Aspirante optimiste > 20 ani (504)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita.mara Am si eu o nelamurire: cum isi da seama ecografic ca ovulatia a avut loc cu cateva ore inainte fiindca mie mi-a zis clar 2-3 ore.Poate voi stiti ca eu nu am nici o carte de ecografie pe acasa si bineinteles ca m-am pierdut toata si nu am intrebat ................................................ in asteptare fapturii celei mai dorite |
Dupa eliberarea ovulului ramane "sacul" acestuia adik corpul galben. In functie de el iti spune cand ai ovulat + experienta doctorului.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
iubita.mara spune:
de sac stiam ca doar l-am vazut si eu dar m-a surprins ca mi-a zis cu exactitate 2-3 ore.Ma rog nici nu mai conteaza, important este ca mi-a zis si ca am luat "masuri"Oricum ii spusesem sotului de cand am plecat de acasa ca am ovulat pe dreapta ca am simtit,iar el a zambit insa cand ia spus doctorita a ramas masca
Ce m-am mai distrat
................................................
in asteptare fapturii celei mai dorite
madutza_bra spune:
roxy,
deci Z1?
off, imi pare rau. Deci a venit mai devreme? Parca ziceai ca tb sa vina luni
. Lasa ca luna viitoare va fi cu mult mai mult noroc pentru f multe dintre noi.
Cum zicea cineva: va fi pustiu pe la aspirante 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
iubita.mara spune:
Oricum din ianuarie de cand am intrerupt AC e prima data cand simt si e prima data cand am celebrul "white egg".Poate e cu noroc.Sunt atat de entuziasmata si incerc din rasputeri sa ma abtin ca daca nu e cu II la sfarsit sa nu ma bag in butoi . Insa se pare ca nu am succes
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita.mara Am si eu o nelamurire: cum isi da seama ecografic ca ovulatia a avut loc cu cateva ore inainte fiindca mie mi-a zis clar 2-3 ore.Poate voi stiti ca eu nu am nici o carte de ecografie pe acasa si bineinteles ca m-am pierdut toata si nu am intrebat ................................................ in asteptare fapturii celei mai dorite |
eu am fost de multe ori la monitorizare dar niciodata nu m-a zis ca ovulez in 2 - 3 ci azi seara sau maine nu are cum sa stie exact ca ovulezi in maxim 3 ore, eu nu am auzit pe nimeni, nici cand am facut injectia de pregnil ptr. saprgerea oului nu mi-a zis la ce ora se va sparge.
eu am facut injectia la ora 9:00 dimineata si sa spart a doua zi intre orele 21-23:00 noaptea ca ma durea in stanga de nu mai puteam.
tu la ce medic ai fost, este bun?

aditzaC spune:
hello
La multi ani tuturor care poarta numele de Constantin si Elena , multa sanatate , fericire si implinirea tuturor viselor !
Roxi
esti la inceput de drum ...nu intra in panica ai sa vezi ca se va intampla minunea , sunt sigura.
Madutza
imi poti da cateva detalii despre corpul galben de sarcina ? ![]()
Mara
si eu am HSG si nu a fost asa nasol , m-a durut ca la cm , in schimb la mine rez a fost 0 , adika explicatia dr a fost ca nu a mers aparatul
sherbi
incerc sa intru cat mai des , imi sunteti drage , pup mumosul de david 
john

gemenii ? f tareeeee , sa fiti sanatosi toti trei , d-zeu sa va ajute ! stai cumintica acolo sa creasca bebeii cum tb
care e tb cu lista pt acatist ?![]()
didi , cami, ama, ana,angi, paula ,bebelu si restul ( sper ca nu am uitat pe careva ) 

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu 
iubita.mara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
eu am fost de multe ori la monitorizare dar niciodata nu m-a zis ca ovulez in 2 - 3 ci azi seara sau maine nu are cum sa stie exact ca ovulezi in maxim 3 ore, eu nu am auzit pe nimeni, nici cand am facut injectia de pregnil ptr. saprgerea oului nu mi-a zis la ce ora se va sparge. eu am facut injectia la ora 9:00 dimineata si sa spart a doua zi intre orele 21-23:00 noaptea ca ma durea in stanga de nu mai puteam. tu la ce medic ai fost, este bun? ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
iubita.mara spune:
Am fost la geanina brasoveanu de la fostul titan
madutza_bra spune:
aditza,
pentru ca va citesc si la Odisee
stiu ca la tine dr a vazut corpul galben pe ovarul fara trompa
. eu stiam ca acesta este responsabil pentru producerea progesteronului, iar dupa aparitia sarcinii, acest rol este preluat de placenta. Acu' nu stiu ce se intampla mai departe cu corpul galben. Poate doula ne poate lamuri cu mai multe info. 
Apropos lipsesc niste fete: Ama, Iony, pe unde umblati ? Nu v-am mai vazut de ff mult timp 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
iubita.mara spune:
Hai sa iti explic cum e cu corpul galben.Dupa ovulatie, foliculul fara ovocit se transforma in corp galben si secreta progesteron pt a ajuta eventuala sarcina sa se mentina.Daca a avut loc fecundarea si implantarea, acest corp galben secreta in continuare progesteron pana cand placenta poate prelua aceasta functie ( asta se intampla mai tarziu fiindca placenta trebuie sa se formeze proces numit placentatie ) .Daca in schimb sarcina nu s-a produs si apare cm acest corp galben involueaza.

sa fiu