Aspirante optimiste > 20 ani (505)
Raspunsuri - Pagina 14
didi32 spune:
MAndreea, Casa de Piatra inca o data! Ati fost superbi!
Mai asteptam poze![]()
Bebelu,
ici sa te simti mai bine! Daca vrei mai trimite incoace niste greturi sa nu ne suparam!
Lorena, mai ai draguto un pic de rabdare ca sa nu fi dezamagita! Oricum noi iti tinem pumnii sa fie cu ochisori!
Yasmi,
ici si sa nu fi suparata, asta e, luna viitoare de la capat!
Andreea, multumesc ca te-ai gandit la mine, deja am scapat de urati deci pe cai

Cami, sunt senila, in ce zi mai esti?
in devenire
camcris spune:
didi eu sunt Z26 din 31 ieri am terminat duphastonul
am asa emotii ca iar vine nesuferitul
, am toate simptomele de ciclu nimic depsebit

didi32 spune:
Of Cami, incearca sa te gandesti la altceva. Stiu ca e greu, dar asta e. Macar sa-i faci program sotului sa nu mai plece cand ai programare la IA.
Eu una dupa ce mi-am luat-o zdravan cu cele 5 zile de intarziere sper sa pot sa ma detasez cat mai mult.
in devenire
camcris spune:
didi tu la dr. cand mai mergi?
la sot este ptr. prima data cand pleaca in delegatie si a stat 7 zile in 5 ani de servici, a fost o exceptie si oricum ma gandeam sa schimb dr. daca vin uratii iar
didi32 spune:
Vreau sa sun marti sa ma programez la dr. Albu la medlife, sa vedem cand ma poate programa. Nu vreau sa mai calculez nimic si mai nou nici nu mai pot
, ca nu-mi mai ies zilele la socoteala!
Vrei sa-l schimbi pe T?
in devenire
camcris spune:
fetelor pe unde sunteti?
bebelu tu ce faci mama te simti mai bine?
ai plecat la plimbarica?
ce ai mai papat bun?

lasa ca va las si io, maine de dimineata iar plecam la nunta tot la verisor doar ca acum se face la tara la cort cam departe dar asta estem ma rog la DD sa fie vremea frumoasa
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didi32 Vreau sa sun marti sa ma programez la dr. Albu la medlife, sa vedem cand ma poate programa. Nu vreau sa mai calculez nimic si mai nou nici nu mai pot Vrei sa-l schimbi pe T? in devenire |
am vb. cu sotul azi si era foarte dezamagit de T ca nu am rezolvat nimic ca a trecut un an si degeaba vreau sa merg si io la dr. Albu dar te las pe tine inainte sa vad ce zici de el eu ma gandeam sa trec direc la IA cu el, tu ce vrei sa faci?
didi32 spune:
Pai intai vreau sa ma duc la o consultatie+eco sa vedem el ce zice. Si bineinteles sa trec la IA cat mai repede. Vezi ca inaintea mea se duce Vio la el, are programare pe 25 sau 26
. O asteptam cu impresii
in devenire
bebelu86 spune:
ce fac fetele??
eu am stat pana acu in pat.
am incercat sa papa acu niste supica cu taitei de casa. dar a intrat ff putin
in rest sunt ff slabita si nu ma simt in stare de nimic 
bafta tuturor la testari si cine vrea IA 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 7+
didi32 spune:
Of mai Bebelule, iar nu poti manca nimic? Ti-am zis, mai trimite din greturile alea pe la fete, sa ne mai obisnuim cu ele.
ici sa treaca greata
in devenire