Aspirante optimiste > 20 ani (508)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laura dupa parerea mea instilatiile sunt pierdere de timp si de bani ,laparoscopia este sfanta si acolo vede exact cum stai

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Da Andreea,la 40 de zileE bine totusi ca a venit si asa si nu si-a luat concediu vreo 3 luni cum avea obiceiul
Anca

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Andreea unde mergeti in luna de miere? Poate-ai mai spus, dar am uitat

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Andreea unde mergeti in luna de miere? Poate-ai mai spus, dar am uitat

in devenire

Mergem in Turcia, Belek la Hotel Adam si Eva.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andreea ce fain

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Andreea ce fain

Da Cosmi abia astept. Camera e alba si peste tot sunt numai oglinzi. Abia astept sa vad si eu cum e si sa mananc numai bunatati. Ideea de a imi prepara altcineva mancarea si de a nu mai spala vase, ce bucurieeeeee.

Andreea B. in asteptare de a avea un frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mmmmm, suna tare bine Adam si Eva. Sa aveti parte de-o luna de miere de vis si sa veniti 3, daca nu sunteti deja

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

andreea, la mine testul de sarcina a iesit pozitiv la 9 zile de la intarziere......asa ca totul este posibil
fa-ti repede un beta si afli in cateva ore si asa te poti linisti si in saptamana de miere si stii sigur daca

eu azi dimineata am avut tb 37,2 si apoi 37,3 ca l-am facut de doua ori sa fiu sigura, simptomele continua deci inca mai am sperante de
azi sunt z32 cred....

bebelu ma bucur pt tine ca bebe este bine, pe burtica

pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Fetele ce faceti?
Sa nu ma certati ca nu am mai intrat
Eu v-am citit in fiecare seara ce sa mai sunt dependenta de DC