PRIETENE FARA TITLU (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Denisa, multumesc Daria este super-extra-incantata. Doar ea s-a rugat mereu pentru o surioara. Si pentru un caine, si pentru un cal ... dar astea inca nu i le-a dat Doamne-Doamne

Astery, Sa dea Domnul sa vii cu vesti extra de la Cluj. Tinem pumnii si suntem alaturi de voi

-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi in s 10
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

La multi ani Moni !!! Sa realizezi mereu ce iti doresti si multe multe bucurii sa iti aduca copilasii
Astery , cu mare mare rusine si intarziere iti doresc si tie LA multi ani !!! si tot binele din lume !
Deea Felicitari !!! Sa ai o sarcina usoara !
Bee voi cum sunteti ! M-am tot gandit la voi, curat ghinion , atat cat iti doreai sa mergi la mare cu copilasii si uite . V-ati dus mai tarziu ? Sunteti bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni , LA MULTI ANI fericiti! Multe bucurii alaturi de cei dragi si multa sanatate iti dorim!

Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI-LA MULTI ANI CU SANATATE<FERICIRE SI REALIZARI!!
SA PETRECTI FRUMOS![
pup]

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!

ASTERY, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC!

MONICA, LA MULTI ANI, TOATE VISURILE SA TI SE IMPLINEASCA SI SA FII FERICITA MEREU!

Scuze dragelor, am intrat intr-o etapa nefasta, luna neagra ii mai zice focloric , nu prea aveam ce sa scriu despre Diana, asa ca m-am gandit la un subiect unde s-a lasat cu paruieli. Deh, fierbe sangele ca la 20 de ani.

N-as vrea sa va dau o veste proasta. De fapt, e ultima zi cand ar trebui sa v-o scriu, dar e vorba de Monica. Acum o luna si-a scos o alunita si a trimis-o la analize, cum e procedura. Rezultatul a fost socant, melanom malign de gradul II. Din cate mi-a spus ea, e un melanom foarte invaziv cel pe care il are ea.
Astazi e operata (la ora asta s-a terminat cred) la Cluj, unde i se va exciza o portiune mai larga de piele in jurul alunitei initiale.
Eu am aprins o lumanare si m-am rugat.
Stiu ca se va vindeca, asa ca lasati deoparte toate gandurile negative. Am vorbit cu ea, ezita, n-ar fi vrut sa va spuna...pana la urma a lasat la latitudinea mea. M-am gandit mult, stiu ca sunt persoane care o iubesc si care ar vrea sa afle, asa ca am facut-o.

Anamaria, nu ti-am spus cat de mult regret ca ai pierdut sarcina.

Noi suntem ok, Diana o trage de 2 luni cu o tuse, bronsita spastica, infectia a plecat de mult, dar a ramas tusea. Am fost din nou la spital sa o consulte medicul acela de la terapie intensiva, avem aerosoli si prednison tratament. O da Dumnezeu si vom trece peste.
Va si sanatate va doresc!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Ingrid sunt alaturi de Monica cu toate gindurile bune si ii doresc MULTA SANATATE!
Ingrid sanatate si Dianei..pentru tusea asta cred ca se impun niste aerosoli. Eu stiu bine ca si eu am tras cu Bia si am si operat-o de polipi + acum termina iar 10 zile de aerosoli!
Astery daca il operezi pe Razvan eu ti-l recomand si pe doc. care a operat-o pe Bia. Dan Gheorghe de la Budimex. Daca vrei detalii referitoare la operatie sa-mi zici!
Ana_m imi pare rau de pierderea ta si sper sa iti dea DD un bebic cit de repede se poate!
Ceva poze cu noi sa vedeti ca nu v-am uitat
www.dropshots.com/laribi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

wow-sunt socata,off Moni-ma rog sa treaca totul cu bine si sa te refaci rapid,si ma rog ca operatia sa fii decurs cu bine si fara efecte negative.te si imbratisez!

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Doamne , chiar nu pot sa cred. Moni tu esti puternica si realizezi tot ce iti propui . Sunt sigura ca va iesi totul bine
Catalina sunt superbe fetele , minunate ai 2 printese
Ingrid , sunteti voi bine acum , nu mai pui poze cu Diana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, La Multi ANI! Sa te faci bine! Am ramas cam socata de ce am aflat cand am deschis si eu PC-ul dupa multa vreme.
Ingrid, sanatate Dianei. Mult chin si pe voi cu bronsita asta. Si eu cu Tavi trag de doua saptamani.
Cata, cand ai operat-o pe Bianca? Ca noi avem mari probleme cu baiatul si toti ne-au avertizat ca nu se poate fara operatie. Iar mie mi-e frica sa-l operez. Si sforaie groaznic noaptea, de infectii nu mai zic.......
Deea, felicitari! Sarcina usoara si multa sanatate si tie si bebelusului.
Noi? In disperare de cauza, am plecat la mare pe vreme oribila, acum o saptamana, cu Tavi bolnav. Nici acum nu e bine, tuseste urat de doua saptamani. Insa cei mari se distreaza copios. Am facut o alegere fericita: stam la camping, ieftin si cu multi copii parteneri de joaca, mancam ieftin la autoservire, si stam la maaaare! Vineri plecam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Deea, felicitari! Wow! O surioara sau un fratior pentru frumoasa Daria! Ce bucurie pe voi! Bravo!
Anamaria, nu am facut poze, dar nu s-a schimbat fetita. Poate un pic mai slaba. O s-o vezi la mare, facem poze in grup, cu Razvan, Diana de Moni si a mea. Eu n-as mai vrea sa-mi tin active pozele. Nu'sh cum se face, dar de fiecare data cand eram in mijlocul unei dispute, pac! mi se imbolnavea. Am zis ca gata.
Catalina, sa-ti traiasca papusile! Frumoase ca mamica lor!
Si voi cu aerosolii? Of...sanatosi sa fim, ca boala vine, zicea Murphy! Numai intr-o boala am tinut-o de cand cu gradinita.
Bee, voi la mare? Si nu e frig si apa rece? Super sa stati in camping! In ce statiune? Noi mergem peste o luna.
Cu bronsita cred ca Diana a prins-o pe cea mai urata. Adica reactioneaza la stimuli olfactivi, la efort..ce mai, se comporta ca un astm. Dar am primit asigurari ca nu e. Macar atat.
Sanatate lui Tavi. Ceilalti doi sunt bine?
Astery, tinem pumnii pentru operatia lui Razvanel. Saptamana viitoare sau asta de acum e?
Denisa, la voi sunt toate bune. N-am mai citit, ba cu copila bolnava (crize urate de tuse), ba cu subiecte la subsol, acum se implineste un an de cand a murit soacra-mea, Dumnezeu s-o odihneasca! si facem parastas, uite asa ma invart toata ziua.
Emma, Alex? Multi .
Ma duc la nani, noapte buna!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput