Aspirante optimiste > 20 ani (508)
Raspunsuri - Pagina 19
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita.mara tot nu merge ![]() va las vb maine................................................ [imag]="http://lt2f.lilypie.com/EoWGp3.png"[/imag] in asteptare fapturii celei mai dorite |
Mara eu nu sunt foarte priceputa, dar imi dau si eu cu parerea. Poate trebuie sa scoti semnul =. Incearca si asa.

Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
bebelu86 spune:
nu merge
le-am luat si eu pe toate partile
nu mai stiu cum trebuie scris sa se vada direct imaginea. 
noapte buna 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
cos_minutza spune:
Mara scrie asa 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Aditza ma bucur ca sunteti bine si tu si bebisorul.Bafta la examene
Mandreac bagam agitatele la incalzire pe dimineatza

Mara eu zic sa mai ai totusi rabdare pana luni,sa treaca macar alea 10 zile de la ovulatie
Tin pumni tuturor care astepta zilele astea liniutzele
Yoni
Bibitica spor la invatat si bafta la examene!!!
Atat vb de intepaturi de ovare si burta ca deja am si eu
Sper sa nu-mi induc iar stari de sarcina ca iau razna
Va
pe toate fara exceptii!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
IONY_82 spune:
Fetele va pupacesc
Va doresc o noapte cat mai linistita, vise frumoase si somn pufos

asteptat cu optimism 

cos_minutza spune:
Bebelu,Yoni noapte buna
bebelu86 spune:
stiam eu ceva dar nu stiam bine ![]()
multam Cosmi k ai venit cu solutia 

eu nu mai stau k e tarzior.
ne auzim maine de dim la cafeluta 

noapte buna tuturor si vise placute
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 8+
cos_minutza spune:
Bebelu,Yoni 

va las vb maine