Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Va pup si va doresc un week-end frumos. Eu merg sa ma fac frumoasa pentru seara fetelor.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Da, si eu m-am tuns, mi-e capul mai usor. De fapt am dus-o si pe mama la coafor, asa ca ne-am aranjat amandoua.

Multumesc si tie Carla de urari!
Daria - pe mine poti conta, ca vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Daria-tine cont si de noi!

Simi-ce freza? ce freza??

Carla-nu ma mai joc!!Seara fetelor....?
In urma cu 100 de ani mer'eam si noi...

Un we fain!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

'neatza!
Simi-ce freza? ce freza??

Una simpla.

P.S. Alaltaieri m-a intrebat un vecin daca am terminat facultatea. "Mi-a picat fata", dar si lui cand i-am spus ca am terminat-o de 8 ani. Si-a cerut scuze apoi. Noah, daca asa arat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

iti sta foarte bine

Crala, io zic ok la orele 17,00

Stem la munci, in Bors a plouat sper sa nu ploua si la noi ca azi avem bparty in orasel si am mai sta pe afara ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Simi ce bine te prinde frezaaa!!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simi iti sta bine! Mama ta cum e?

Si eu zic ok pt ora 17 duminica viitoare. Cu imbracatu' nu promit mare lucru, ma bucur daca se imbraca si pot sa-i scot din casa

Simi cum stai cu alergia?

Seara trecuta n-am mai rezistat, si am luat un claritine. Am dormit neintoarsa, in sfarsit am avut o noapte linistita. In rest incerc sa ma descurc homeopatic, dar nu prea tine...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Merci fetelor!

Gabi, mama e mai bine. Mult mai bine. A avut asa un progres de la o zi la alta.
Cat despre alergie....ce sa-ti spun: sunt terminata dupa ce vin de-afara. Joi dimineata, cand a fost vantul ala, ningea cu puf de plopi, la care eu is alergica.
Dar tot nu-s chiar asa de rau ca in alti ani. Deocamdata nu iau nimic decat oua de prepelita. Pana in iulie tot stranut, dar n-am ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

of si eu tot asa, din 1986. Eram in anul I de facultate, si atunci am avut primele probleme de rinita alergica. Pana atunci "doar" eczema alergica si urticarie.
Si exact ca tine, in mai-iunie nu-s om intreg, restul verii e suportabil, numai sa nu exagerez cu praf, si alti alergeni. Noroc cu centrele comerciale de aici, macar acolo nu ma supara alergia, ci doar ochii imi lacrimeaza din cauza aerului conditionat. Dar e mult mai suportabil decat alergia.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mnoah lasati ca apoi urmez io.
Si sa nu uitam cat am fo` de dejteapta de alergia din august m-a tinut pana in octombrie cand m-am nerfat si n-am luat medicatia si am dat in otita Deci nu faceti ca mine !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput