viata dincolo de moarte
Raspunsuri - Pagina 3
michelle-usa spune:
un crestin poate raspunde usor ca: "exista cu adevarat viata dincolo de moarte! ".
michelle
gabriella1 spune:
N-am citit nimic de specialitate referitor la subiect. Dar de cand prea bunul meu tata a plecat in lumea celor drepti ,cred cu tarie ca exista viata dincolo de moarte.
Nu ascund faptul ca in momente de cumpana i-am cerut ajutorul. Si a venit.Cu ajutorul lui Dumnezeu,tata nu m-a lasat la nevoie.
Gabriela
23 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
crinuta spune:
Cartea Gloriei Polo este dupa mine cel mai graitor exemplu..., care ar trebui sa puna pe ganduri orice persoana...
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
Kariris spune:
Katya draga, nu stiu de unde deduci tu contradictiile. Eu nu am spus cat adevar in acea carte, ci foarte complex si interesant. Asta inseamna ca ramane de citit, studiat, aprofundat. Sorry, dar si cartea tibetana a mortilor mi s-a parut foarte interesanta dar nu inseamna ca iau drept adevar pur tot ce am citit acolo.
Am crezut ca pot scrie sincer si liber ce cred si ce simt fara sa ma "urecheze" vreo diriginta ca nu mi-am facut bine tema.
Si da, nu am citit cartea in intregime, decat cateva capitole pentru ca doar ieri am descarcat-o.
Katya spune:
Draga Kariris,imi cer scuze pt tonul de diriginta,e involuntar.Pt mine e mai important ca omul sa citeasca decit ca sa am eu dreptate,ma bucur ca ai descarcat cartea,abia astept sa o citesti!
Eu mai am pe aceasta tema si alte lucrari,poate le gaseste cineva sau exista si in varianta electronica(n-am verificat),le pun mai jos,din ele n-am citit-o decit pe prima:
-Arhimandrit Vasiliu Bacoiani-Sufletul dupa moarte(doar 5 lei)
-mai multi Sf Parinti ca autori-Intre rai si iad-marturii despre viata sufletului in viata de dincolo( 10 lei).
-o trad din greaca-Viata dupa moarte-noi marturisiri cutremuratoare(doar 5 lei)
-Arhim. Paulin Lecca-Ce este moartea? (10 lei).
Asa c-o sa mai pun si eu mina pe-o carte sa mai vad ce mai scriu Parintii.Ca asa e,nu ne prea gindim la moarte...(mie-mi place sa cred c-o sa traiesc macar 80 de ani...doar cind imi mai fac vreo programare la dentist si stabilesc data peste vreo 6 luni mi se pare ciudat sa fiu sigura ca peste 6 luni in ziua cutare la ora cutare o sa fiu acolo,pe scaun...)Si doar Mintuitorul spune clar sa priveghem si sa ne rugam,ca nu stim nici ziua nici ceasul cind ne cheama...
Doamne ajuta!