viata dincolo de moarte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Fetelor,luati cartea parintelui Serafim Rose-Sufletul dupa moarte si veti vedea nu numai ca exista viata de dupa moarte,ci si cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Am vrut sa va spun ca exista o carte recent aparuta si e vorba www.librariasophia.ro/carti-oameni-care-au-inviat-din-morti-dragos-cornel-dragos-roxana-so-1132.html" target="_blank"> despre aceasta unde puteti citi astfel de marturii cutremuratoare.
Ce pot sa va spun este ca iata, faimoasa Olga traieste si astazi, undeva langa manastirea Techirghiol (la noi in tara deci), si ea a fost binecuvantata sa traiasca asa ceva. Toate amanuntele va vor arata ca e vorba despre un miracol. (am inteles ca dansa evita sa vorbeasca despre acest lucru, din prea mare smerenie, si pentru ca nu doreste publicitate si sa fie lansata in mijlocul vreunei reclame necinstite).

Atat am vrut de fapt sa va spun, ca iata, exista marturii ale vietii de dincolo, marturii despre iad si rai, a celor ce s-au intors de acolo.

Mesajul de mai sus, l-am scris intr-un mesaj privat doamnei Camy, dar fie dansa nu a reusit sa il citeasca, asa ca am ales sa il postez aici, pentru alti crestini care pot profita de infromatii, de vreme ce le cauta.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu sunt convinsa ca exista viata dupa moarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

katya, unde zici ca ai gasit cartea aceea ?

Ar fi prea trist sa nu existe viata dupa moarte

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ingriden, o poti citi www.sfaturiortodoxe.ro/sufletul-dupa-moarte/index.htm" target="_blank">AICI

Iasmin,pare interesanta cartea, pacat ca nu am de unde sa o procur deocamdata, am sa incerc sa vad daca o gasesc free pe undeva, sa o citesc.

Tocmai ma uitam la Ghost whisperer, si mi-am amintit de topic

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)

SA-L AJUTAM PE ANGELO

www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Iasmin ce-i drept nu am mai intrat de ceva vreme pe forum insa am primit pm-ul tau ,multumesc tare mult.am intrebat la cateva dintre librariile intalnite in drumul meu dar nu am gasit cartea despre care spui tu...dar am intrat pe linkul postat de nikol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria spune:

Povestea uluitoare, dar reala, a doamnei Olga Raileanu o puteti citi aici :
http://www.formula-as.ro/2008/808/societate-37/dincolo-de-moarte-aproape-de-dumnezeu-9235

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

multumim nikole pentru linkul cu cartea. Foarte complex si interesant. Eu am citit cartea tibetana a mortilor si cartea tibetana a vietii si a mortii.

Cat despre povestea doamnei Olga R, parerea mea e ca nu are nici o legatura cu Dumnezeu. Cum adica spunea preotul ca "mirosea a iad???" cunoaste el mirosul iadului? a fost acolo? Mi se pare puerila, exagerata, praf in ochi pentru crestinii creduli pentru a-i indeparta de la adevar. Eu nu cred ca Dumnezeu permite unui om asemenea experiente pentru ca apoi sa se intoarca si sa le povesteasca altora. Mai degraba cred ca altcuiva ii apartine aceasta lucrare.

Si eu cred in viata dincolo de moarte dar, doar sub forma mantuirii si mai cred ca singurul care a inviat pana acum din morti si s-a intors printre noi a fost Isus.

Si eu simt ca sufletele celor care s-au dus sunt uneori printre noi, constiente, uneori poate chiar transmit semnale, dar asta o percep ca pe o stare de trecere la viata vesnica si nicidecum viata de apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Kariris,dar cite contradictii in mesajul tau!Daca ai gasit cartea par.Serafim Rose interesanta,cum poti atunci afirma ca nu exista crestini carora Domnul le-a permis sa mearga in iad si-n rai,fie si pt citeva ore,cum poti sa afirmi ca sufletele mortilor se intorc printre noi,parintele spune tocmai ca nu se intorc,ca nu exista decit demonii care ni se arata/fac simtiti,nu spiritele mortilor...

A,ca nu poti tu intelege cum de Domnul a permis unora sa vada raiul(sau iadul),asta-i altceva.Uite ce scrie la una din Fericiri:"Ferciti cei curati cu inima,ca aceia vor vedea pe Dumnezeu".Sint sfinti carora Domnul li s-a aratat si pe care Domnul i-a luat dincolo ca sa vada cum e si sa spuna si altora.Despre asta vorbeste cartea par.Serafim Rose.Daca ai fi citit-o.

Despre mirosul iadului,in f multe locuri am citit despre,ba chiar se vorbeste despre o "putoare"a iadului,unui parinte i-a mirosit chilia vreo 3 zile...

Maria,interesant linkul,m-a miscat mai ales povestea genistului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_a spune:

Maria, am intrat si eu pe linkul din Formula As - impresionant, intr-adevar...nu stiam de pr Fageteanu cum a ajuns la credinta...

Intrebarea este de ce uitam mereu de moarte si ne ingrijim numai de prostiile zilnice?

Mergi la inceput