pufuleti pufosi de ian-feb 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
Hello fetelor!
Alexutza sa-ti traiasca micutul!! Multi 
din partea noastra pr Yannis! Felicitari pr ziua de ieri, abia astept si eu una dar inca nu ne-am incumetat.
Elefantica am stat foarte putin si e prima data acnd merg in parcul ala. Am fost sa caut batoane de cioco ![]()
dar n-am gasit.
Mariucasara un mare 
si de la noi pt info legate de diversificare. Notam, notam.
Bag de seama ca lipsesc cris_m si cris.d, cristies cred ca recupereaza.
Va
.
Mirela
fericita de Mara Ioana
al3csa spune:
Ia sa vedeti si voi cat de idioata e lumea in care traim 
Anumite legi tind sa ne demonstreze ca traim intr-o lume nebuna. Sau poate vor doar sa intareasca ideea ca legile au fost facute pentru a fi incalcate. Totusi, unele dintre ele depasesc orice imaginatie!
1. In Bahrain, un ginecolog de sex masculuin poate consulta o pacienta, dar ii este interzis sa se uite direct la organele ei genitale in timpul controlului. El poate sa vada doar reflexia intr-o oglinda. (Oare reflectata se vede altfel?)
2. Musulmanilor le este interzis sa se uite la organele genitale ale unui cadavru. Aceasta lege se aplica si celor care lucreaza la pompe funebre. Organele sexuale ale decedatilor trebuie sa fie acoperite in permaneta cu o bucata de lemn sau chiar cu… o caramida. (Cu o caramida??)
3. In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea. (Oare cat e de usor sa tii sub control asa ceva?)
4. In Guam, exista barbati al caror job full-time este sa calatoreasca in toata tara pentru a dezvirgina tinerele care ii platesc pentru “privilegiul” de a face sex cu ei pentru prima data. Care este motivul? In Guam, legea le interzice femeilor virgine sa se casatoreasca. (Pai de ce n-or face-o cu viitorul sot in loc sa plateasca pe cineva?)
5. In Hong Kong, unei sotii inselate ii este permis prin lege sa isi omoare sotul adulter, atata timp cat isi foloseste doar mainile. Femeia cu care a fost inselata poate fi insa omorata in orice mod doreste sotia. (Asta da dreptate!)
6. Vanzatoarele topless sunt legale in Liverpool, Anglia, dar numai in magazinele in care se vand pesti tropicali. (Atentie la pestii pe care ii cumperi!)
7. In Cali, Columbia, o femeie poate face sex doar cu sotul ei, iar prima data cand se intampla acest lucru, mama femeii trebuie sa stea in camera, pentru a fi martor.
8. In Santa Cruz, Bolivia, este legal ca un barbat sa faca sex cu o femeie si cu fiica ei, in acelasi timp. (Chiar era o problema asa de mare incat trebuia adoptata o lege pentru asta?)
9. In Liban, barbatilor li se permite legal sa intretina raporturi sexuale cu… animale, atata timp cat acestea sunt de sex feminin. Pentru raporturile cu animalele de sex masculin, pedeapsa este moartea. (Are logica, nu?)
10. In Nevada, a face sex fara a folosi prezervativ este ilegal. (Dar oare sta cineva langa tine in permanenta, ca sa verifice?)
de
Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis 
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita ce inseamna intuitie de mama, l-am nimerit pe "ginerica" la fix (fara sa-mi povesteasca ea, azi ca am tras-o de limba mi-a confirmat)... 1) fetita zambitoare, 2) purtau o ingura pereche de manusi, ea pe stanga, el pe dreapta...(dar detaliul asta mi-a scapat la prima vizionare)... cica locuieste in acelasi bloc cu noi (alta scara) si fumeaza (aici suntem contra)... daca are chef s-o vada, n-au decat un cinema, un parc, la vedere... cica profii radeau ca tre sa ne faca nou parintilor cunostinta, deci intuitie de mama, aveti incredere in intuitia voastra de mama. |
hehehe...niceee...f dragut ginerelul ...de Ela nu mai zic ...o frumoasa

Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
pentaxim am facut si noi,dar pe bani ![]() de unde au unii dr de fam vaccin? ![]() ![]() ![]() pupam isabella sa fie totul ok ![]() ![]() cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
multumim pentru info si pentru urari

nici eu nu stiu cum vine chestia asta cu vaccinul ...unii dr il au ...altii ba ...habar n-am ..chiar eram stresata ca o sa trebuiasca sa il cumpar ...dar bine ca nu e cazul .
Elena,
fericita de
Maria Isabela (28.01.2010)
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Hello fetelor! Alexutza sa-ti traiasca micutul!! Multi ![]() din partea noastra pr Yannis! Felicitari pr ziua de ieri, abia astept si eu una dar inca nu ne-am incumetat.![]() Va .Mirela fericita de Mara Ioana |
Mergem in excursie cu piticii daca te intereseaza
Unde ai gasit rochie ca te-am mai intrebat dar poate ti-a scapat la scan

Editez: nu stiu daca te-ai referit ca vrei la colindat prin malluri sau "family time"
eu te pot ajuta la colindat
de
YannisAMR 7 kile....
cristies spune:
Mandruta, mie mi-e groaza da chestia asta cu mituitul copiilor. Sa va spun si voua o poveste auzita in parc: mama disperata ca nu mananca copilul il duce la doctor, doctorul le scoate (pe mama si pe bunica) din cabinet si intreaba copilul ce mananca el:
- dimineata paine cu margarina si cu fineti+iaurt danonino.
-il duce buni la scoala si pe drum spre scoala ii cumpara un croissant cu ciocolata, un suc si doi covrigi pentru pachetel.
-in pachetel maica-sa ii pusese mar si o ciocolata kinder dar mananca ciocolata si covrigii si in pauza lunga isi cumpara forneti
-cand pleaca de la scoala, il ia cealalta bunica si pe drum ii cumpara gogosi cu toping de zmeura si un alt suc
-ajunge acasa la bunica, nu mananca ca nu-i e foame
-dupa doua ore i se face foame, bunica nu-i reincalzeste mancarea ci ii face cartofi prajiti pe care ii mananca cu kechup
-vine tati sa il ia acasa si ii aduce o punga de pufuleti cu surprize dar n-o mananca decat dupa masa
-vine si mami si ii aduce ou kinder care il mananca tot dupa masa
-mai vine cineva in vizita si lui i se face foame si mananca oul si pufuletii (si ce-i aduce persoana)
-cand mananca parintii lui nu-i e foame
-i se face foame dupa baie si mananca un croisant cu lapte cu neskuik
Bineinteles ca tot ce v-am enumerat aici face mai mult decat necesarul caloric pe zi, si bineinteles ca bunicile s-au ofuscat ca ele isi iubesc nepotul...
Ratusca, am fost la doctorita www.infosan.com.ro/echipa/cv-andreea-ciubotaru" target="_blank">asta. Felicitari pentru al doile dintisor
.
Ana_g, prin ce-ati trecut... faza cu carnea si cu fierul n-am mai auzit-o. Nu mai bine iei tu niste fier? Zic si eu...
Sagetutza bine ai revenit in forta!
Dastefa, sper sa gasesti un doctor bun care sa te linisteasca. Bineinteles ca ne rugam in continuare pentru Miruna.
Cris.dogarel ai o imaginatie cand vine vorba de congrese...
Myky, ce dragut Andrei cu pustoicule...
Dulcineea eu ii fac baie la 37 de grade. Daca e mai mult se inroseste la fata si transpira la cap
Mamidepuiuti, uite de la mine o
sa mai amani tigarile o vreme.
Cris.mario,sper ca s-a rezolvat situatia intre timp.
Trimit desi sunt inca in capitolul 65.
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O
?
cris.dogarel spune:
no, greu, tata, greu. am citit p-asta, imi amintesc:
RUXITA, analitica pana in maduva oaselor
. sa divortezi din lipsa de pasiune?ntz,ntz, pai casatoria trre sa fie caaalma, ekilibraata, plicticoasa pe alocuri, nu cu nabadai

.
PLATEEA, noi prestam cand putem, adik rar, dupa gustul nostru. dar ne batem apropouri unul altuia daca trec prea multe zile;
.io:"tre sa ne ocupam si de colicii mei, tati". sotul bate apropourile direct la
, al meu
.
nici ema nu vrea scoica. d-aia nici nu prea plec, sunt ingrozita s-o tin in brate la 70 la ora
. dar ema nu vrea nici carucior, nici port-bb, mai nou, nici leagan, uneori nic brate

. rezista maxim 10 minute in fiecare din cele enumerate, apoi se arde si...tzipa ascutit
ALEXUTZZA, 

super week-end
DANYELANA, 
. si pupici pt Arthur.raman cam singurica in clubul mamelor cu bebei dependenti si urlatori.
mult nu mai am nici eu. vreau sa plec cu tati 2 zile undeva, in septembrie, de 10 ani de cand ne-am casatorit. kiar daca ema va fi inca pe tzitzi, urlete, etc, sper sa fie ok 2 zile. am numai asta in cap cand urla tare;AMR 3 luni!![]()
vad ca pregatiti cu spor intalniri...si azi am verificat si constatat ca 1 iunie nu-i duminik
. io cum vin? cu ce/cine?
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si
Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
onitza spune:
AM pus pozici proaspete sa va mai amintiti de noi. Mai ales nora mea care cred ca ne-a cam uitat la cat de rar am intrat in ultimul timp.
DAniel mi-e racit cobza, plange ca nu poate dormi din cauza nasucului fornaitor....i-am pus batista bebelusului...cam degeaba...de fapt nu chiar degeaba, a scos insa mai are.
miremia spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Mergem in excursie cu piticii daca te intereseaza Unde ai gasit rochie ca te-am mai intrebat dar poate ti-a scapat la scan ![]() Editez: nu stiu daca te-ai referit ca vrei la colindat prin malluri sau "family time" eu te pot ajuta la colindat de YannisAMR 7 kile.... ![]() |
Scuze...rochita am luat-o de la "La femme" din Orhideea. Aveau de pe la 120 de ron, eu am dat 160 pe a mea.
Mergem si in excursie cu piticii ca doar avem mallul aproape si o luam si pe Decenuela.

Mie mi-e dor de mers cu tati ca pe vremuri prin mallul din Baniasa, luat masa, baut un cico, el o tigare, eu salivand. Nu stiu ce mi se intampla, de la o vreme tot poftesc la tigara dar sunt hotarata sa nu mai pun veci in gura tutun.
Bagi maine un parc?:D
Mirela
fericita de Mara Ioana
ayanna_xem spune:
| citat din mesajul lui Ruxita fetele, io m-am hotarat (i-am si zis sotului ca n-are decat sa fie de acord cu mine) sa-mi iau bici de apartament, ca nu se mai poate! si sa schimb alimentatia si multe altele (reforma-revolutie-evolutie)... ce-mi recomandati? eu vreau o bici de balcon care sa tina vreo 130 kile ale sotului, am vazut ca aveti asa ceva si m-am gandit ca poate o fi vreo duma si cu astea, cu nu orice e bun si mult in kil, de asta au preturi diferite, care e recomandarea expertelor? |

Cand am citit prima oara mesajul asta am facut
.In mesajele de mai sus am tot citit despre sex si ramasesem setata pe subectu' asta...si cand am citit ca vrei sa-ti iei bici...m-am blocat.
Am crezut ca te referi la accesoriul ala sado-maso...

mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana

Radu (30.07.2000) si