Strumfi de iulie-august 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 10
CarlaV spune:
La multi ani de ziua numelui Elenelor si Constantinilor!
Dana, pup Dariuca frumoasa!
De plita nu stiu sa zic mai mult decat ca cea cu inductie incalzeste uniform pe toata suprafata, nu inteleg cum vine asta ca n-am.
Storcator eu am de multi ani Jack LaLane si sunt foarte multumita, dar am un model mai vechi, adus din Franta, si mult mai puternic (putere utila) decat cel "light" care se vinde la noi.
Nu scriu mai mult ca am nervi dintr-o mie de motive dar va citesc in continuare.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
nma spune:
Nici storcatorul meu de fructe nu e prea stralucit motiv pt care nu prea il mai folosesc. Copiii mananca foarte bine fructele.
Multumesc pentru raspunsurile cu plita.
Carla
sa iti mai treaca din nervisori.
Nico
mychydutza spune:
nico, ref la plita, am vrut sa-ti ofer ca alternativa aragazul, dar daca e vorba sa nu va racordati la gaze.....
carla, don't worry be happy!
georgiana, eu nu te-as sfatui sa iei storcator , bataie de cap cu curatatu/. sfecla o poti comsuma si fiarta, in salata....fructele ca atare....eu am luat si zace undeva!
opriti planeta....vreau sa cobor!!!! 
lulu77 spune:
Nici noi nu folosim storcatoarele(2 la numar, modele diferite).
Preferam fructele ca atare, si Luca oricum le consuma asa cel mai bine,de mic nu a agreat sucul.
Sfecla rosie, preferata mea, o consum in f multe feluri.
Fiarta/coapta facuta salata simpla sau alaturi de hrean ras .
Intreaga, bagata in folie de aluminiu ,stropita cu cateva picaturi de ulei masline si cu cateva fire de verdeata (de am - marar,patrunjel, busuioc,cimbru) si lasata in cuptor sa se coaca.
Cruda, razuita, facuta salata.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
La Multi Ani, Elene si Constantini!
Nico, ce baiat mare ai! Si ce de emotii pe voi, bafta sa reusiti fara probleme.
Ref la plita, din ce stiu eu, cea cu inductie are avantajul ca nu se incinge, deci daca pune copilul mana pe ea nu faca buba (sper sa nu spun prostii). Dezavantajul este ca poti folosi pe ea numai vase pe care scrie in mod specific ca merg pt inductie si care trebuie sa aiba exact dimensiunea ochiului, nu mai mici, nu mai mari. Deci o vitroceramica simpla, electrica ar fi cea mai buna solutie.
Eu am facut o chestie si mai desteapta, mi-am luat plita vitroceramica, dar cu gaz. Arata super primele 5 minute, dar cand o folosesti se vede cea mai mic picatura pe ea, daca incerci s-o stergi lasa dare. Plus ca fiind cu gaz cand o cureti trebuie scoase arzatoarele si gratarele care s-au patat iremediabil si cat ai sterge-o tot se vede ceva pe ea si eu nu sunt o maniaca a curateniei. Inainte am avut una de inox pe care o regret pt ca se curata mult mai usor.
Michi, mersi de urari, m-au doborat antibioticele astea, azi dim mi-a fost rau de la stomac din cauza lor. Cu tusea sunt bine, a disparut aproape de tot, insa tratamentul trebuie sa-l mai fac 5 zile
.
Dana, ti-am admirat-o pe Daria, e mai frumusica decat tineam minte
si ca de obicei, sunt invidioasa ca ea sta cu codita (Sonia nu ma lasa nici s-o pieptan). Se vede din poze ca are personalitate, ti-o fi mai greu acum, dar pe termen lung cred ca e mai bine asa. Mi-am mai uitat si pe alte albume si am vazut ca ati fost in Bulgari anul trecut, unde ati fost? Mergem si noi anul acesta si inainte sa fac rezervarea am pus intrebari aici, dar probabil nu erai pe faza atunci.
Storcator pe fructe am luat acum 3 ani si e tot in cutie, neatins
.
Pupici la fete si weekend placut,
stefania_97 spune:
Fetele am fost la acupunktura din cauza durerilor de mijloc si a picioarelor umflate. Moasa mi-a recomandat acupunktura.
Asa ca am fost pt prima data azi.
N-a fost rau dar m-a durut cand mi-a bagat acele in mijloc. Dupa aia m-a pus sa ma intind cum imi era mie confortabil si mi-a pus acele in gambe si picioare ca sa se desumfle A fost bine am stat asa cu acele culcata 30 min. Mai aveam putin si adormeam
Acum astept sa vad rezultatele, in 2 saptamani ma duc din nou.
Luni avem liber asa ca va fi un weekend lung iupyyyy
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
30+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ddanagh spune:
Anto noi am fost la Nessebar, una dintre cele mai vechi asezari urbane europene. E f frumos ca si peisaj dar e mai departe, intre Varga si Burgas (parca), treci muntii. Ca si hotel am ales complexul Sol Nessebar care are 2 hoteluri de 4 stele si unul intre ele ( Palace ) de 5 stele. Are si loc de joaca pt copii atat de uscat cat si cu topogane, tot felul de programe artistice seara. Mancarea ok si diversificata si gustoasa. A fost frumos acolo insa mi s-a parut cam lung drumul dar poate voi sunteti mai invatati.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
21 + cu Eric Mihai
ddanagh spune:
brrr, Stefania nu mi-as fi bagat acele alea, mi se pare infricosator. Chiar sunt curioasa daca da rezultate, sa ne spui. Si noi avem weekend prelungit, cu luni liber, sac, sac.
Multumesc de comentarii, esti o dulce 
Am plecat sa-mi iau fata, am lenevit la greu astazi.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
21 + cu Eric Mihai
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh brrr, Stefania nu mi-as fi bagat acele alea, mi se pare infricosator. Chiar sunt curioasa daca da rezultate, sa ne spui. Si noi avem weekend prelungit, cu luni liber, sac, sac. Multumesc de comentarii, esti o dulce ![]() Am plecat sa-mi iau fata, am lenevit la greu astazi. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai |
M-ai facut sa rad, nu m-am uitat cand le-a bagat ca erau mai mult la spate la mijoc. Si alea in gambe chiar nu m-au durut deloc. Mi-a mai pus si un ac in cap. Eu sper sa ma desumflu ca am cumparat niste sandale superbe si nu le pot incalta
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
30+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Antoanela23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Anto noi am fost la Nessebar, una dintre cele mai vechi asezari urbane europene. E f frumos ca si peisaj dar e mai departe, intre Varga si Burgas (parca), treci muntii. Ca si hotel am ales complexul Sol Nessebar care are 2 hoteluri de 4 stele si unul intre ele ( Palace ) de 5 stele. Are si loc de joaca pt copii atat de uscat cat si cu topogane, tot felul de programe artistice seara. Mancarea ok si diversificata si gustoasa. A fost frumos acolo insa mi s-a parut cam lung drumul dar poate voi sunteti mai invatati. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 21 + cu Eric Mihai |
Ce coincidenta, si noi tot acolo mergem, dupa multe search-uri si intrebari am rezervat la Sol Nessebar Mare. Voi la care ati stat? Hai ca poate vorbim pe PM sau mail/messenger sa-mi mai povestesti, ce ma bucur ca te-am intrebat!