Aspirante optimiste > 20 ani (508)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cosmi scuze dar nu am apucat sa ajung la posta.
zi-mi si mie te rog e vreo strada acolo?
k s0ar putea sa ma intrebe aia si nu stiu ce sa-i zic.
trmit cu confirmare de primire.
si inca ceva: din cate stiu, cand ajunge la tine tre sa semnezi iar dc esti la serv, cum facem?
poti sa imi dai adresa de la serv?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Noapte buna dragele mele! Am mai calcat, am mai facut pauze, ma misc si eu cum pot! Acum ma uit la semifinala Eurovision! Pupici dulci tuturor! Pe voi va inteapa ovarele, pe mine ma doare spatele de nu mai pot!

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu nu stiu sa aiba nume strada,tu scrie cum ti-am trimis pe PM si sigur va ajunge.Iar cu semnatul va semna soacra de primire ca ea e acasa si postasul il cunoastem.Multumesc mult
Mandreeac

Noapte buna

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

hai ca am ajuns si eu acasa.

domn dr. mi-a zis ca tre sa ovulez zilele astea si sa bag sex o saptamana zi de zi.
mi-a dat un maldar de analize de facut. mi-a recoltat pt. secretie, papanicolau etc. si astept rezultatele peste vreo 7-10 zile.
acum tre sa fac analizele sa vedem cum ies si in functie de asta poate imi da vreun tratament.
mi-a zis sa mearga si sotul la spermograma si cam atat.

va scriu maine valorile la foliculi etc.

merg sa vad ce face soata, ca-l astept aci de ceva vreme sa ne fufulim si el nu mai apare. cred ca viseaza bine-mersi .
pup

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza fetelor
Haideti ca v-am pregatit www.villagecoffeecafe.com/blog/wp-content/uploads/image/ice-coffe-with-a-straw.jpg" target="_blank">cafelutza,serviti cat doriti

Mama e o vreme la noi,de dimineata a tunat si a fulgerat,acum ploua de mama focului,noroc ca n-am de mers nicaieri
Sherbi spor la prestat,sa fie cu folos
bebelu,Aditza ma bucur ca ati vazut bebeii si ca sunt bine,sa creasca mari si sanatosi,sa stea la mamicile lor in burtica pana la termen,abia asteptam poze de la eco
bibitica succes la examene
Fetelor care va testati zilele astea va tinem pumnii stransi sa vedeti II pe test

Va -acesc pe toate si va doresc o zii minunata

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe

Marriage ticker
TTC ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata feteleeeeeee
multam de cafea paula
andreea asteptam cele II liniute

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neata
fetelor eu declar ziua 32, in continuare cu TB 37.3, sani durerosi, ma dor ovarele si uterul......dar nu ma testez azi, poate maine sau duminica.

Va pe toate

fetele care se testeaza......ma gandesc la voi si va doresc sa vedeti II rosii.

Mergi la inceput

Neatza!!!

Sherbi spor la prestat
Paula multumim de cafeluta,hmmmm tare buna e!Deci la voi ploua si la noi s-a innourat,sper ca nu trimiti ploaia pe aici
Lia a mai crescut TB?
Lorena e bun TB-ul tau.Doamne ajuta!

Fac imediat capitol nou!

Va pe toate si va doresc o zi minunata!!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Andreea pe tine te-am uitat,iartamaAsteptam liniutzele

Mergi la inceput

Va invit la Capitol Nou!!!

multi!!!

Mergi la inceput