PRIETENE FARA TITLU (65)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Hello!
gagici, noi plecam o fuga la MARE
!
Rezervasem pt. maine si duminica, dar... am schimbat si-am mai pus o zi: plecam azi dupa-amiaza, imediat ce-l luam pe Razvan de la camin.
Va pupam si nooi si ne auzim de luni!
Denisa, am aranjat cu tatal tau: merge ori frate-meu sa-l intalneasca (daca nu pleaca la pescuit) ori Nana. N-am gasit CAD, asa ca ii dau lei. Pupam!
Moni, distractie placuta sa aveti!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
www.dropshots.com/asteryaro6" target="_blank">(7) MY HERO
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asteryaro spune:
Hello, hello!
Noi am venit aseara de la mare.
A fost frumos , ce sa zic.
Am avut o mica cumpana cu Razvan, un mic accident la gonflabile, dar... putea fi extrem de urat .
In rest fain. Cazare buna, mancare buna, Razvan cuminte ca un adult la restaurant... si ne-am si parlit la soare putin.
Gata, plec la invatat, pupam gasca!
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Hello,
Noi incercam se ne acomodam in formula cu bunicul,se pare ca dupa prima zi e OK,sper dupa ce ia si Emma vacanta sa asculte si sa enjoy activitatile si ceva joaca
Chris-sa va fie de bine iesirea, ma bucur ca v-a priit si ca a fost totul ok.Voi ce planuri aveti pe vara, se inchide gradi?
Moni-sper ca e ok si va distrati si toata lumea e sanatoasa.
Bee,Ingrid,Lili,Mira-voi ce mai ziceti?
Va pupam si o saptamina buna.
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Denisa, deci a ajuns tatal tau, ce bine.
La noi in oras gradinitele SE INCHID. O mare tampenie, dupa parerea mea, pt. parintii salariati care sunt nevoiti sa-si depoziteze copiii la tara sau prin vecini pe termen lung. In fine, asta este treaba aici.
Planuri de vara: cat mai multa distractie!!! Dupa 3 ani de terapii, lectii, oboseala nervoasa... avem voie la joaca . Aproape ca nu-mi vine a crede.
Am localizat o piscina privata faina in afara orasului, o voi cerceta sa vedem daca este ok, si cred ca pe acolo ne vom face veacul. Hehe, bani sa fie.
Apoi, din 29 iulie pana in 7 august suntem la mare , apoi mai vedem noi. Nu ne vom plictisi cu siguranta.
In alta ordine de idei - ieri am luat 8,5 la examen, mai am inca 3 si gata pe anul asta.
Razvan e binr, bronzat ca tractoristii de la boxerii de plaja, desi i-am pus crema 50+.
Si inca ceva: IERI L-AM TUNS SCURT pe Razvan. Are o fata de-a dreptul mortala .
Ieri am vorbit cu Moni la telefon, dar fff scurt. Era la o terasa (daca am inteles bine??? ) bea o bere. Asta da viata
.
Mai vorbim, o zi frumoasa tuturor.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
![](images/user_woman.png)
Bee spune:
Buna fetele.
Astery, sa-ti fie de bine marea. Acum cateva zile am realizat ca era ziua ta, dar oricum trecuse. Asa ca LA MULTI ANI, cu intarziere. Banuiesc ca ati sarbatorit la mare, sper ca a fost si ceva mai special pentru tine de la sotul tau.
Moni, se distreaza deci la Felix momentan. Cred ca e minunat, apa aia calda, vreau si eu.
Denisa, deci e ok cu bunicul, sper sa ramana asa si in continuare! Voi planuri de vacanta, altfel decat cabana?
Noi? Cica la dimineata trebuia sa plecam la mare. Razvan are rubeola. Si o forma foarte inestetica......Horror pe fatza. E ca un dalmatian. O sa pun si poze, cand imi mai trece tristetea. Cred ca si Tavi are, ca e full de bubiet pe gat, piept, maini. Ana e inca fara, dar cu ganglioni mariti laterocervicali, deci cred ca face. Cred ca de 1 iunie la Mall-ul ala a fost cineva darnic! SI tocmai Razvan avea facut ROR-ul, deci singurul vaccinat antirubeola. Si cat visam la marea asta cu copiii.........Nu de alta, dar raciti sunt oricum si acum. Ba Tavi haraie rau, probabil bronsiolita si cred ca trebuia sa-l aerosolizez. Vedeti ce de mi s-a urat sa mai scriu? Ce sa zic decat ca sunt bolnavi. Si nu, n-am mai fost la doctor nici nu mai stiu de cand. CE sa-mi spuna? Ce stiu deja? Ca TAvi e rahitic, ca la Razvi nu scapam fara scos polipii, ca toti sunt astmatici? Si ca toti trebuie dusi la mare. Uite ca s-a dat socrul meu peste cap si a facut rost de bilete el, de la serviciul lui sa ne coste mai putin. SI am ratat. Astept sa erupa si Ana si cand trece plecam. Daca n-om fi incurcati cu alte chestii.
Vesti bune? TAvi a evoluat in ultima luna foarte mult. Incearca sa se echilibreze in picioare. Nu, nu va merge la 11 luni, un an. Dar conteaza? Vreau sa-l vad mergand, la 13, 14, 15 luni. La cum il vad, cred ca in septembrie, cand sper ca voi merge la munca. A acceptat si biberonul, cand a erupt ultimul dinte si nu a vrut sa manance mancare. Si acum ca e si cu lapte suplimentar si cu mancare, parca s-a mai ingrasat si el, ca era tare slabut. 78 cm si 8,6 kg. Nu cred sa faca 10 pana la un an. 10 kg avea Ana, care era slabuta si lunga. Ceilalti 2 sunt ca pic si poc, vesnic impreuna, se cearta, se bat, se joaca. Cu Ana era muult mai usor, baietii vad ca-s mai dificili. Sunt tare dezamagiti ca nu mergem la mare. Le luasem jucarii de nisip noi si acum le probeaza in casa. Idem colacei si ochelari de apa. F|oarte ieftine toate in Auchan. 10 lei colacul si 1,5 lei ceva plastcarii de ochelari.
Ana e pasionata de cules capsuni si zmeura. Toata ziua cu galetusa in gradina. Ea mananca foarte bine, dar are un metabolism impecabil, seamana cu Radu cred, e slabuta si lunga. 17 kg si 110 cm. Razvi are aproape 15 kg si 95 cm. Si la toamna il dau si pe el la balet cred unde a fost si Ana. E mooortal! Ar dansa continuu. Si eu il vad ca are si ureche, spre deosebire de balerina mea. Ea are alte calitati, e deja asa de maaare.
Denisam spune:
Bee-sanatate multa si sa aveti fun la mare.
Cris-voi e mai faceti?
Restul fetelor sunteti in vacanta, e o liniste pe aioi cam de multisor...
miraklucker spune:
Denisa noi nu suntem inca in vacanta. Mai asteptam 2 sapt. Dar pana atunic eu voi face sapt viitoare o evadare in Tesin (partea italiana a elvetiei cu fostii si viitorii mei colegi. Abia astept.
In rest pe aici. DE 3 zile a dat soarele si s-a mai incalzit nitel. Doamne ajuta ca mie una mi s-a pus pe suflet. Balta nostra sta sa dea pe afara. din pacate are numai 13 gr. Cred ca vara asta sarim balaceala la temperaturile astea.
Bee sper din suflet ca v-ati insanatositi si acum stati cu burta la soare si va balaciti in mare.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mit Kindern vergehen die Jahre wie im Flug. Doch Augenblicke werden zu Ewigkeiten.
LunaNoua spune:
Hellooo, dragele mele
De ceva timp am inceput sa mai citesc si eu pe forum, dupa o indelungata absenta, motivata si nemotivata , iar azi, luandu-mi inima in dinti, am zis sa trec sa va salut.
Am mai vizionat poze, m-am gandit cu drag la voi , iar acum vin sa va anunt o frumoasa veste. Voi fi mamica din nou, si nu am putut sa rezist a nu impartasi aceasta bucurie cu voi
Din pacate, sunt tot pe fuga, si scriu telegrafic, dar mai arunc cate un ochi pe aici din cand in cand
Va pupicesc cu drag
-------------------------------------------
Deea, mamica de Daria si gravi 10+
poze: http://www.dropshots.com/oitabarsana1
made in Brasov
Denisam spune:
Deea-welcome si felicitari pt asa vesti super, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos-Daria ce zice?
Mira-super ca plecati in vacanta, si ca scapati de vremea ciudata, pe aici e destul de ok, desi mai baga cate o ploaie de vara, e ok in tre 25-30C..
Feteleee nu mai ziceti nimic, Moni nu ai revenit?
Cris-esti cu Razvan la control sau la operatie,tinem pumnii
asteryaro spune:
Buna seara.
Deea, FELICITARI! Sarcina usoara si fara peripetii, multa multa sanatate si sa ajungi cu bine la capatul celor 40 de saptamani.
Denisa, inca n-am plecat la Cluj, ar fi trebuit saptamana asta dar Viorel nu poate, + ca Razvan are un inceout de guturai, deci exclus, deocamdata. Il dreg cu homeopate si mai vedem.
Nu stiu daca v-am spus, la Cluj o sa-i opereze si fimoza aia nenorocita si mie aia imi da mari dureri de cap, numai gandindu-ma. In fine, o sa fie bine, nah.
Moni trebuie sa fi venit de la Felix, ca doar nu sta toata vara acolo, ar vrea dumneaei .
Poimaine ar trebui sa dea de baut si niste fripturi pe acilea .
Gata plec, poate revin maine.
(1),(2),(3),(4),(5),(6)