Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 16
adi2003 spune:
Vrea careva pui de kohleria prinsi?
varianta 1 sau varianta 2. Am pus poze ca sa vedeti cum infloreste. Plantele sunt altele decat cele fotografiate.
Pot sa ii aduc maine la intalnire. Si nu costa. Ii dau cu drag cuiva care mai are loc de flori. (ca eu nu mai am...)
szivarvany spune:
eu vreau, dar deja ii plang de mila floricicii, daca o omor inainte de vreme, iar si iar si iar.
Siminel, stii ce mi-a supravietuit ? Cactusul ala de se lungeste, e cat pervazul in ambele parti
Mneatza ! E soare
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Ok, Daria, ti le aduc. Oricum faci o fapta buna ca le iei. Eu nu mai pot tine dubluri, ca nu mai am loc. Si ma mustra constiinta sa le arunc.
Si mai am ceva pt bazar, iti las un PM, sa-mi zici daca e ok.
szivarvany spune:
multumim !
I`ll do my best, chiar daca asta nu ajunge
Deci azi la 17,00 la Patria
Sa nu uitati copiii
Daca nu ies 6 la numar, va sacrific pe voi
adi2003 spune:
La cati au confirmat ca vin, poate iesim per total 6....
Dar va fi haios, eu abia astept ideea ta.
moni_or spune:
Incercam si noi sa ajungem, ca tot vrem sa iesim undeva, dar nu garantez ca fix pe 17, ca depindem si de programul de somn si tzitzi. Oricum trecem pe acolo si daca e mai tarziu.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
szivarvany spune:
Deci am fo`, cam fara de kef tuoate, nici poza n-am facut ca nu erau destui copiii dar macar am cunoscut-o pe Carla si baietelul ei si pe cel mai mic oradean DC
Revin ...
Mnoah revenii, am pus produsele la bazar, deja una e licitata, multumim frumos
Si multu ca ati venit !!!
adi2003 spune:
Si eu va multumesc ca ati venit.
Daria, ai zis ca a iesit intalnirea fara poze, uite am facut eu cateva in drum spre casa sa-ti mai treaca of-ul.
Carla, ma bucur ca te-am cunoscut, e tare dragut Raul.
Moni, apreciez mult efortul vostru de a ajunge la intalnirea DC in formatie completa. Un pupic dulce pentru cel mai mic oradean DC.
Gabi, aveti copii mari si frumosi.
Giulia, ca de obicei, o draguta.
Si chiar daca n-a iesit ce ne-am propus, ma bucur sa va fi vazut.
Si acum pozele:
Un copac cu flori .....este tot ce va ofer.
Gabi_K spune:
La noi a iesit totul bine, mi-a fost teama putin, ca e prima oara cand am dus-o si pe Lili la comemorare, au cantat cu corul, a fost ok. (adica fara mutre, fara zambete aiurea, ca de obicei... asta e singurul eveniment unde nu e voie
Imi pare rau ca n-am ajuns la intalnire, vremea chiar era de partea noastra... Daria, in final n-ai facut poza?
Pt amatoarele de praji, un pic de reclama, daca se poate. Am luat de la Jysk forme de muffin din silicon (din alea cu 6 prajiturele), erau relativ ieftine, azi le-am incercat, cu muffinul cu gust de lamaie de la Real ioiiiii ce bune au iesit!!! Nici n-am curajul sa recunosc cate am putut manca, vaca de mine, tare bune au fost!!! Pana acum faceam doar alea de drOetker, dar am zis ca nu mai iau in veci din alea de cand am gustat astea de la real...
In orice caz tavitele astea de silicon isi merita banii, ca tare usor iese prajitura din ea.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert