Crestinismul si evolutia spirituala 11
Raspunsuri - Pagina 6
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 "Ia, Ioano, o pauza ca vorbesti cam mult, si du-te la treburile tale ca intri in criza de timp" Acu sa te vad, ca uite tocmai ti-am zis. Sper sa nu vii cu batul dupa mine ca tocmai ti-am facut hatarul Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
mamabear spune:
Adevarat S-a inaltat!
Si la noi e frig si urat asa ca am facut foc zdravan la centrala ieri.
La Ierihon e caaald, sunt 40 de grade ziua. Mi-a zis sotul ca a vorbit deja cu o romanca de-a noastra, care vine pe la manastirea unde-i cazat el, ca sa-mi cumpere si mie o "boneta" (sau cum i-o fi zicand), din aia de care poarta musulmancele pe sub val. M-am saturat sa am grija baticului si cu chestia aia pe sub batic/esarfa, n-ar trebui sa mai alunece.
Crinuta astept sa ne spui vineri de ce esti asa speciala ziua.
Fug la treaba, ca a adormit cel mic. De cand si-a dat seama ca tati chiar nu-i prin zona nu ma mai pot desprinde de el (cred ca se teme sa nu dispar si eu).
V-am pupat!
Iasmin08 spune:
Mey, care v-ati rugat pentru ploaie? Mamabear, nu cumva tu erai? Ia fa si invers, roaga-te sa se mai si opreasca putin, ca eu inghet aici
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
mamabear spune:
Iasminuto, cum sa ma rog eu sa ploua, ca uite ca-s nevoita sa ies prin ploaie , la centrala, cu tot cu gasca dupa mine. Stefan nu suporta sa se desprinda de mine, dar daca-l pun in carut si-l scot afara, nu mai vede ca-l impinge unul din frati si pot si eu sa fac focul. Sper sa fie cuminte si sa pot sa dau repede si cu aspiratorul.
Va pun un link la un cantec, care are niste versuri ff frumoase (si adevarate) despre datoria mamei.
http://www.youtube.com/watch?v=E6b8mYqiSO4&playnext_from=TL&videos=GQcZsgQ9Uc4
V-am pupat!
crinuta spune:
Iasmin, te rog sa imi povestesti filmul. Am repetitie in seara asta si maine dimineata ore, deci nici reluarea n-o pot vedea.
Contez pe tine.
pup
Crinuta si minunea ei
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Iasmin, te rog sa imi povestesti filmul. Am repetitie in seara asta si maine dimineata ore, deci nici reluarea n-o pot vedea. Contez pe tine. pup Crinuta si minunea ei Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy |
Consider it done.
Mamabear io o sa te secondez maine. Azi am dat cu aspiratorul si ieri la fel. Dar maine am treaba de nu-mi vad capul: este ziua stimatului sotz. Am o gramada de bucatarit, dar la tort nu ma mai bag. Mai am si drumuri de facut, ei, asta e.
Va pup.
kariguld spune:
Iasmin, La multi ani ptr sotul tau. sanatate si multa, multa binecuvantare. pe tine!
Crinuta, gata treburile?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Iasmin08 spune:
Kariiiiiiii multumesc. Off, de ce nu sunteti voi toate acum cu mine, cred ca as tipa de bucurie. Imi imaginez cum am bea noi cafeluta impreuna toate, cum m-ati ajuta maine sa pregatesc un tort surpriza... stau si visez si mi-e dor de voi toate
Katya spune:
Hristos S-a-naltat!
Crinuta draga,n-am mai intrat aseara pe net,dar ma tot gindeam ca poate am fost indiscrete si te-am intrebat una alta,ma bucur ca n-a fost nimic,oricum vreau sa-ti spun ca si eu te-am admirat intotdeauna pt credinta ta tare si pt ierarhia Domnul-copilul-sotul,e cel mai mare lucru.Si inca un lucru mare e faptul ca nu te-ai lepadat de credinta ta in ciuda iubirii pt sotul tau,e aproape rarisim acest fapt.Nu mai zic ca si sotul tau trebuie ca e realmente om bun din mom. ce nu ti-a impus religia lui si a dat-o si copilului pe a ta,sa va ajute Domnul pe amindoi,cu mare drag ma voi ruga pt tine!
Mamabear ,cu mintea de-acuma si eu zic ca fiecare cu religia lui,dar stii cum e la tinerete...noi am avut noroc in Ro,ca eram majoritatea ortodocsi,sincera sa fiu cind ma indragosteam nu ma-ntrebam ce religie avea respectivul,mi se parea firesc ca era tot ca mine,am inceput sa intreb pe la 30 de aniasa...Dar acuma ma rog la Domnul sa ne pazeasca de amestecuri,ca am si eu fete si nu se stie niciodata...aici e bine de trait,dar uite ce te faci daca-ti vine fiica si-ti spune ca iubeste un chinez de ex?De-aia zic eu mereu ca sintem la mila Domnului...
Iasmin draga,te-ajut si eu cu placere la treburi,dar la fel ca pe mamabear:la spalat de vase,nu ma puneti la mincare ca nu-mi place deloc...
Chiar voiam sa va spun sa mai profitati un pic cind mai pleaca sotii,in fond mai putine rufe de spalat,mai putine camasi de calcat,mai putina mincare de facut ...
V-am pupat!spor la treaba!
(Ps-mamabear ,dar ce batic?atunci cind mergi la biserica sau iti pui si-n afara bisericii?La noi la biserica vine fiecare cum vrea,celor care poarta batic chiar le sta bine,mi se pare firesc ca baticul sa fie pe capul lor,unele-si pun numai cind se apropie de impartasanie de ex,iarasi cit se poate de firesc mi se pare.Eu nu port,nu ma simt confortabil,am incercat sa-mi pun acasa la rugaciune,dar nici asa n-a mers...)
V-am pupat iar!
crinuta spune:
Asa este Katya. Merci pt gandurile bune.
Kari, nu, am terminat doar treburile de infrumusetare, dar la 7:30 pm am repetitie vreo aproape 2 ore, si cand o sa vin acasa iar o sa am treaba, iar eu pic deja de somn.....; nu stiu cum voi rezista, mai ales ca maine dimineata trebuie sa ma trezesc devreme, si Iasmin stie foarte bine cat imi place sa dorm dimineata :)))
Iasmin, merci.
Crinuta si minunea ei