Puiuti de Randunici 2008!! (417) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 19
gudinde spune:
Hello, hello, dupa o noapte cam alba nu am ajuns azi la examen, poate reusesc sa-l bifez pe ala de maine. Doamne ajuta!
Am intrat si eu pe la voi intr-o pauza sa ma mai destind un pic.
Ca sa nu va las cu ochii in soare si povestea fara final, sa va zic ce varianta am bifat ca ieri eram
: Puls analize acasa sau vine asistenta de la dr de familie.
Pai fetelor, daca stiam sa pun toate intrebarile la timpul lor nu mai trebuia sa va frec si voua neuronii cu postarile si problemele mele. Deci, de vina sunt eu! Am sunat dupa conversatia cu voi si printre altele am intrebat-o pe doamna asistenta cand ar putea sa vina sa recolteze sange: PESTE 5 ZILE! Eu incercam sa explic ca dr a zis ca trebuie facute rapid. Sincer, cata impertinenta pe mine si pe dr de pe salvare! Sare d-na asistenta de voce-n sus si-mi reaminteste brusc ca-s greve saptamana viitoare si traficul e blocat. Nu prea am inteles eu care-i baiul cu traficul intr-o zona linistita pe o distanta de 5 blocuri, dar cum verdictul a fost foarte clar si nenegociabil si cum peste 5 zile era tare tarziu, uite asa am avut alegerea gata facuta
: venit Pulsul in aceasta dimineata, 4 bulioane mi-au mai zburat din buzunar 
Ce sa mai zic ... iertareeeeee
ca daca puneam de la inceput toate intrebarile nu mai trebuia sa va pun pe voi la citit ditamai postarea.
Si cea de-a doua concluzie: Tuchiiiiii [emoticon care striga tare] poate pe la congresele alea gasesti vreo metoda minune sa ajung si eu din
o belissima
ca in stilul asta doar daca ies la produs mai pot sa recuperez overdraftul cardului meu.
Ehhhh, sanatosi sa fim si uitati de la mine
ca-mi sunteti toate tare dragi si nici nu stiti cat ma ajutati.
Si cu asta am incalecat pe-o sa
si v-am spus patania mea
v-am tratat si v-am pupat
mai departe am si plecat.
Deci, onwards ...
Nicoleta
din pacate, astfel de oameni gasesti peste tot. Acum cateva saptamani, un vecin care sta cu un etaj deasupra noastra a sunat (la 2-3 dimineata
) la vecinul meu de palier, care are dormitorul sub al lui, sa-i reproseze ca sforaie si din aceasta cauza el nu poate dormi. ![]()
Asta e, ce sa faci, sunt oameni si oameni ...
In orice caz, comitet de primire la bloc aveti? Ca asa o codoasca parca s-ar califica si pt o astfel de pozitie.
Naty drum bun si Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune de la Iasi. Tin pumnii stransi.
Olgutzika spune:
Naty, drum bun sa aveti si sa te intorci cu vesti bune! Nu stiu sa iti raspund, Sof nu a dormit nicio noapte fara mine, fara Radu da
, ca el mai pleaca in delegatii. Cand mergem la concert la Aerosmith, o sa o las la mama, dar cred ca ma duc sa dorm si eu acolo dupa ce ma intorc. Stai linistita, ca o sa se descurce cu totii excelent!
Somnorica,
. Eu am noroc ca fii-mea se mai joaca si singura sau cu tac'su
, ca ies impreuna afara.. In rest...trag cu ochiul de la serviciu si scriu una-alta. Cu cat fac pauze mai lungi, cu atat mai greu imi e sa scriu, pentru ca ori sunt pe langa subiecte, necitind de multe pagini, ori daca am apucat sa citesc, ma enerveaza sa nu pot raspunde la tot ce vreau...
Olga
15+ cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Kya spune:
Helau, helau... gaza doarme, "fuckin' inghetata" e patentata, deci pot sa stau linistita ![]()
Am dat si noi o tura de parc la Circ (acolo am aterizat pana la urma), a frecat trotineta aia in toate directiile, s-a jucat la leagane si tobogame... d-astea sanzienesti
si acum viseaza frumos in pat!
Nicoleta imi pare rau ca-si dau austriecii arama pe fata
As indrazni sa spun ca au SI ceva cu voi personal pentru ca sunteti straini, si zgomotul vostru strain e mai greu de suportat decat zgomotul lor austriac... Anyway
N-ai ce sa le faci. Raman la ideea mea ca sunt o natie cu grave probleme de psiho-pupu.
Luny uite eu n-am apucat sa testez chestia asta cu instincul de conservare cu Sanziana. Habar n-am daca s-ar opri langa lac, sau daca s-ar arunca inauntru
Sunt mereu langa ea, o las sa faca ce vrea, dar sunt acolo. As zice mai degraba insa, ca la ea curiozitatea si dorinta de explorare sunt mai puternice decat conservarea. Nu-si cunoaste limitele, n-are frica, si nu recunoaste situatiile cu potential pericol (sau cel putin alea pe care eu le interprez ca fiind periculoase).
Cu prima ocazie, insa o testez cu lacul, sa vad daca si unde se opreste. O sa va povestesc apoi daca am pescuit-o sau nu din apa. ![]()
Azi, de exemplu, la Circ si-a dat drumul cu trotineta pe o panta! A prins evident viteza mare, eu alergam ca disperata dupa ea, sa o prind din cadere libera, iar ea nu avea absolut nici o problema - radea fericita cu pletele in vant! Evident ca nu a cazut pana la urma.
Naty stai linistita, nu te mai stresa, ca nu o sa se intample nimic cat lipsesti! Noi am avut concedii intregi cand am lasat-o pe Sanziana acasa, si a fost totul foarte ok. Plus serile cand mai iesim in oras, si adoarme fara noi. Sau cate un week-end in doi furat, si ea ramane acasa cu bunicii. Te panichezi prea mult pentru nimic, parerea mea.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Gudinde
vezi ca ti-am scris pe mess.
Somnorica n-am nici o reteta magica. Cu forumul e boala grea, si voit imi fac timp sa vad ce mai zic fetele. Nu apuc in fiecare zi, dar macar incerc.
Cu mancarea - adopta retete care se fac cat mai usor si rapid. Sa-ti povestesc cum fac eu mancare cu Sanziana in brate?
M-am specializat in gatitul cu o mana ![]()
Si aoleu, mi-am adus aminte - copilul meu incepe gradinita de luni, si numai maine nu-i poimaine!
Oh my God! Am senzatia ca intru intr-o alta era! Pfui... ma duc sa bocesc in amintirea vremurilor cand era doar un bebelus la san... 
Mami si
Sanziana
CristinaGoji spune:
Servus randunici dragi!
N-am avut net o perioada buna de timp, n-am reusit sa citesc decat capitolul asta, si pe diagonala. asa ca o sa scriu scurt si ce am tinut minte, ca imediat mi se trezeste mandra si mergem in parc.
Stelutza - pentru accuweather apesi pe metric, ca sa vezi temperatura in grade C.
Kya jos palaria pentru vastele cunostinte in "d-ale barbatilor" Eu nici sa alimentez nu ma bag.
Despre umblatul descult, ai mei umbla 6 luni din 12 desculti prin parcuri, tot pe motivul ca nu pot urca invers pe tobogan daca-s incaltati. Asa ca Olga, stai linistita, cand vine frigul o sa se incalte. E drept ca sunt privita ca o ciudata si inamicul public numarul unu in parc, pentru ca vazandu-i pe ai mei desculti, multi copii vor si ei sa se descalte si parintii nu-i lasa. Imi pare rau de situatie, dar n-ar fi corect sa le interzic copiilor mei sa se descalte din acest motiv, mai ales ca eu nu am nimic impotriva mersului descult. Se baga si in Somes, atunci ii dezbrac in pielea goala, alt motiv de oripilare a spectatorilor de pe malul somesului, da no' ce sa fac daca-s eu mai tarancuta de felul meu si nu vad niciun pericol in astfel de situatii.
Valentina si noi dormim in aceeasi formula, eu pe mijloc si copii in parti. Le-am luat paturi supra-etajate, dar deocamdata le-am lipit unul de celalalt si a iesit un pat mare de 3 persoane, un adult si 2 copii. ![]()
Nu mai stiu daca am mai vrut sa spun ceva sau nu, dar va las, revin mai tarziu. 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
Kya spune:
Ca sa vedeti ca sunt utile cunostiintele mele mecanice - azi la intoarcere din parc, s-a aprins martorul de catalizator
Dar am stiut ce sa fac, am mai citit si prin manualul masinii, si pe randunoi doar l-am informat! ![]()
Vreau sa fac ceva dulce, dar nu stiu ce...
si mi-e o pofta... 
Mami si
Sanziana
Kya spune:
Ce ma bucur ca nu sunt singura cu copil descult in parc! ![]()
Mami si
Sanziana
Nicoleta spune:
Pffiiiu, azi am fost in Lobau, o padure cu un lac pe marginea caruia (celalta margine :D) erau nudisti! Sa vedeti ce relaxati erau oamenii! Inca unul, vazand ca fac poze, s-a asezat mai vizibil... GOD! Stefan nu a observat, Adrian nu stia cum sa-i mai distraga atentia... No, ca suntem mai pudici, asa... A, unul inota in lac... era soare, era frumos... dar apa sigur era reeeceee! Pun si poze... in capitolul urmator...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Simo27 spune:
Si eu l-am plimbat pe David pana la 3 ani in brate cand trebuia sa il adorm
,ca bebe a fost tare dificil
.Cred ca de atunci am inceput sa ma cocosesc si acum culminez
.Ei,de la 3 ani nu a mai vrut el
.
Eu ma incadrez in tabara mamelor mai fricoase
si panicoase.De cand cu cazatura lui David(cea in cap
)si cu toate problemele care au decurs ,mi-e tare teama...Ma lupt cu mine de multe ori...
Avand rausorul pe langa casa,normal ca si ai mei vara stau prin rau ,cot la cot cu Labus!Si David vrea sa instalam piscineta,deci vom avea o vara lunga![]()
Va
si noi!
luny spune:
pfiu...
sa va zic cat am stat afara, experimental?..pana ne-a prins ploaia, de la 2 fara ceva ajunsi
(in IOR, pana la urma).. dupa 3 ore de ture, pitre, scari etc, a stat si locului, la oite si apoi la fantana.. eu sunt deselata.. am ajuns fleasca, si ce tare a fost
, ploaie calda de vara
, am facut baie amandoi, si acum tipa 'lateee', sper sa mai reziste macar o ora, sa nu adoarma
..revin, sa mananc si eu ceva.. azi am cam facut foamea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!