Aspirante optimiste > 20 ani (508)
Raspunsuri - Pagina 11
cos_minutza spune:
Bebelu felicitari pt vestile bune

Laura bin eai venit si sedere cat mai scurta,scrie vreo 10-12 mesaje sa scapi de moderare si sa te "vedem" in timp real.Eu una nu stiu ce sa-ti zic ca nu m-am confruntat cu problema din asta,insa banuiesc ca atat timp cat sau desfundat trompele si nu ai alte probleme poti ramane insarcinata.
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Ce fac fetele mele dragi?
ici fara numar pt toate!
Bebelu felicitari pt rezultate, ai vazut ca e bine bebe?
Laura_Oana, scrie repede 10-12 mesaje ca altfel nu vedem in timp real si trecem peste ele. Stiu ca HSG au facut mai multe fete, inclusiv je, dar de instilatii n-am auzit pe nimeni. Mi-au recomandat si mie, dar avand si-un chist endometriozic am facut direct laparo si gata.
Cosmi, acu' sunt si eu pe-aici
Sherbi, te-asteptam cu vesti bune de la dr!
MAndreea si inca cineva, nu mai stiu cine care n-a declarat Z1, tinem pumnii in continuare! Nu uitati ce-a scris Ukume!
Katy
, asta e, ramane speranta pt luna urmatoare
ici sa treaca repede supararea!
Of, m-am placintit si-am uitat o gramada, sunt sigura!
in devenire
Laura_Oana24 spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri......Va pup....
Mai astept raspunsuri si de la alte fete...
Laura_Oana24 spune:
Rugaciune pentru nasterea de prunci
Rugaciunea sotilor care nu au copii
"Binecuvantat esti Tu, Dumnezeul parintilor nostri, si binecuvantat este numele Tau cel sfant si slavit intru toti vecii! Sa Te binecuvanteze pe Tine cerurile si toate fapturile Tale! Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si prijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc. Tu ai zis: "Nu este bine sa fie omul singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui". Si acum, Doamne, nu placerea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Binevoieste de a avea mila de ea si de mine si a ne duce impreuna pana la batranete!", s-a rugat Tie Tobie, iar Tu i-ai umplut casa de binecuvantare si i-ai daruit copii ca raspuns la cererile sale.
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care nu au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor, care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta cea nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici. Amin!
cos_minutza spune:
Didi
Ce mai faci?Mai stai mult la scarbici?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
In general da, depinde de zile cat de mult. Azi inca nu stiu, de obicei daca termin treaba mea ajut alti colegi. Tu te-ai mai eliberat?
in devenire
cos_minutza spune:
Da,cat de cat,azi a fost mai lejera!
mandreeac spune:
Acum am ajuns si eu de la manichiura. Mi-am scos unghiile false si mi le-am facut frumoase pe ale mele. Mi-am cumparat 2 salate ca la coafor mi se facuse foame rau de tot( asa mi se intampla cand plec pe undeva, pe oriunde ma apuca brusc foamea) si pe drum am mancat si o gogoasa ca aveam gandul la ea de cateva zile.
Bebelu ma bucur din suflet ca e bine bebe. Da Bebelu cu testul in casa si nu l-am facut ca daca iar il fac prea devreme si nu poate sunt devin dezamagita. Sa vad cu ce dispozitie ma trezesc maine.
Adevarul e fetelor ca sunt intr-o mare dilema, avand in vedere ca duminica plecam in saptamana de miere. Ar fi culmea sa vina nenorocitii , dar acum stiu eu ce o vrea Dumnezeu.
Laura bine ai venit printre noi. Mai ai de scris cateva mesaje si ca sa le faci repede citeste povestile despre nasterile bebicilor, sunt asa frumoase si emotionante ca sa te vedem si noi, eu una asa am facut.
Mama, Cosmi si tu si cu mine avem cm asa de neregulat, la 40 de zile tu, eu la 37 de zile acum 2 luni, ca luna trecuta a venit la 28.

Didi multumesc ca imi tineti pumnii, sa dea Bunul Dumnezeu sa fie de bine.
Andreea B.
in asteptare de a avea un
frumos si sanatos.Sa ma ajute Dumnezeu sa fie deja in burtica!