Aspirante optimiste > 20 ani (506)
Raspunsuri - Pagina 15
Lia73 spune:
talida cred ca tot de aici il am dar nu mai stiam yo ![]()

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
nike974 spune:
asa e.
de aceea tac.
am reactionat doar cand limita fusese de mult calcata in picioare.
am intrat iar in zona tacerii, si nu voi reactiona in aceasta chestiune, indiferent cine ce imi spune.
cat priveste indemnizatia, maine se afla.
Lia73 spune:
talida iti iei Tb acum?
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
camcris spune:
sherbi abia astept sa mergi la dr. sa aud si io ce zici de el ca as vrea sa merg si io la el
am facut testul de sarcina NRGATIV 

asa ca serbi sper sa fie bine la dr.

Talida__ spune:
Lia da... cam de 5 luni
_
Hoping... Wanting... Needing... for you
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Talida Lia da... cam de 5 luni _ Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker |
si in 5 luni nic nic ???

pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Talida__ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
si in 5 luni nic nic ??? ![]() |
Eu incerc din mai 2009 dar de grafice m-am apucat prin decembrie. Dupa primele 3 mi-am dat seama ca nu am ovulatie, am facut decorticare ovariana si acum este a doua luna dupa operatie.
Luna trecuta am ovulat in ziua 26 dar nimic, luna asta am facut o usoara stimulare cu Closty, am reusit performanta in Z16 sa am un folicul rahitic de 17,5 , Doc m-a trimis la inseminare zicandu-mi ca nu e alta sansa pentru un asftel de rahitic dar nu am vrut sa ma duc ( nu m-am simtit pregatita ...) . ACum astept sa vina CM si sa vedem ce mai facem... Fara graficele astea chiar ca as fi in ceata totala...
_
to justify my love www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
mandreeac spune:
Buna ziua dragele mele,
Abia acum am ajuns acasa si am zis sa va citesc repede si apoi sa mai strang pe aici prin casa ca este dezastru.
Am fost la administratia finantelor publice sa depunem actele si daca vor fi bani pe 15 iunie ii luam.
Apoi am fost intr-un duty- free in cartierul francez de unde am luat niste whisky, pentru niste prieteni. Apoi m-am dus cu niste pantaloni de-ai sotului la croitorie sa ii scurteze si acum sunt acasica.
NIKE extrem de impresionanta povestea ta, evident ca mi-au dat lacrimile si de obicei evit sa citesc astfel de povesti, ca plang de una singura, dar nu ma pot abtine. Sunt asa multi oameni rai pe lumea aceasta, incat ignoranta este singura solutie, pentru ca, altfel de imbolnavim, daca stam sa le ascultam toate tampeniile. Sunt sigura ca Dumnezeu te va ajuta si abia astept sa vedem prima ta poza cu bebe, care isi va iubi enorm mama, pentru ca, asa o mama, esti extraordinara. Iar imi vine sa plang. Felicitari din tot sufletul meu!
Vas esti extrem de curajoasa. Foarte frumos filmuletul tau, mi-a placut sa il privesc, insa eu nu sunt in stare de asa ceva, sunt mult prea fricoasa.Ai o fetita superba, sa iti traiasca.
Didi pe unde umbli?
Bebelu cum te mai simti azi?
Eu declar ziua 33, inca nu au venit nemernicii si poate da Domnul nici sa nu mai apara.Sa imi tineti pumnii

!
Ma apuc sa spal vasele si sa strang prin casa si apoi sper sa am timp sa mai pun niste poze. Am si de calcat, offffffff Doamne cat am de calcat si recunosc ca nu imi place, dar daca trebuie o fac ca duminica plecam in saptamana de miere. Abia astept.
Paula chiar ca trece repede timpul, parca din cate imi amintesc incepusei prima folie cand am intrat eu prima oara!
Va 

dulce pe toate, toate!
Andreea M.
Talida__ spune:
Camcris
imi pare rau pentru test
dar pana nu vezi rosu nu poti sti 
_
to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
Lia73 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Talida
Eu incerc din mai 2009 dar de grafice m-am apucat prin decembrie. Dupa primele 3 mi-am dat seama ca nu am ovulatie, am facut decorticare ovariana si acum este a doua luna dupa operatie. Luna trecuta am ovulat in ziua 26 dar nimic, luna asta am facut o usoara stimulare cu Closty, am reusit performanta in Z16 sa am un folicul rahitic de 17,5 , Doc m-a trimis la inseminare zicandu-mi ca nu e alta sansa pentru un asftel de rahitic dar nu am vrut sa ma duc ( nu m-am simtit pregatita ...) . ACum astept sa vina CM si sa vedem ce mai facem... Fara graficele astea chiar ca as fi in ceata totala... _ Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker |
nu vreau sa te necajesc
sau sa-ti aduc aminte de momente nu tocmai placute
dar cum s-a procedat mai exact??
cum ti-a decorticat .....
pozuliciTu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,