America (202)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La Multi Ani NICHOLAS!!!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

OMG, am gasit in dormitor un paianjen cat palma mea de mare, imeeeeens, nu am vazut niciodata asa ceva, daca eram singura sau ma trezeam cu el in toiul noptii pe mine cred ca muream.
Brrrr, mi-a pierit si somnul...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Prezent!
Pina nu uit...
La multi ani Nicholas!

M-am topit la filmuletul cu Aidan, imi place cita rabdare a avut, chiar si cind nu-i iesea cu furculita aia, a luat cu mina si a rezolvat problema! Miere, da-i o furculita pentru desert ca asta-i prea mare pentru el.
Don't worry cu paianjenul ala, pare sa fie tarantula. Ma intilnesc si eu cu ele prin TX (inca nu in casa!) si cica-s inofensive.

Brava Panteruta pentru cetatenie. Cum merge sarcina?

Pumba tu chiar iti cauti de lucru?

Contrar asteptarilor n-am prea reusit sa fac nimic in gradina, polenul din aer a mai scazut dar eu inca nu sint OK. Miine am follow-up visit la medic, sa vedem ce naiba zice.

Corina, ce fac fetele?

Hilde, please intra sa ne spui cum merge sarcina.

AB, cum sint copiii? Ati mai fost la medic?

Arminad, voi ce mai ziceti?

Ciuf, esti scumpa la vorba. Nu ne mai spui despre copii...

Nici nu mai stiu, as intreba de toata lumea. Buflea, bine ca s-a dat pe brazda ratoiul.

Ana este in vacanta, pre-k este officially over forever in viata noastra ei eu sigur sint mai trista decit ea.
Alexandru mai are o saptamina de scoala. Ca de obicei, intru in panica la gindul ca vor fi acasa amindoi si ma gindesc cum sa ma descurc cu ei. Asa am fost si anul trecut si in final a trecut prea repede si apoi am suferit cind a fost sa inceapa din nou scoala. Oricum avem o multime de cursuri si summer camp programate.
Vacanta in FL e cam in limbo, nu stiu ce sa fac cu oil spill asta. Parca nu m-as scalda in petrol.

Vio, multumesc inca o data ca ai tot pus link la medicamentele recalled. Am adunat in sfirsit ce am avut prin casa si din patru produse trei erau recalled. Toate erau incepute, dintr-unul dadusem deja mai bine de jumate si acum vad ce porcarii se intimpla si in fabrica aia.
Mai am un Motrin chewable pentru Alex. Nu-i pe lista, dar imi vine sa-l arunc si pe asta, mi-am pierdut increderea.

Macrina si Cenia, cum mai sint bebelusii? Cum e cu atita copilime la voi in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc de gandurile bune. Azi am si uitat de vestea primita, oricum pana pe 30 iunie cand am programare la neurolog nu stiu prea multe. Insa azi am primit o veste si mai rea, sper sa ma tina Dumnezeu intreaga la minte pana saptamana viitoare.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona ce bine ca mai auzim vesti de la tine! Despre petrol nu stiu ce sa zic, chiar ma gandeam zilele trecute la tine si la vacanta, ei zic ca nu e afectata coasta acolo unde vreti voi sa mergeti.

Nu era tarantula, nu avea picioarele paroase, era mai degraba un huntsman spider, m-am uitat, astia pot ajunge si la 15 cm cu toto cu picioare si cam asa era si asta, mai brownish, nu negru ca tarantulele, oricum sunt varza...nu am putut dormi toata noaptea, ieri au venit astia cu pest control si au dat in casa si probabil l-au deranjat de pe unde era ascuns.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

P-aia nu-i stiu. Sint periculosi oare? Daca a fost pest control aia o fi fost ultima zbatere.
Trebuie sa dam si noi, am inceput sa vad tot felul de creaturi prin camera.

Sanatate multa Carmen si sper sa se indrepte toate. Cum mai este Eric?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumim fetelor
carmen, sanatate
ramona, e biensa te vedem din nou
miere, esti o draguta cu complimentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Nicholas! O copilarie cat mai frumoasa
Carmen, sanatate multa!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Carmen imi pare rau de vestile rele! multa sanatate!

Ramona imi pare bine sa te recitesc!
Miere brrr .. si eu am oroare de spideri...

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Nicholas La Multi ani frumosi si voioisi!

Carmen studiile mele se opresc la primii doi ani:), nu poci sa te ajut cu vreun sfat .... dar iti tin pumnii sa fie bine

Ramona ehh ce bine sa te zareasca omul. Pruncii au fost la scoala saptamana asta. Nu reuseam sa ne mai sculam dimineata. Anne a avut si doua zile de teste de era saracuta verde de oboseala. Ufff a trecut si asta. Ne-am luat bilete pentru Franta. Wow niste preturi vulcanice!!! Si noi nu vom zbura in high season. In rest suntem amandoi in urma cu treaba si cam greu cu DC-ul.

Miere dar tu ai bafta la spideri zau.. ca si-n NY mi-aduc aminte ca gasisesi un brown spider. Eu nu stiam ce-i aceea:)) Or fi plecat si ei acum

Mergi la inceput