Aspirante optimiste > 20 ani (505)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bb_yasmi
lasa ca mai vine o noua luna
sa nu fii suparata ca suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Yasmi, Iony, Lorena va multumim frumos pentru urari si complimente!

Eu sunt ziua30, dar nu imi fac sperante, de fapt imi fac in sinea mea, dar daca e sa fac un test, abia spre sfarsitul saptamanii viitoare, asta daca nu vor veni uratii, daca vin sa le fie mare, mare rusine! De simptome nu mai vb ca luna trecuta chiar aveam si nu a fost sa fie. Acum in afara de sani umflati si putin durerosi, greata am la cafeaua rece , de dormit dorm destul, mai ales la pranz si asta de cateva zile si cam atat. Daca e ceva am sa va anunt. Pupici

Andreea M.

Mergi la inceput

mandreeac ce m-as bucura sa fie cu ochisori
scoatem un pic motatele de la naftalina ca au stat destul sa mai faca un pic de miscare

stii ai deja 30 zile cam mult nu crezi
nu vrei sa bagi un test asa de control

Mergi la inceput

lorena_86 nu te supara pe mine, dar te rog pune mai putine majorete pe rand ca sa largit pagina
sa nu te superi

Mergi la inceput

Nu fac fetelor inca test si asta pentru ca am facut in z28 si a fost negativ, asa ca am zis spre sfarsitul saptamanii viitoare, daca nu vine imi mai fac, daca vine e un magar!

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

camcris, stai linistita ca nu ma supar
hai ca l-am sters ca sa fie mai usor
andreea oricum ai inteles mesajul meu - mult succes in testare, poate maine este POZITIV

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Multumesc pentru motate, ma fac sa zambesc cand le vad asa dragute, sunt grozave! Ma rog stiu ca pe test scria ca e concludent la o zi de intarziere, dar al meu luna trecuta a fost de 28 de zile, oricum el nu e regulat, dar am zis sa incerc. Asa ca mai astept. In afara de intepaturi la un ovar si durerile de sani care nu sunt decat la atingere nu am nimic.

Andreea M.

Mergi la inceput

Trebuie sa va multumesc tuturor pentru urarile pe care mi le-ati facut in ziua nuntii! Sunteti niste dragute si pentru asta va dulce, dulce, dulce, dulce, dulce de tot pe TOATE!

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

SALUTARELA TOATE
CASA DE BETON ARMAT SI COPIII DIN PLATINA,SA VINA CAT MAI REPEDE SI-N SPECIAL VA DORESC CA TOT CE VA DORITI SA FIE LEGE/ANDREEA!/
YASMI,fii optimista,cand va fii sa fie - va fii,asta e-DD are planuri pt fiecare,ce frumos ar fii sa vina totul cum ne dorim
BEBELU,ai stari de greata permanente?sincer,te compatimescmie mi-a fost super usor in fiecare sarcina si parca nici n-am simtit ca sunt
COSMI,ce mai face?NIKE?de fapt toate?n-am cand sa recuperez din urma dar totusi as multumii daca mi-a scapat ceva important si as afla
DIDI,de mult am vrut sa-ti las mesaj dar am ratat,imi pare rau dar ai sa vezi ca va venii si la voi minunea
UKUME,ce repede trece timpul....!
va ppupulesc pe toate si sa va molipsiti de la mineasa sa fiti toate in viitorul apropriat

28+RUXANDRA astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/photos/andresialex/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Andreea multumim din suflet!

Andreea M.

Mergi la inceput