Aspirante optimiste > 20 ani (506)
Raspunsuri - Pagina 16
Talida__ spune:
Lia
nu ma necajesti, stai linistita. Eu am SOPC - diagnosticat inca din 2007. Incerc sa spun cat mai pe scurt: de la aceasta boala, pe ovarele mele s-a format o crusta care nu mai permitea foliculilor sa se sparga. Operatia a fost facuta laparoscopic ( 3 gaurele mici) si fiecare ovar a fost "intepat" si s-au facut cateva gaurele in fiecare ovar.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
cos_minutza spune:
Eu iarasi am de lucru
Talida m-am apucat sa citesc o carte numai de aia ca are exact numele tau,adica Talida![]()

Va
pe toate fara exceptii!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Talida Lia nu ma necajesti, stai linistita. Eu am SOPC - diagnosticat inca din 2007. Incerc sa spun cat mai pe scurt: de la aceasta boala, pe ovarele mele s-a format o crusta care nu mai permitea foliculilor sa se sparga. Operatia a fost facuta laparoscopic ( 3 gaurele mici) si fiecare ovar a fost "intepat" si s-au facut cateva gaurele in fiecare ovar._ Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker |
deci prin laparoscopie
e mai usor
DOAMNE AJUTA sa vina bebelik la u

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
cand am fost la polizu ptr analize era o fata care tocmai facuse laparoscopie cu o zi in urma
si nu arata f bine
adik era palida si trasa la fata 
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
didi32 spune:
Neata gagici!![]()
Nike, ignora lumea care n-are ce face, noi te admiram pt curajul tau si vrem sa mai stai cu noi
Cami
, sa nu fi suparici, asta e, exista si luna viitoare!
Cosmiiiiiiiiiiiiii, ai aparut
, tu in ce zi mai esti? Sau cum ar zice Roxy - care lipseste la apel - ce invarti pe-acolo?
Bun venit fetelor si sedere cat scurta in postura de aspirante!

tuturor!
in devenire
didi32 spune:
Lia sa stii ca laparo nu-i chiar asa nasoala. Cel putin a mea n-a fost, mi-am revenit imediat. Bine, in prima zi n-ai cum sa arati prea bine, dar in 2-3 zile esti ca noua![]()
in devenire
Talida__ spune:
Cosmi am citit si eu cartea aia cand eram copil si mi-a placut foarte mult. Acum nu vreau sa o mai citesc ca poate nu-mi mai place. 
Lia este foarte usoara laparo. 
Didisor 
_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
PaulaFrida spune:
Talida le-as lasa si acum,dar trebuie dupa ce se duc rushii,prin 10 iunie ar trebui sa mergem la dr,e in Baia-Mare,noi stam in Satu-Mare,Carei,ca sa vada daca a functionat tratamentul,toate bune,dar in 23-24 iunie trebuie sa mergem iar in Baia-Mare s-o ducem pe pisicutza la sora-mea sau la socrii,pt cand mergem la concert nu putem s-o lasam acasa singura.
din Baia-Mare luam autocarul catre Bucuresti,nu putem sa plimbam de 2 ori pisica ca si asa e stresata pe drum.
ne-am gandit si noi sa nu mai iau inca o folie,dar am cam complica lucrurile.
cand o ducem pe pisicutza,mergem si la dr,dupa aia mergem la concert,venim inapoi dupa pisicutza,venim acasuka la Carei si ne apucam de treaba

e mai simplu asa si macar pot sa degust si eu o bere ca doar canta Rammstein

Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
didi32 spune:
Fetelor la mine merge cam greu forumul, si la voi la fel?
Ama, ma bucur ca esti bine si c-ai inceput numaratoarea inversa, o sa vezi ca repede trece timpul cu noi
Bebelu dormi?
Roxy treci la raport!
Cosmi daca tot ai aparut, poate vrei sa strigi catalogul ![]()
in devenire
didi32 spune:
Hai Paula ca ce-a fost greu a trecut
, vorba Andreei parca mai ieri te-ai apucat de ele si acum aproape le-ai terminat!
in devenire