, eu am stat departe sa vad ce face, s-a urcat pe marginea aia si sttea cuminte si se uita la apa, vazand ca vin si eu agale.. si la fantana aia ar fi panica, dar am stat cu el mult la inceput, mereu l-am atentionat de cazaturi, sa fie atent, si acum el sta acolo sus, admira apa, noi stam pe bancile alea de marmura, si cateodata mai da si o tura in jurul fantanii p-acolo, niciodata nu s-a apropiat pana in buza, sa-mi fie teama ca ar cadea in apa. Wau, luni gradi, tinem pumnii, abia astept sa povestesti, eu sunt sigura ca se va acomoda 'just fine'

declar ca am facut o delicioasa inghetata de capsuni, pe care o savurez acum, ca tot am slabit cel putin un kil azi dupa Muf prin parc

gata, copilul doarme.. sper sa repete frumoasa figura de azi noapte, ca nu s-a trezit decat la 6.. bine, s-a trezit de tot, dar sa nu ma plang prea mult..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

sunt cu oaspeti p'afara la gratar, dar n-am rezistat sa nu intru macar sa va

asa ca va

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

si eu.. merge gratarul, berea, vinul, veselia?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Capitolul 418

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput