Bobocei de sept-oct 2008 (286)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Wow ce de mamici au revenit clau,magda bine-ati revenit

Cuscraaaa ma bucur sa te citesc, lu'ginere-miu,muuuuuulti ici si imbratisari

Nerantula felicitari,told u

Claudia bine ca ati trecut de operatie cu bine

Lumi ce ma bucur ca sunteti bine ,va .Eu cred ca Claudinna e plecata in vacanta,parca asa am retinut.

Crsitina un scump Raducu

Ada ce chestie...eu asta e primul lucru care-l fac inainte sa aspir.

Dya..n-am retinut de ce e mama ta in spital...oricum multa sanatate

Oana,Ramo,Xor,Iepurila

Noi suntem bine,adica Alexia n-a mai avut nimik de marti...azi am fost plecata la socri,l-am dus pe Andy intr-o mini vacanta

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

acum m-am uitat un pic in urma si am vazut ca au revenit mamicile cu state vechiclau geo si mommy magda bine ati revenit!

clau imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea operatii dupa nastere,of de aia ma gandesc si eu sa nasc la privat dar mai vedem ca in rahatu asta de oras inca nu avem maternitate particulara,abia din iunie cica se deschide una care nu o sa aiba garzi adiktelea de te apuca noaptea vrei nu vrei musai nasti la stat

nerantula felicitari pt fetita!!!ma bucur ca e bine si imi place muuuult numele cezara

cd bravo,felicitari pt noua casuta!!! scutura-l bine pe tati sa-i iasa si ultimii gargauni din cap

eu am o durere groaznica dar groaznica de cap,m-am trezit cu ea din somnul de dupa=amiazanoroc ca david e de treaba si sta cu tac-su

de David si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna!
tuturor celor care se sarbatoresc azi

Ada, Muuh, multumesc mult pentru raspunsuri
Clau-geo ma bucur ca s-au rezolvat problemele de sanatate si iti urez multa rabdare pentru restul problemelor

Mihnea vorbeste si el mult. Dar pe limba lui La capitolul inteligibile avem: me da(da-mi), ma ( a mea), apa, pea (peste), pai (pasare), cca (cioara, papagal, bufnita si alte pasari care scot sunete puternice ),ata=rata, mama, tata, tati, didita=fetita (asa ma striga si pe mine cand are chef de joaca)
In rest, ca (de fapt ca de la calare, ca diacritice n-am) = pinochio, pisica=ninini, ziziti=biscuiti,fai = floare si multe astfel de "cuvinte"
Si stie sa folosesca f. bine degetul.Iar daca ne facem ca nu intelegem ce rea, ne ia de mana, ne trage de pantaloni, ne impinge din pat pana intelegem ce vrea (mai devreme mi-a pus telecomanda in mana ca sa schimb postul pe desene)
Mama e usor stresata ca nu vorbeste, insa eu sunt sigura ca va incepe sa vorbeasca atunci cand va fi pregatit si asta e.

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Babyboy, ce curaj pe tine sa il lasi sa bea din cana portelanata Ce frumos rade el acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Irina, noi o sa facem 3 doze de Prevenar.A treia o sa fie undeva pe la 2 ani,prima a fost pe la 9 luni iar a doua la un an si 3 luni.Nu prea cred ca iti foloseste experienta noastra...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nocom, te pup si pe tine doamna.

Nerantula, FELICITARI!!!!!

CD, ma bucur ca ai mai intrat si ca sunteti pe drumul cel bun.

Babytza, unde esti mamico? Sper ca esti bine

ti pup cuscra. sper sa-ti treaca repede durerea aia nenorocita.

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

La multi ani, Elena de iepurila! Sa fii sanatoasa!

La multi ani, Nocom!

Claudia, ma bucur ca a trecut cu bine de interventie, Stefan!

Nerantula, felicitari pt bebelina Cezara Elena! Ar trebui sa i uram si ei de pe acum "multa, multa sanatate"!

Rox, fii tare! Sunt cu gandul alaturi de tine!

Clau, mommy, CD bine ati revenit!

Clau, imi pare rau ca ai trecut prin atatea operatii. Multa sanatate! Ma alatur si eu celor care deja ti au zis "multa rabdare cu Irina". la fel mi s a zis si mie, cu Sebi!.

Nusha si u astepti sa dea astia drumul la lucru la arcadia? Pe dr mea, o tot amana de la jumatatea lui feb. Saraca, a zis ca a semnat cu ei, pt 1 iunie, dar pana nu de vede acolo, nu mai zice nimic! U ai pastrat o pe dumitrascu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, felicitari pentru caruciorul roz!
Sa fie sanatoasa fata si sa ai sarcina usoara pana la capat!
(foarte frumos ca-i zici si Elena!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da aly tot la ea merg e super din toate punctele de vedere,ca sa nu mai zic ca acum cand am ramas gravi m-am dus la prima eco si de cum am intrat pe usa nu numai ca m-a recunoscut dar m-a si "mirosit" pt ce am venit

cuscra si eu va pup vai numai de mi-ar trece o data durerea de cap....david s-a razgandit e calare pe mine il asculta pe bb din burtica il intreb: dadu ce face bb?si el asculta si zice nani

de David si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Seara buna fetelor

La multi ani sarbatoritilor de azi !!!! Il am si eu pe sotul din dotare si pe fratele meu Asa ca va servesc cu tot ce va doriti

Multumesc din suflet pentru sustinere Niste scumpe , ca de obicei
Azi nu am reusit deloc sa il vad pe tata. Am reusit doar sa ii dau prin usa o sticla cu supa de legume. Parca e la puscarie, nu in spital Asta dupa ce ieri m-au tinut o ora jumate la usa si tot nu am intrat atunci , am revenit pe seara si am intrat numai dupa ce am uns bine lumea de acolo...Romanica, tara c...rului.....
Am o multime de intrabri pentru dr, dar nu a fost de gasit. Am vorbit cu o dr care era aseara de garda insa mai rau m-a bagat in ceata. Biopsia iese in 3 saptamani (asta stiam ) Nu stie daca el stie, nu stie daca treaba cu punga e ceva provizoriu sau definitiv, nu stie cat mai sta in spital nu stie multe .......sa intreb medicul chirurg care l-a operat...eventual sa ma duc la el acasa, ca in spital e mai rarut
Tata e mai binisor, insa un pacient dificil, le-a mancat ficatii cu doleantele lui. E disperat ca trebuie sa stea la pat. Azi dimineata incerca sa le convinga pe asistente ca el e foarte bine si vrea sa se plimbe putin. Si daca din cauza de sonda nu are voie, a gasit el solutia : sa i-o scoata 5 minute, sa se plimbe el putin, apoi sa i-o puna la loc............ ma intrebau fetele daca nu cumva ii place sa fie SEF Si io zic : cine doamna ? Domnul colonel ???? Neaaaah, vi se pare

M-ati intrebat de mama. Nu e bine deloc. Are din ce in ce mai multe reactii adverse la chimio si tot mai agresive. Nu doarme noaptea, nu poate manca de la aftele care ii ies, e vesnic constipata sau stricata la stomac, raceste imediat, o doare capul, se umfla, i se sparg vase de sange la ochi, nu mai simte gustul la mancare sau il simte prea tare...si as putea continua lista
Tare mult as vrea ca din toamna sa intrerupa chimio, ca o omoara cu zile

Clau imi era dor de tine, ma bucur ca ai aparut Imi pare rau ca ai trecut prin atatea , din cauza sistemului sanitar , care este de tot kktul in tara asta ...
Jur ca ma gandeam acum cateva zile la tine si la fetele care nu au mai dat niciun semn de mult timp.
Sa ne pui si noua poze cu printesa
Noi mai stam acasa,nu mergem la gradi inca, eu nu ma intorc la servici in septembrie, am inceput ceva pe cont propriu .
Cu mancatul si noi stam tare prost in sensul ca la pranz , din decembrie mananca NUMAI un fel de borcanel cu orez cu pui si legume. Orice incercare a mea de a schimba meniul , se lasa cu nemancat in ziua aia. Mai reusesc dupa somnul de dupa amiaza sa ii dau niste ciorbita ( a se citi zeama strecurata) , snitel sau chiftelute. Asa ca eu nu iti pot da un sfat in privinta asta. Am avut un start excelent cu mancarea , manca de toate si cantitati extraordinare. Acum am ajuns sa bucur pentru fiecare muscatura din ceva

Lumi soricelul a avut panaritiu la unghia mare de la picior. A facut infectie , insa acum e bine Va pup

Anca

nocom sanatate multa printesei La noi merge tare bine stersul cu servetel umed ( cele de fundulet )ca sa nu se inroseasca. Nu il sterg deloc cu uscat. Si la noi curg garla mucii de 2 zile. Insa sta foarte cuminte la aspirat. ceea ce ma ajuta enorm. Chiar ii place si il amuza mai nou
Si e bine si ca in rest e ok, doar mucii ne enerveaza.

Cristina si David face la fel : daca vede un covrigel la un copil e in stare sa i-l ia si din gura de pofticios ce e Dar se uita in ochii lui cand face asta

mommy magda

M-ati lesinat cu sarmalutele voastre

Nerantula Ma bucur nespus de mult Felicitari pentru

Roxi pup mamica si puii Ne auzim maine ?

Ada interesant de stiut La noi chiar s-a terminat spray-ul si am mai luat, dar oricum avem muci curgatori tura asta, deci nu era nevoie sa ii pun...dar e bine de stiut

Claudia yuhuuuu , ati scapat de probleme !!!! Si drept recompensa desene si inghe ??? Coool pentru el

nushu pupici sa scapi de durerea aia de cap

Va pup pe toate ca tare imi sunteti drage

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput