Tratament Sovata
Raspunsuri - Pagina 5
maria08 spune:
Pogonici: Stiu povestea ta de la un alt subiect unde scriu si eu ( o comunitate tare draga mie); iti doresc sa va trimita Bunul Dumnezeu cat mai repede copilul mult asteptat.
Lores31 spune:
Buna, te rog mult as dori si eu mai multe informatii legate de Sovata. La ce hotel te-ai cazat, cat te-a costat (daca te-a costat) micile ätentii". Cum sunt medicii, unde ai facut tratamentul? Sanatate multa si pupici!
| Citat: |
| citat din mesajul lui nucea08 Buna fetelor,eu am fost la Sovata in perioada 22.08-29.08.2010,am fost cu sotul si am platit la oferta 1270 lei,cazare, masa si trei proceduri pe zi.Tratamentul meu a fost asa :tampon vaginal ,irigatii cu apa sarata,unde ultrascurte si bai in bazinul cu apa calda si sarata.Mie mi-a placut acum astept rezultate,o cunostinta care a fost in iulie este acum insarcinata,incerca de doi ani,daca mai vreti detalii va stau la dispozitie |
danetta spune:
In sfarsit, suntem la sovata... Suntem cazati la Danubius. Am luat pachet de 5 nopti in demipens cu 10 proceduri + consult medic la 990 ron/ pers. Din pacate nu putem sta mai mult. Timpul e urat.... Asa ca, relax. Si noi am fost la Dott. Pretorian Suzana, intr-adevar f draguta. Mai avem 3 zile, sper ca nu va ploua tot timpul... Am sa revin cu detalii. Daca vreti alte amanunte va sunt la dispozitie. O seara placuta va doresc!
catalina07 spune:
Buna fetelor!In primul rand va multumesc,datorita voua mi-am facut o idee despre Sovata.Noi incercam de 6 ani sa facem un copil,dar pana acum doar dezamagire...De un an suntem la o clinica din Iasi,am facut 4 inseminari nereusite cu toate ca ni s-a dat mari sanse avand in considerare ca eu nu am nici o problema de sanatate,iar sotul are o usoara deviatie,dezamagirea fiind mare atat pentru doctor cat si pentru noi(mai mare).Ni s-a dat sansa la inca o inseminare(a cincea)cu toate ca are sanse de reusita 50%
.Pana la ultima inseminare vreau sa merg impreuna cu sotul,doua saptamani la tratament la Sovata,poate ne mai relaxam,ca sincer suntem amandoi la pamant.De aceea am citit toate experientele voastre si m-am bucurat ca am avut de unde invata cate ceva.Noi vrem sa mergem in luna noiembrie la Sovata-dupa data de 20.Mai incercam o inseminare dupa care ....strangem bani de vitro....Cele care ati fost la Sovata va rog dati-mi mai multe amanunte despre hotel Alunis,despre tratamente,despre ce poti vizita pentru ca nu am mai fost si am emotii.Multumesc si sanatate fetelor!
aadina spune:
Sincer, nu cred ca vei rezolva ceva la Sovata, daca nu ai reusit la inseminari. Mai bine strange bani de FIV. la Sovata e foarte frumos, e relaxant, dar daca ai intr-adevar o problema nu te ajuta cu mare lucru. Eu am facut tratamrnt la Sovata, apoi 5 inseminari si tot degeaba, asa ca am ajuns tot la FIV. Cu banii cheltuiti la Sovata, plus alte inseminari ajungi la banii pt fertilizare, unde ai sanse mai mari.Asta e parerea mea acum. Unde ai facut inseminarile in Iasi?
catalina07 spune:
Buna Adina!Inseminarile le-am facut la Ominiclinic.Multumesc pentru sfat,conteaza pentru ca si tu esti in aceeasi situatie.Eu ma gandeam ca daca tot mai am de facut o ultima inseminare,macar sa stiu ca am facut tot posibulul.Ma gandeam la Sovata nu neaparat ca la o ultima sansa ci ca sa ne linistim si noi un pic,ca din luna martie cand am inceput tratamentele pentru inseminare,o tot tinem intr-un stres,si dupa cum stii se cere RELAXARE la maxim.Sunt convinsa ca ajungem la Fiv din pacate...Mi-ar placea sa-mi scrii despre experienta ta,poate invat cate ceva.Multumesc si bafta!