America (202)
Raspunsuri - Pagina 7
miereamara spune:
AB stam la 3 m de padure, avem tot felul de vietuitoare pe lana casa, inclusiv ratoni si armadillo, serpi pe scari si paianjeni in casa, brrr...De paianjeni mi-e frica rau pt ca sunt cateva specii f veninoase si periculoase, ca si serpi de altfel, sunt doua specii aici in Fl care seamana f mult cu unii inofensivi, dar al caror venin te poate omori in cateva minute.
Ahh, partea funny este ca Lucian luase pantoful lui Aidan sa omoare paianjenul si paianjenul era mai mare ca pantofiorul, a trebuit sa ne reorientam rapid:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
sinzi_ana spune:
La multi ani Nicholas!!!
Carmen, sanatate multa!!! Ce fel de artrita este?? Si cum ti-au pus diagnosticul? (adica in baza , a ce analize?...la asta ma pricep mai mult
ABurel cand plecati in Franta???
AB_AC spune:
Miere si eu tot cam in padure stau. Adica totul ii impadurit, e un parc enorm nu prea departe si la capul strazii care-i pe colina e un "sump" care-i virgin si plin de animalute:) Ratoni si serpi. Paienjeni am avut la inceput si mai avem si acum in pivnita, dar pe sus, niet ... din fericire..
Ca Florida-i plina de vietuitoare stiam... am fost la una bucata conferinta si cum eram tineri si frumosi dimineata mergeam la jacuzzi :)) In zori sa vedem rasaritul ca apoi vedeam numa prezentari. In fine amorezata am iesit din apa s-am calcat pe-un ceva cat piciorul meu . Beahss .. nu era veninos, ceva gen greiere urias ...mey da asa o senzatie de alunecat pe gelatina :((( Apoi verificam sa fie totul bug free
Sanzi pe 28 iunie:)
Mey si stiti ceva la anul dau prin Florida in Mai asa in mod organizat dar poate ne-om vedea intr-o seara. :) Ma rog planuri cu conditia sa nu cada finantarea etc. etc.
sinzi_ana spune:
Noi stam langa Everglades....macar aligatorii ii vezi, nu poti sa calci pe ei!!!!
ABurel, abia astept sa veniti in Florida!!!! Avem o gramada de canapele de toate marimile unde putem culca multi oaspeti!!!! Asa ca sa aduci manjii obligatoriu!!!!
Io-s in tone bune...am dat gata 2 ciocolati de la Ikea si niste sushi..si nu am de gand sa ma dau de la computer pana ma culc...adica pe la 7 pm!!!
Ma termina trezitul la 4.30 am!!!!!! (downside-ul carierei)
mihutza11 spune:
daca aveti timp si dispozitie:
doua filmulete mai vechi - animalute si (vedeti unde e cetateanca?)
si
intalneala cu Adrian
Mica dansatoare
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihutza11 daca aveti timp si dispozitie: doua filmulete mai vechi - animalute si (vedeti unde e cetateanca?) si intalneala cu Adrian Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 Mica dansatoare |
Ce dulce este!!!! Mortala!!!!
Ce sar ei amandoi...am obosit doar vazand filmul!!!!
Imi aduce aminte de David si prietena lui Mariuca!!! http://family.webshots.com/photo/2683960350087737923BwUNuj
mihutza11 spune:
Sanzi baiat galant de mic ai tu acolo!
da mai au tzopiat la greu!!! si alergat nu mai spun!!
Mica dansatoare
arminad spune:
La multi ani, Nicholas!
Ramona, multam de intrebare, suntem bine. Asteptam vacanta si parca
asa greu trece timpul acuma la sfirsit de an
Azi a fost marea sedinta cu impartirea copiilor pe clase pentru anul viitor. Am avut miting secret cu invatatoarea din cls 1 a si cea de anul asta sa vedem care ar fii cea mai potrivita teacher pt clasa a 3a. Am gasit-o si l-am pus pe Dan pe lista ei dar marea problema e ca vor da afara teachers si vor comasa clase asa ca nu stim daca a noastra scapa sau nu
Ioana aplica din greu la joburi, de cind asteapta ea sa aiba 16 ani
Se pare ca s-a mai dezghetat un pic piata muncii, adica e de bine si pentru ai mai batrini nu numai pt ea.
Brr, ce creaturi aveti pe-acolo..
Ai mei urlau amindoi ieri, ca disperatii, in fata unui purice cel putin asa arata. Nici nu l-am putut vedea fara ochelari. Pina mi-am adus eu ochelarii de baba deja disparuse "dihania" Am prins-o mai tirziu si-am asasinat-o
Sinzi, ce faci bre asa cu noaptea in cap? Vine si Mirela cu tine?
Mihuta, ce mare si frumoasa e Andra
miereamara spune:
Mey, l-am gasit si pe fratele sau consoarta lighioanei de aseara, intr-una din bai l-a prins Lucian, cica era mai mic, dar arata la fel, oficial sunt panicata...ieri radeam de el cand imi povestea ca pe acum vreo 4 ani pe cand statea in camin i-au intrat 4!! paienjeni din astia in casa in acelasi timp, se vede treaba ca umbla in gasca.
Si ne invadara si niste furnici mititele si niste gandaci uriasi, maro de bucatarie! Cred ca vine Apocalipsa sau vreun tzunami de iesira toate lighioanele astea la interval. Sau poate e numai pest controlul de ieri.
Mihuta, Andra e o scumpa ca de obicei, vorbareata nevoie mare!
Ab-urel mai e putin! Cat stati in Franta? Copiii cum se descurca cu tranzitia?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
AB_AC spune:
Pai cica spiderii aceia vanatori asta manca gandaci:)
Stau pana-n sfarsitul lui august ca asa mai lucrez si eu o zi s-o zi castele si plaji cutreieram. Ei sunt incantati acum. Sa vedem cu le-o pica apartamentul:)) . E simpatic, da-i normal de micut:) In fine e universitatea unde vor bicicli si e cald si uscat si frumos si asta ar trebui sa-i fericeasca. Fatuca are imaginatia infierbantata de castele. Sunt inca la varsta la care abia asteapta sa se cuibareasca intr-un spatiu mic si sa se joace pe langa noi. Orice numai sper sa nu-mi reactioneze cu fundu-n sus ca li s-a cam urcat la cap standardul american de suburbie. Europa o sa fie un reality check dupa jde-miile de jucarele de la scoala si de la prieteni. Eu nu prea incurajez exagerarile, dar e molipsitor.
Mihutza auzi tu cocosul face "taticuu":)) O sa zica si a ta.. mami animalele vorbesc si ele limbi straine:)) Ai o comoara de fetita cu niste ochisori de zici ca-i coborata din picturile lui Tonitza:)
Si la tupait is buni nazdravanii vostri.. dar eu privesc cu frica. La Marc totul e vesel pana poc ajungem brusc la urgenta.
Arminad hehe job-uri:) Wow ce faina era lumea la 16:)
La voi tin cont de doleante? La noi nu, absolut deloc! Tras la sorti pe categorii de puncte dupa testele statului si atat.