Bobocei de sept-oct 2008 (286)
Raspunsuri - Pagina 21
300 spune:
Mama, Ada, costisitoare vacanta asta la gradinita. Va urez sa va faceti bine repedde. Prin parc iesiti? Mi-e dor de voi, raciti sau neraciti. Makes sense cu apa insa ti-a expliat cum procedezi la curatarea nasului daca nu fluidizezi cumva secretiile?
La multi ani Elene si Constantini: Elena, Robi, Nocom va urez o zi frumoasa.
Clau-geo, nici eu nu sunt usa de biserica, chiar azi m-am enervat cand fi-mea a urlat ca i-am inchis un body; ma grabeam si n-am avut timp sa vad de ce nu voia sa o inchid. De obicei insa plange cu un motiv; chiar daca pentru mintea mea batrana poate parea stupid sa zicem, accept ca pentru ea e o tragedie si chiar reusesc sa rezolv problema si nici macar nu plange din lucrui stupide de cele mai multe ori sunt chestii de bun simt. Cum nu stie sa vorbeasca, ma atentionaza asa.
Iata de exemplu, in unele zile se supara cand vede ca-i pregatesc masa. Ii spun ca nu e obligatoriu, ca daca vrea papa daca nu nu, ca papa mama daca ea gusta si nu vrea. Cu mancarea stiu cum e; sa stii ca, cu cat insisti cu atat nu mananca.
Cred ca ati ajuns intr-un punct critic si cumva ai stricat si tu, se simte incoltita. Experienta mi-aaratat ca in momentele de refuz complet al mancarii e bine sa nu ii mai ofer deloc. Eventual las la indemana, intotdeauna mananc cu pofta in fata ei, o las sa manance singura chiar daca trebuie sa reconditionez toata camera si jumatate de hol pe urma. O mai rog sa-mi dea ea mie sa mananc, ii schimb tacamurile. Anda are ciuda pe lingurita, deci mancam cu furculita, degetul, cu ditamai linguroiul. A invatat sa moaie paine in ou si, de acolo, poate proceda la fel si cu ciorba daca are chef. Incerc sa-i ofer sansa sa aleaga ce vrea, sa descopere gusturile (chiar daca le uita repede pe urma) . Ca sa fiu impacata i-am facut saptamana trecuta niste analize si azi am uitat complet sa sun asistenta sa-mi spuna cum au iesit. Cred ca de fapt sunt normale.
Scuze ca m-am lungit atata, empatizez cu tine si cu situatia ta si ma buur ca ai ajuns la concluzia ca numai linistindu-te poti rezolva dificultatile prin care treci. E pacat sa umbresti o perioada atat de frumoasa; daca te simti obosita, ia o pauza, petrece-ti impul doar la joaca si somn cateva zile, fii sigura ca n-o sa planga casa daca se pune putin praf acolo. Perioada asta frumoasa de mama de copil mic nu va mai veni prea curand.
luminita2008 spune:
clau_geo, hunii sunt la cresa Titan IV, sector 3, langa parc IOR, noi stam in zona. spune-mi pe privat exact ce te intereseaza, ca nu stiu ce sa-ti spun si am depasit deja subiectul asta pe aici.
ada, ce chestie... adica putem sa provocam noi f usor otitele astea, nu? hm..
sanatate multa lui Teo!
iepurila, e faina masuta, dar pentru 'ce stie sa faca', mi se pare scumpa. la pret se adauga si 15ron transportul... are ea niste accesorii, dar astea nu justifica pretul exagerat. eu zic sa mai cauti, sa mergi prin metro/selgros sau alte hypermaketuri daca poti, sigur gasesti ceva mai ieftin.
dya, am luat si iau in continuare, o idee ma simt mai bine, sper sa treaca repede si sa nu fiu generoasa.
CD
, ma bucur sa te recitesc, ne-ai lipsit!!!
mommymagda
, si de tine ne-a fost dor!
xor, cum e Mark cu bona? s-a acomodat? e totul ok acum? scuze daca ai mai scris, nu am recuperat tot din urma...
si noi suntem printre codasi la cap vorbit. codasi rau, am si regresat chiar. au invatat sa se mai catere pe cate ceva si au uita si ce stiau
. doar Robi spune 'mama' si nu tot timpul, de multe ori uita sa ma strige asa. Edi spune un fel de 'mam', fff rar 'mama' si, in general, amandoi spun extrem de rar alte cuvinte cu inteles. mai multe spun pe liba lor. insa inteleg tot ce le spunem noi, asculta cand ii rog sa faca ceva, de cele mai multe ori, ne intelegem din ce in ce mai bine, cooperam si negociem chiar si fara vorbe, asa ca inca nu ma stresesz.
de claudinna stiti ceva?
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
nerantula, felicitari! iata ca Iosup nu s-a inselat de data asta.
ma bucur pentru voi si astept sa ne spui mai multe cand ai timp.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
N-am citit nimic din urma. Am intrat sa va spun ca am terminat cu operatia si am ajuns acasa. Totul a fost super ok. Stefan a facut fata foarte bine anesteziei si si-a revenit surprinzator de repede. Il doare gatul acum dar ii dam cu nurofen si inghetata. Sta pe canapea si se uita la desene animate. Azi are voie sa se uite cat vrea el si deci e fericit, a uitat de operatie deja. Nasol e ca in drum spre casa ni s-a stricat masina si a trebuit chemat serviciul de tractare.
tzitziri spune:
Irina, noi o sa facem 3 doze de Prevenar.A treia o sa fie undeva pe la 2 ani,prima a fost pe la 9 luni iar a doua la un an si 3 luni.Nu prea cred ca iti foloseste experienta noastra...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
elly_16 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi
!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in viata!
Multa sanatate si boboceilor bolnaviori!
Lumi bine ai revenit si multa sanatate! Si noi suntem codasi la vorbit, si pe deasupra e si fetita si cica fetitele vorbesc mai devreme...
Ramona noi le-am luat nasilor o rama foto digitala.
Nerantula felicitari! Stiai tu ce stiai despre 
Baby_boy ai baiat mare, ca mai... si tot numai un zambet...
Clau_geo bine ca s-au rezolvat problemele si multa sanatate! La prima intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, Bianca plange de cele mai multe ori cu motive si incerc intotdeauna sa o ajut sau sa-i distrag atentia cu altceva, desi de la o vreme nu prea mai tine faza cu distragerea atentiei... Iar dupa 2 ani, cand ma voi intoarce la serviciu, o vom da pe Bianca la o gradinita particulara, deja am inscris-o pt. la toamna.
Nocom spune:
Nerantula ma bucur mult ca e asa cum ti-ai dorit, adica FETITA!!
sanatoasa sa fie si sa aveti o familie fericita in 4!!! 

Claudia H ma bucur ca ati scapat usor de operatie! pupici lui Stefan s ase refaca repede cu inghetata!!!

Si noi tot 3 doze de prevenar, la 11 luni, la 1 an si 3 luni si azi trebuia a treia... probabil va fi luna viitoare.. Stiu ca ultima doza trebuie sa fie in jurul varstei de 2 ani!! cam atat stiu...
nushulica spune:
salutare!
mamici de baietei avem o pereche de sandalute,ni le-a cumparat sora mea din uk dar sunt un pic mic pt piciorushul grasan a lui dadu,au aprox12-13cm in interior ,aici le puteti vedea http://entertainment.webshots.com/photo/2622743870101756654MGRFNy sunt fff frumoase si mi-e ciuda de mor ca nu-i vin dar asta e
daca e cineva interesat astept pm
ele au costat in uk 19.9lire![]()
de
David si
21+