Aspirante optimiste > 20 ani (508)
Raspunsuri - Pagina 12
ancadragoman spune:
Laura dupa parerea mea instilatiile sunt pierdere de timp si de bani ,laparoscopia este sfanta si acolo vede exact cum stai
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Da Andreea
,la 40 de zile
E bine totusi ca a venit si asa si nu si-a luat concediu vreo 3 luni cum avea obiceiul
Anca 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Andreea unde mergeti in luna de miere? Poate-ai mai spus, dar am uitat ![]() in devenire |
Mergem in Turcia, Belek la Hotel Adam si Eva.

Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
cos_minutza spune:
Andreea ce fain

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Andreea ce fain ![]() ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Da Cosmi abia astept. Camera e alba si peste tot sunt numai oglinzi. Abia astept sa vad si eu cum e si sa mananc numai bunatati. Ideea de a imi prepara altcineva mancarea si de a nu mai spala vase, ce bucurieeeeee.

Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!
didi32 spune:
Mmmmm, suna tare bine Adam si Eva
. Sa aveti parte de-o luna de miere de vis si sa veniti 3, daca nu sunteti deja![]()

in devenire
lorena_86 spune:
buna fetelor
andreea, la mine testul de sarcina a iesit pozitiv la 9 zile de la intarziere......asa ca totul este posibil
fa-ti repede un beta si afli in cateva ore si asa te poti linisti si in saptamana de miere si stii sigur daca 
eu azi dimineata am avut tb 37,2 si apoi 37,3 ca l-am facut de doua ori sa fiu sigura, simptomele continua deci inca mai am sperante de 
azi sunt z32 cred....
bebelu ma bucur pt tine ca bebe este bine,
pe burtica

pe toate fetele
IONY_82 spune:
Fetele ce faceti?
Sa nu ma certati ca nu am mai intrat
Eu v-am citit in fiecare seara ce sa mai sunt dependenta de DC![]()
Eu declar z1 

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2