MONTIGNAC (140) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Ma gandeam, ce bine ca a aparut una ca mine care nu vrea sa se arate mult in public! Ia nu va mai luati de grasuti, ok??

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
1. -nu cred ca daca ne-am pus poze pe shared ne-am aratat in public...am vrut doar sa asociem mesajelor noastre un chip ..sa ne cunoastem mai bine..eu una parca le-as sti pe fete de-o viata si ma simt bine vb. aici cu ele si toate imi sunt dragi..ma simt ca intr-o familie..
2.- de cand scriu aici ,adica de aproape 1 an,nu am vazut nici macar pe una dintre fete sa se ia de ''grasuti''..daca era asa cum zici tu eu eram tinta sigura demuult...dar nu e cazul pe la noi..

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am glumit. Am mai scris, nu ma simt bine in pielea mea, nu vreau sa ma arat lumii asa... Asta dincolo de faptul ca voi vreti sa stiti cu cine stati de vorba. Nici nu-mi puteti reprosa ca nu m-am aratat. Eu vorbeam doar de mine. Departe de mine alte ganduri. Si asta ca luatulde grasuti... asta chiar era o gluma.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nicoleta hahahaahahhaa arati mai bine ca mine draga .... si tu te ascunzi ... atunci eu ar trebui sa ma pun dupa un dulap si acolo sa stau non stop
imi pare bine de cunostinta ... din punctul meu de vedere poti sa stergi orice poza de orinde ,,,, stiu cu cine vorbesc ... so "thank you dirling very much"

am fost sa cumpar chestii pentru firma si m-am ales si io cu niste pantaloni de merg la sala stil colanti .... nu i-am incercat , da sper sa nu fuga lumea de mine cand apar in ei la sala

ma pun sa deschid capitol noi ca poate nu au chef fetele ... le las pe ele la modificat ... daaaa brandusikule pupa fata ochii albastrii ....

am papat azi asa :
finn crisp cu apa
capsuni
sunca , branza dulce, rosii, ardei , castraveti

la 4 merg la dentist , nu stiu daca voi mai putea manca ceva dupa ... sunt terminata de emotii , mi-e o frica de mor ... nu stiu ce-mi face , ma doare ceva in partea dreapta de mor ..... in conditiile in care nu am avut probleme cu dintii si nu am avut vreo carie decat la trei masele de minte care mi l-e si scos .... in rest am fost ok, nu stiu acuma ce s-a intamplat de ma doare ... sa-mi tineti pumnii va roggggggg ... ma doare stomacul de frica

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montignace spune:

ti-am luat-o inainte andani acu modific tu

aci http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152711

Mergi la inceput